Miela Danda sio metu neturiu.Gal tu man parasik zinute i mobilu mano numeris 868523711
Aš vis dar negaliu atsidžiaugti tuo Odorexu, o mano draugei kažkodėl netiko
Prakaitavo mažiau, bet vis tiek prakaitavo
Dabar abi nekantraudamos laukiam atvykstančio Dicloro, kad galėtumėm pasirinkti geriausią
O šiaip tai visoms abejojančioms pasiūlyčiau iš pradžių nusipirkti vieną iš šių priemonių, jei prakaitavimo jos ir nesustabdys, tai bent jau nuostoliai nebus tokie dideli kaip jei netiktų botulino injekcijos. o dar geresnis būdas atlikti tyrimus ir tiksliai nusistatyti prakaitavimo priežastis.
Kas dar neturit ir norit pabandyti tai pirkit iš Pajos
Tas losjonas juk ne rutulinis dezodorantas, jokio kontakto su pažastim neturi, todėl manau, kad tikrai bus sterilus
Gaila, kad manasis buteliukas dar pilnas, nenoriu prisipirkti per daug, o tai vis tiek gi turbut kažkoks galiojimo laikas jiems yra.
Prakaitavo mažiau, bet vis tiek prakaitavo
Dabar abi nekantraudamos laukiam atvykstančio Dicloro, kad galėtumėm pasirinkti geriausią
O šiaip tai visoms abejojančioms pasiūlyčiau iš pradžių nusipirkti vieną iš šių priemonių, jei prakaitavimo jos ir nesustabdys, tai bent jau nuostoliai nebus tokie dideli kaip jei netiktų botulino injekcijos. o dar geresnis būdas atlikti tyrimus ir tiksliai nusistatyti prakaitavimo priežastis.
Gaila, kad manasis buteliukas dar pilnas, nenoriu prisipirkti per daug, o tai vis tiek gi turbut kažkoks galiojimo laikas jiems yra.
QUOTE(SoJa @ 2006 05 28, 10:08)
Tas losjonas juk ne rutulinis dezodorantas, jokio kontakto su pažastim neturi, todėl manau, kad tikrai bus sterilus
O, ačiū.
QUOTE(Paja @ 2006 05 28, 17:48)
O, ačiū.
Jau nebijokit, tikrai sterilus: neprispjaudžiau, vandens nepripyliau ir naudotas laaaabai nedaug.
Taip ir stovi su visa dėžute, instrukcija niekam nereikalingas. 
na, jei net neprispjaudei
QUOTE(anciuke @ 2006 05 28, 19:26)
na, jei net neprispjaudei
tai noreciau pabandyti, tik dabar labai uzimta, tai jei i savaites pabaiga dar turesi, paimciau 
Turiu atliekmą DRICLORĄ.Jei kam reikia tel. 8-614 17095 Kaina 40lt.
QUOTE(mamusiuka @ 2006 05 30, 13:03)
Paja ačiū tau
degu iš nekantrumo kuo greičiau išbandyti kaip čia dauguma rašot tą stebuklą odorex
Pernai buvau nusipirkus certain dri-rezultatas nulinis
ir patebėjau, kad po jo plaukučiai tik dar labaiu ugti pradėjo 
Nėra už ką.
QUOTE(Paja @ 2006 05 30, 14:56)
Taip supratau, kad mamusiuka nukniso mano odorexa
QUOTE(anciuke @ 2006 05 30, 19:30)
Tai jau teisingai supratai
negi niekas nepadės
QUOTE(^^liutuke @ 2006 05 23, 10:59)
zinau, kad nera gerai ir secret, bet ten mazesnis kiekis aliuminio
apie aliuminio zala organizmui, jei skaitai angliskai, pilnas internetas
vis dvejoju gal nusipirkt si antiperspiranta, ir bent kartais naudot 
aš tokį variantą ir pasirinkau
Nu va per tuos karščius vargšas mano Odorexas neatlaikė
kol aplėkiau per pietus visas parduotuves tai ir pamačiau grįžus,kad truputį šlapia
Bet vis tiek esu juo nepeprastai patenkinta
O kaip Jums sekasi atlaikyti tropikus ?
Bet vis tiek esu juo nepeprastai patenkinta
O kaip Jums sekasi atlaikyti tropikus ?