QUOTE(Šaltmėtė @ 2012 03 27, 23:48)
Tema darosi panaši į "kokios idealios yra UK mokyklos".
Jei nesiruošiate grįžti į Lietuvą gyventi, net tokios minties sau neprisileidžiate, nes UK viskas taip gerai, tai jums šitoje temoje kaip ir nereikėtų diskutuoti, nes čia kalbasi
norintys grįžti ir ieškantys galimybių.
Aš neesu susidūrusi su UK mokytojais, nes grįžau į LT prieš 3 metus iš kitos šalies, ir nevarau ant LT mokyklų, nes esu dėkinga šaliai, mane išmokslinusiai ir kuri mano vaiką moko lietuvių kalbos, jos istorijos, ir džiaugsiuosi, kai mano vaikas bus testuojamas, nes jam reikia tas žinias turėti.
Tiesiog mokyklų rojus
As kol nebuvau susidurus su UK mokyklom irgi galvojau, kad LT mokyklos labai neblogos

. Tikrai nenoriu nieko izeidinet ar "varyt" ant savo gimtines, bet... nugi yra tokiu dalyku, kur negali nepastebet mokyklu (tiksliau pedagogu) skirtumu. Apie pacias mokyklas nesiplesiu, nes ir neturtingose klasese gali buti sauni atmosfera, bet pedagogai tai tikrai perdaug isaukstinami LT.
Siomis dienomis mano sese susiduria ( LT) su darzelio kai kuriom problemom. Cia tik parodo, kiek gali sau leisti aukletoja LT. Visu pirma , net nesuprantu, kam reikalingos darzeliuose, mokyklose tevu pareigos

(uzpildymo lape) , kad aiskiau matytusi is ko galima ka tiketis, ar kaip?! Vat jai buvo labai nediplomatiskai pasakyta kodel vaiko nepasiima anksciau, kodel ji nedirbanti , o vaikas lanko darzeli... va tokios uzuominos. Jau net nekalbu, kad LT aukletojos sugeba su aukstakulniais ir siaurais sijonais kazkaip uzsiimti su mazameciais vaikais veiklose

. As asmeniskai, nenoreciau, kad mano vaikai vel eitu i tokias ugdymo istaigas. Aisku, jeigu nebutu kitokios patirties tai ir nereiktu nieko geriau

.
Jei laimė iki šiol pas tave dar neatėjo, tai reiškia, kad ji labai didelė ir tepaeina tik mažais žingsneliais...