Įkraunama...
Įkraunama...

Botulino injekcijos nuo prakaitavimo

Miela Danda sio metu neturiu.Gal tu man parasik zinute i mobilu mano numeris 868523711 mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Aš vis dar negaliu atsidžiaugti tuo Odorexu, o mano draugei kažkodėl netiko g.gif
Prakaitavo mažiau, bet vis tiek prakaitavo verysad.gif
Dabar abi nekantraudamos laukiam atvykstančio Dicloro, kad galėtumėm pasirinkti geriausią smile.gif
O šiaip tai visoms abejojančioms pasiūlyčiau iš pradžių nusipirkti vieną iš šių priemonių, jei prakaitavimo jos ir nesustabdys, tai bent jau nuostoliai nebus tokie dideli kaip jei netiktų botulino injekcijos. o dar geresnis būdas atlikti tyrimus ir tiksliai nusistatyti prakaitavimo priežastis.
Kas dar neturit ir norit pabandyti tai pirkit iš Pajos smile.gif Tas losjonas juk ne rutulinis dezodorantas, jokio kontakto su pažastim neturi, todėl manau, kad tikrai bus sterilus smile.gif
Gaila, kad manasis buteliukas dar pilnas, nenoriu prisipirkti per daug, o tai vis tiek gi turbut kažkoks galiojimo laikas jiems yra.
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 05 28, 10:08)
Kas dar neturit ir norit pabandyti tai pirkit iš Pajos smile.gif Tas losjonas juk ne rutulinis dezodorantas, jokio kontakto su pažastim neturi, todėl manau, kad tikrai bus sterilus smile.gif

O, ačiū. 4u.gif Jau nebijokit, tikrai sterilus: neprispjaudžiau, vandens nepripyliau ir naudotas laaaabai nedaug. mirksiukas.gif Taip ir stovi su visa dėžute, instrukcija niekam nereikalingas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2006 05 28, 17:48)
O, ačiū. 4u.gif Jau nebijokit, tikrai sterilus: neprispjaudžiau, vandens nepripyliau ir naudotas laaaabai nedaug. mirksiukas.gif  Taip ir stovi su visa dėžute, instrukcija niekam nereikalingas. smile.gif

na, jei net neprispjaudei hihihi.gif tai noreciau pabandyti, tik dabar labai uzimta, tai jei i savaites pabaiga dar turesi, paimciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anciuke @ 2006 05 28, 19:26)
na, jei net neprispjaudei  hihihi.gif tai noreciau pabandyti, tik dabar labai uzimta, tai jei i savaites pabaiga dar turesi, paimciau 4u.gif

ok.gif
Atsakyti
Turiu atliekmą DRICLORĄ.Jei kam reikia tel. 8-614 17095 Kaina 40lt. thumbup.gif
Atsakyti
Paja ačiū tau drinks_cheers.gif degu iš nekantrumo kuo greičiau išbandyti kaip čia dauguma rašot tą stebuklą odorex mirksiukas.gif Pernai buvau nusipirkus certain dri-rezultatas nulinis schmoll.gif verysad.gif ir patebėjau, kad po jo plaukučiai tik dar labaiu ugti pradėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2006 05 30, 13:03)
Paja ačiū tau drinks_cheers.gif degu iš nekantrumo kuo greičiau išbandyti kaip čia dauguma rašot tą stebuklą odorex mirksiukas.gif  Pernai buvau nusipirkus certain dri-rezultatas nulinis schmoll.gif  verysad.gif  ir patebėjau, kad po jo plaukučiai tik dar labaiu ugti pradėjo doh.gif

Nėra už ką. mirksiukas.gif Tikiuosi, kad tas stebuklas tau tiks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2006 05 30, 14:56)
Nėra už ką. mirksiukas.gif Tikiuosi, kad tas stebuklas tau tiks. 4u.gif

Taip supratau, kad mamusiuka nukniso mano odorexa 4u.gif bus man laukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anciuke @ 2006 05 30, 19:30)
Taip supratau, kad mamusiuka nukniso mano odorexa  4u.gif bus man laukti doh.gif

Tai jau teisingai supratai mirksiukas.gif šiandien jaučiuosi kaip bandomasis triušis lotuliukas.gif pusė dienos buvo sausa bet dabar jau drėkst doh.gif verysad.gif
negi niekas nepadės g.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2006 05 23, 10:59)
zinau, kad nera gerai ir secret, bet ten mazesnis kiekis aliuminio wub.gif  apie aliuminio zala organizmui, jei skaitai angliskai, pilnas internetas mirksiukas.gif  vis dvejoju gal nusipirkt si antiperspiranta, ir bent kartais naudot cool.gif

aš tokį variantą ir pasirinkau thumbup.gif pasitepu tik kartą į savaitę, net rečiau ir viskas super mirksiukas.gif būna, paprakaituoji, bet natūraliai, jei labai jau kažkur akis išdegus leki, kad net oro trūksta hihihi.gif pas mane Certain Dri, jame 12% aliuminio, berods mažiau nei Driclor g.gif
Atsakyti
Nu va per tuos karščius vargšas mano Odorexas neatlaikė sad.gif kol aplėkiau per pietus visas parduotuves tai ir pamačiau grįžus,kad truputį šlapia doh.gif
Bet vis tiek esu juo nepeprastai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O kaip Jums sekasi atlaikyti tropikus ? 4u.gif
Atsakyti