QUOTE(valdele @ 2008 09 26, 20:56)
Cia tu paskaityk anksciau truputi ,kad as aplamai kalbu apie vaikams atostogas LT,kad ten daugiau laisves ,o cia tai arba vaikai su aukle turi sedeti namie arba i tas stovyklas.As aklbu ,kad vaikai LT gali kieme nuo ryto iki vakaro zaisti ,o kokia babulka nebutinai turi ant suolo visa diena tuos vaikus priziureti.Kad LT stovyklose yra rezimas ,tai pati zinau ,teko buti 

Valdele, baiktu tuos bajerius, tavo postus skaityti. Nagi kam man tos blogos emocijos . Parasei, kad tarkim tau patinka Lietuvoj stovykloes, nes chia viskas nuo-iki, as papriestaravau, nes ir ten yra dienotvarke. Zinoma, jei tu apie tai, kad jeigu sutartu laiku vaiko nepasiemi, uz kiekviena 5 min moki po kiek tai $ , cia, tai tada sakykim kitaip. Tavo poste man pasiorde nostalgija savo vaikystej, kad tavo vaikai chia tures kitaip, bet tai ir yra kaina , kuria mes mokame, augindami savo vaikus svecioj saly. Na bet visur yra pliusu, minusu, viska spriklauso nuo taves paties. Maniskis auga su emigrantu vaikais, europieciu , dauguma, ir man tai patinka. Ten augtu tarp lietuviuku