QUOTE(happy @ 2008 09 22, 11:33)
Kad mokykla ir darzelis salia tai labai gerai,bet aro kaina tai
nu man asmenishkai darzleis ir mokykla nesvarbu, vistiek veziosiu i mokykla kuri yra mieste, gera, o ne i ta kuri yra arti, nebent gera mokykla Darzelis dar kazkiek itakuotu mano sprendima, bet bent dabar einam i ta darzeli kuris prie namu ir geras, jeigu jis butu prastas, kitur eitume. Laukiam eileje del kito darzelio kuris yra geras ir taip pat bus netoli busimu namu. Nu cia mano pamastymai...
QUOTE(Gorada @ 2008 09 22, 11:40)
sakyciau turit gerokai daugiau kaip savaie - rezervuoti lygiai trys sklypai

seip kaina - kosmosas. sakyciau smagu kad sklypai po 12 aru, bet mazai kas juos ipirks. yra variantas rinktis puse sklypo - ale tada jau gausis sodu bendrija su sklypukais po 6 arus... as nieko pries tai neturiu - pati soduose gyvensiu, bet kai moki tokius pinigus noretusi jau kazko normalesnio. mano akimis tai ne pats geriausias pasirinkimas. na nebent galite sau leisti skirti beveik 400tukstanciu zemei, paskui dar daugiau nei tiek namo statybai
Jeigu jau perkant uz tiek sklypa, koks tada turi buti namas?

Jeigu tureciau pertekliu pinigu pirkciau ypatingai grazioje vietoje, prie misko, krastini, kur upelis teka ir turint pinigus visada pasidarysi komunikacijas. Ir uz 400 000 lt turesi toki sklypa kad oi oi....
Papildyta:
Nors siaip yra turbut didelis malonumas statytis nama ir nesiurupinti jokiom komunikacijom

Patikek kiek nervu suvalgo ir pinigu (nors vistike zymiai pigiau nei 24k/a), bet jeigu jau uz tiek pirksites sklypa, jums piigai tai turbut ne taip aktualu