Įkraunama...
Įkraunama...

Namo pridavimas

O mane labai domina, ar reikia pridavimui statybų žurnalo? g.gif Statybininkių temoj merginos sako, kad reikia. Ir dar sąskaitų ir sertifikatų. blink.gif Ką tik pradėjom statyt, tai būtų gerai žinot. Mes statom patys, ne firma.
Atsakyti
Sveikos,o jei mes namo nepridavinėsim,kaip suprantu,jame gyventi gali,bet parduoti negalėsi? Bet jei nesiruoši jo parduoti,tai kam visas tas popierizmo vargas? g.gif
Atsakyti
Galiu padeti tiems, kas nori priduoti Vilniaus raj. namukus. Skambtelkit susitarsim mirksiukas.gif 67193263
Atsakyti
Perskaiciau visus pasakojimus apie namuku pridavima, bet cia viskas buvo taip seniai verysad.gif Jus jau turbut visi smagiai gyvenate savo priduotuose namukuose ir nebesukat galvos drinks_cheers.gif
Gal kas galetu pasidalinti sviezesne patirtimi mirksiukas.gif Gal kas pridavinejot sia vasara Vilniaus raj??? Mane labiausiai domina aplinkos apsauga??? Ar jie vaziuoja apziureti i sklypa???
Atsakyti
QUOTE(Cica @ 2007 10 12, 22:12)
Perskaiciau visus pasakojimus apie namuku pridavima, bet cia viskas buvo taip seniai  verysad.gif Jus jau turbut visi smagiai gyvenate savo priduotuose namukuose ir nebesukat galvos  drinks_cheers.gif
Gal kas galetu pasidalinti sviezesne patirtimi  mirksiukas.gif Gal kas pridavinejot sia vasara Vilniaus raj??? Mane labiausiai domina aplinkos apsauga??? Ar jie vaziuoja apziureti i sklypa???

O jums nebutu maziau bedu paimti koki zmogeliuka, kuris zino visas "lazeikas" ir tegu jums priduoda?. As tai zadu taip daryti, nes patiems, nezinant situacijos bus sunku, pirmiausiai gaisrininkai ir higienistai ,jie megejai atvaziuoti i vieta ir prisiknisti.. ax.gif O tie, kas ne pirma nama priduoda ir tuo uzsiima jau moka su jais bendrauti. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Bajoraitė @ 2007 07 03, 17:33)
Sveikos,o jei mes namo nepridavinėsim,kaip suprantu,jame gyventi gali,bet parduoti negalėsi? Bet jei nesiruoši jo parduoti,tai kam visas tas popierizmo vargas? g.gif

Jo, bet statybos leidima turite tik desimciai metu, paskui reikes praeiti visus biurokratinius kelius norint gauti kita. Ar ne paprasciau priduoti ir sedeti ramiai? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 13 spalio 2007 - 18:09
gal kas zinote kaip yra su inventorizacijos byla, jei pas mane namas pasislinko 3 metrus i salį. ?
čia vilniaus rajone.
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2007 10 13, 19:10)
O jums nebutu maziau bedu paimti koki zmogeliuka, kuris zino visas "lazeikas" ir tegu jums priduoda?. As tai zadu taip daryti, nes patiems, nezinant situacijos bus sunku, pirmiausiai gaisrininkai ir higienistai ,jie megejai atvaziuoti i vieta ir prisiknisti..  ax.gif  O tie, kas ne pirma nama priduoda ir tuo uzsiima jau moka su jais bendrauti.  biggrin.gif

Na gal ir butu paprasciau, bet siaip mes stengiames kuo daugiau patys padaryti, kad butu maziau islaidu, o tokie dalykai manau tikrai nemazai kainuotu g.gif
Atsakyti
Čia buvo kalba apie statybų žurnalus, tai vat ką radau, tiesa apie Panevėžį kalba eina, bet nejau įstatymai ne visur vienodi?
Tai vat:
Statinio pripažinimui tinkamu naudoti komisijai pateikiami šie dokumentai:
3. statybos darbų žurnalas ***;

*** neprivaloma, statant ūkio būdu 1-2 butų gyvenamuosius namus ir sodo namus;

Tai jūs man sakykit, kodėl visur sako, kad reikia?
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2007 10 15, 20:17)
Statinio pripažinimui tinkamu naudoti komisijai pateikiami šie dokumentai:
3. statybos darbų žurnalas ***;

*** neprivaloma, statant ūkio būdu 1-2 butų gyvenamuosius namus ir sodo namus;
Tai jūs man sakykit, kodėl visur sako, kad reikia?

Vat cia tai idomu g.gif Gal kas jau buvo su tuo susidures ir galetu tai pakomentuoti???
Atsakyti
10.16 PRIDAVIAU ELEKTRA clap.gif,bet kiek vargo turejau ir kiek nervu tai kainavo. sad.gif ,kiek zinau nuo siu metu 08.01 dienos dar reikia priduoti ir sildymo sistema.Patikekite nera taip paprasta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2007 10 20, 12:43)
10.16 PRIDAVIAU ELEKTRA clap.gif,bet kiek vargo turejau ir kiek nervu tai kainavo. sad.gif ,kiek zinau nuo siu metu 08.01 dienos dar reikia priduoti ir sildymo sistema.Patikekite nera taip paprasta verysad.gif

Oho kas per naujiena unsure.gif Bet tai turbut priduodant sildymo sistemas, labiausiai tikrins katilines?? O ka ziurejo pridavinejant elektra???
Atsakyti
Patikrino viska verysad.gif ,o sirase 13 punktu,kur reikejo pataisyti.Priklijuoti lipdukus ant dezuciu doh.gif ,pakeisti trifaze rozete,izeminti lubose sviestuvelius,izeminti duso kabina,izeninti sildymo sistemos katila (peciu,nors ir buvo kitaip izemintas),o kiti punktai ne man skirti,o tam kas dare byla,truko dokumentu.
Kiek zinau sildymo sistemai reikalingi sie popieriukai doh.gif :kievieno auksto sildymo schemos,apsauginiu voztuvu bandymo protokolas,kamino ideklo schema,vamzynu schemos aiskinimas,grandines nuo izemintuvu iki elektros irengimu korpusu tikrinimas,ir dar daug................ popieriuku g.gif
Atsakyti