Įkraunama...
Įkraunama...

Medeinos kvartalas Ringauduose, Kauno raj.

Patys, patys. Aisku tureciau daugiau litu, tai nestatyciau pati, ale ir tokio nepirkciau schmoll.gif Uz tiek tikrai galima rasti geresniu variantu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2008 09 22, 15:42)
Patys, patys. Aisku tureciau daugiau litu, tai nestatyciau pati, ale ir tokio nepirkciau  schmoll.gif  Uz tiek tikrai galima rasti geresniu variantu  mirksiukas.gif

o jei turetum daugiau litu, kur pirktum? kazkur aplink Kauna gal ka gero zinaI??
Atsakyti
QUOTE(medeina24 @ 2008 09 22, 15:46)
o jei turetum daugiau litu, kur pirktum? kazkur aplink Kauna gal ka gero zinaI??

Ne, nepirkciau aplink Kauna schmoll.gif Pirkciau Vilniui lotuliukas.gif nes cia gyvenu ir dirbu smile.gif
Siaip prie Vilniaus bazuosimes ax.gif Tai kad is manes ne kokia rekomenduotoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(medeina24 @ 2008 09 22, 16:46)

atsidarai skelbimu tinlapius ir ieskai pagal savo kainos ir vietos kriterijus. mes to darbo uz tamsta nepadarysim. seip retai kur rasi kad butu kauno rajonas ir namu valdos sklypas vienas vidury lauku, tai nemanau kad bus sunku rasti. jokios informacijos nesuteikiat (o tai darytu zmogus tikrai ieskantis informacijos...) tik bandot kazka ispesti. na savo ruupimu klausimu atsakyma gavot - musu nuomone pirkinys nelabai tikes.

o Tikurila - i kiek jus tilpt planuojat? ir kokio dydzio namas bus? jei neklystu dabar veiksmas apie pamatus vyksta? pas mane liko pirmo auksto grindis issbetonuoti ir visa antra auksta (tas visas tai 50 kvadratu) isirengti lotuliukas.gif vis svarstau kaip ir kiek viskas kainuos. ir is to kad baisu pagalvoti - net nebuvau ant lapiuko susirasius tu islaidu kurias tikrai jau zinau kad suma pamatyciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(medeina24 @ 2008 09 22, 14:46)

Romainiuose prie Misko maciau aruode pardavineja, bet kainos kaip sito kvartalo, nors buvo ir pigesniu.

www.aruodas.lt Tikrai verta paiehskoti,o daugiausia skelbimu noriu, bent mes ten daugiausia rasdavom.

Bet RIngaudai rajonas man patinka asmenishkai, Noreikishkes irgi fainas, netoli miesto. ROmainiu ir RIngaudu (nauju kur nuo sankryzos i desine) privalumas miskas, aishku ir rinktis reiketu butent netoli misko arba prie, ORmainiu g. gale daugiau sklypu prie misko.
Atsakyti
QUOTE(.greitai. @ 2008 09 22, 16:19)
Romainiuose prie Misko maciau aruode pardavineja, bet kainos kaip sito kvartalo, nors buvo ir pigesniu.

www.aruodas.lt Tikrai verta paiehskoti,o daugiausia skelbimu noriu, bent mes ten daugiausia rasdavom.
Bet RIngaudai rajonas man patinka asmenishkai, Noreikishkes irgi fainas, netoli miesto. ROmainiu ir RIngaudu (nauju kur nuo sankryzos i desine) privalumas miskas, aishku ir rinktis reiketu butent netoli misko arba prie, ORmainiu g. gale daugiau sklypu prie misko.

Taiva, man irgi Ringaudai patinka... Ir mokykla ir darzelis yra. Romainiais kazkaip nelabai domejomes. Reiks paziuret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(medeina24 @ 2008 09 22, 16:02)
Taiva, man irgi Ringaudai patinka... Ir mokykla ir darzelis yra.  Romainiais kazkaip nelabai domejomes. Reiks paziuret smile.gif

Ir labai blogai, ten tokiu graizu viteliu yra, ant skardzio, prie misko, zodziu super. Tai bent yra uz ka moketi jeigu kaina bus panasi.
O del mokyklos ir darzelio as jau rasiau, man tai neturi dideles reiksmes.
Atsakyti
Mes isigijome ir esame patenkinti, nes butent ziurejom tik toje puseje, Ringauduose arba Noreikiskese, bet po 4 m ieskojimo taip nieko gero ir neradome, net ir krizes metu paprase be komunikaciju, (na jos tipo kitame sklype) po 12 uz ara, tai daugiau nieko nebelaukme ir po 13 uz ara pirkome Medeinoje. Minusu kol kas dar nemaciau, o pliusu jau nemazai perskaicius sutarti, kurioje isdestyti reikalavimai kvartalo gyventojams, tas mane ir zavi.
Atsakyti
Noreikiskese paradvineja nemazai sklypu, gan neblogos kainos, dar nusideresi. vieta man patinka, arti centras, ramu, uzdraustas sunkusis transportas pro kaimeli, nevazineja furos, kamazai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2010 05 12, 19:17)
Mes isigijome ir esame patenkinti, nes butent ziurejom tik toje puseje, Ringauduose arba Noreikiskese, bet po 4 m ieskojimo taip nieko gero ir neradome, net ir krizes metu paprase be komunikaciju, (na jos tipo kitame sklype) po 12 uz ara, tai daugiau nieko nebelaukme ir po 13 uz ara pirkome Medeinoje. Minusu kol kas dar nemaciau, o pliusu jau nemazai perskaicius sutarti, kurioje isdestyti reikalavimai kvartalo gyventojams, tas mane ir zavi.

Gal galima butu suzinoti kokie reikalavimai?
Atsakyti
O gal kas norit pirkti sklypa per puse Medeinoje ir statyti sublokuota nama? gautusi mazesnes islaidos sklypui, kiekvieno sklypo dydis butu mazdaug 6,5a., tai manau visai pakankamas..nes ten vieta tai tikrai nebloga, tik va mums sklypas vieniems didokas ir brangokas..
Atsakyti
O mes gyvename soduose uz Mereidos.. ir musm patinka.. smile.gif

Ir kad nera kirterijus vietoj mokykla ir darzelis tai nesamone!

Baigiau sia mokykla ir esu patenkinta, tiek kokybe tiek mokytojais, ir isotjau i aukstaja ir i KTU ir uz moksla moket nereikejo... vnz zodziu gera to mokykla ir tikrai pliusas ...

Maciau jau 3 namas siame kvartale dyksta! thumbup.gif
Atsakyti