Įkraunama...
Įkraunama...

Pirkimas/pardavimas/registravimas

QUOTE(Hestija @ 2006 04 22, 21:02)
Nereikia, aš pardaviau kai iki draudimo galiojimo pabaigos buvo likę 2 dienos

tai kad parduoti gali tai tikiu, ale kaip su įregistravimu perkant? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2006 04 22, 21:36)
tai kad parduoti gali tai tikiu, ale kaip su įregistravimu perkant? g.gif

Na, tas diedas normaliai įregistravo, be problemu g.gif
Atsakyti
gal kam reikės tai parašysiu- mašiną galima įregistruoti, net jei draudimas tik tą dieną galioja.
Atsakyti
O jei pardavėjas parduoda mašina be draudimo, t.y. tos mašinos draudimą perrašo kitai savo mašinai, tai pirkėjas turi prieš registruodamas ją apdrausti?
Atsakyti
Gal zinote, ar tuos pinigelius uz iregistravima - isregistravima vietoj susimoketi reikia ar banko kvita koki nors pristatyti?
Atsakyti
QUOTE(lorikas @ 2006 04 30, 12:29)
O jei pardavėjas parduoda mašina be draudimo, t.y. tos mašinos draudimą perrašo kitai savo mašinai, tai pirkėjas turi prieš registruodamas ją apdrausti?

Butinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Velaura @ 2006 04 30, 17:37)
Gal zinote, ar tuos pinigelius uz iregistravima - isregistravima vietoj susimoketi reikia ar banko kvita koki nors pristatyti?

Ten yra kasa, galima vietoj susimoketi
Atsakyti

Matau ir man aktuoalios informacijos čia smile.gif

O sakykit, kaip ten būna su automobilio pirkimo-pardavimo sutartimi? Ją reikia patvirtinti notariškai? g.gif O gal iš viso tokios sutaries nereikia? g.gif
Atsakyti
su autp pirkimo pardavimo sutartimi viskas paprasciau, nereikia rasyti komisu ir moketi papildomu pinigu. Paprasciausiai jos reikia paprasyti informacijoje, ir uzpildyti duomenis patrdavejo ir pirkejo. tvirtinti notariskai tikrai nereikia. Uzpildzius ta pirkimo pardavimo sutrati prideti prie visu dokumentu ir sulaukus eiles paduoti prie langeliu rolleyes.gif
jei tos sutarties nerasysi reikes daryti komisa, kuris kainuoja papildomus pinigus.
Atsakyti
Tema gal ir keistokai uzvadinau,bet stai cia paaiskinu reikalo esme.
Netiketai greit radau pirkeja savo masiniukui.Kaina tiko tiek jam,tiek man.
Panasu,kad vaikinukui laaabai reikejo masinos,tad buvo pasiryzes jau visa sudereta suma man siandien palikti ir masina pasiimti.Atseit,dabar performinti masina jo vardu visai nebutina blink.gif .As,aisku,tokiam bajeriui nepasirasiau (man atrodo,kad teisingai pasielgiau ,bet gal yra kitaip mananciu,-pakomentuokite),ir pasakiau,kad masina noriu oficialiai perrasyti jo vardu.Sutiko jis su mano sita salyga ir paliko man uzstata.Rytoj vaziuojame i Regitra.
Kaip ten viskas vyks,daugiau -maziau nusimanau,bet mane glumina pirkimo-pardavimo sutartis .Zinau,kad prekiautojai masinomis deklaruoja zymiai mazesnes sumas,nei tos,kurias gauna is pardaveju.Kodel tai yra daroma?Ar man irgi taip reikia pasielgti?Gal cia kazkas su mokesciu inspekcija susije?
Atsakyti
žiūrint kiak automobilių dar šiemet planuoji parduot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(godule @ 2006 10 10, 20:42)
žiūrint kiak automobilių dar šiemet planuoji parduot smile.gif

kad vieninteli teturiu... ax.gif
Atsakyti