Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas, lubos

Keliu temą į viršų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2009 02 23, 20:59)
Panos, pakonsultuokit ką daryti su apšvietimu, kaip ir sakiau - lubos ~4 m., erdvė - ~ 40 kv.  4u.gif  Įmetu nuotraukas  ax.gif

user posted image

user posted image

Kabinkite 2 nuleidziamus ant grandiniu sietynus. Tokio tipo kaip Adelaida idejo tik mazesnius. Pvz 8-12 lempuciu. Siulyciau tamsiai rudus ar bordo. Gali buti su kristolu.
Atsakyti
Canet, manai tiks prie stiliaus? g.gif Aš jau visko primąsčiusi buvau doh.gif labai vieniši tie šviestuvai atrodytų tokiai erdvei, bandysiu pakomponuot ax.gif
Dėkui tau labai 4u.gif
Atsakyti
vėl keliu temą į viršų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2009 02 24, 11:31)
Canet, manai tiks prie stiliaus?  g.gif  Aš jau visko primąsčiusi buvau  doh.gif  labai vieniši tie šviestuvai atrodytų tokiai erdvei, bandysiu pakomponuot  ax.gif
Dėkui tau labai  4u.gif

Aš manau tikrai tiktų stiliaus šviestuvas, kaip įdėjo adelaida. Ieškok didelio skersmens ir tikrai nepasimes tokioj erdvėj. Bet aš skirtingai nei Canet manau, kad vieno tikrai pakaktų, tik didelio skersmens.
Atsakyti
Reikalingas apšvietimo dizaineris, - ė mirksiukas.gif suprojektuoti namo vidaus apšvietimą atsiliepkit į AŽ. 4u.gif Arba gal galite ką nors rekomenduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovute: 24 vasario 2009 - 16:30
QUOTE(Uogiux @ 2009 02 24, 10:31)
Canet, manai tiks prie stiliaus?  g.gif  Aš jau visko primąsčiusi buvau  doh.gif  labai vieniši tie šviestuvai atrodytų tokiai erdvei, bandysiu pakomponuot  ax.gif
Dėkui tau labai  4u.gif

Tiks prie supamos kėdės mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2009 02 23, 20:59)
Panos, pakonsultuokit ką daryti su apšvietimu, kaip ir sakiau - lubos ~4 m., erdvė - ~ 40 kv.  4u.gif  Įmetu nuotraukas  ax.gif

Žiūrint į dabartines foto abu šviestuvai kabo kaip ir ne vietoje - nei virš kokios nors zonos, nei kažkur šone... Tad stalą patraukčiau ties šviestuvu (o ir lango atžvilgiu manau geriau atrodytų) ir ten nuleisčiau pakabinamą šviestuvą (geriau, kad būtų nelabai "kūdas"). Kitas šviestuvas irgi kabo "nei šen, nei ten", tad toje vietoje kabinčiau ką nors nemažo palei lubas smile.gif

Jei įmanoma užtaisyti skyles vienas iš variantų galėtų būti - virš sėdimosios zonos nuleisti šviestuvą su didesniu gaubtu (bet šviestuvas turėtų būti zonos viduryje), o virš valgomojo stalo pakabinti tos pačios serijos keletą šviestuviukų mažesniais gaubtais smile.gif
Tokiu atveju reiktų pagalvoti ir apie apšvietimą toje pusėje, kur yra supama kėdė, nes ten turėtų trukti šviesos - jei ten numatytas bra kaip ir prie langų, tai sukti galvos nebereikia, na o jei ne, manau, visai neblogai būtų pastatyti ten toršėrą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristik: 24 vasario 2009 - 20:22
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 02 24, 13:37)
Aš manau tikrai tiktų stiliaus šviestuvas, kaip įdėjo adelaida. Ieškok didelio skersmens ir tikrai nepasimes tokioj erdvėj. Bet aš skirtingai nei Canet manau, kad vieno tikrai pakaktų, tik didelio skersmens.

Pabandyčiau išsikirpti ir paderinti, bet kad neturiu dizaino programulkos, dabar bandau naršyt po i'netą ir pasižiūrėt gl ką rasiu g.gif Dėkui už pasiūlymą 4u.gif

QUOTE(Dovute @ 2009 02 24, 16:30)
Reikalingas apšvietimo dizaineris, - ė mirksiukas.gif suprojektuoti namo vidaus apšvietimą atsiliepkit į AŽ. 4u.gif Arba gal galite ką nors rekomenduoti mirksiukas.gif

Turiu, labai faina ir nebrangininkė, tik aš ir tų papildomų lėšų nesuradau blush2.gif Aš, kaip važinėjanti ir daug mačiusi namų interjerų (turiu valymo firmą), keliuose mačiau labai protingai padėstytą apšvietimą, jį kūrė dizainerė Gita, parašysiu kontaktus į AŽ.

QUOTE(kristik @ 2009 02 24, 16:36)
Tiks prie supamos kėdės  mirksiukas.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif gerai sakai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovute @ 2009 02 24, 17:30)

Gaudrė teikia tokias paslaugas.
Atsakyti
Norejau paklausti, gal pas ka yra tokie sviestuvai ar gal matet kur tai panaudotus tokius namuose...Kaip jie ziurisi..Galvoju tokius sudet hole, tik galvojam naudot skirtingu matmenu ir isdeliot "belekaip"
http://www.gaudre.lt...udre-vindo.html
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2009 02 26, 14:25)
Norejau paklausti, gal pas ka yra tokie sviestuvai ar gal matet kur tai panaudotus tokius namuose...Kaip jie ziurisi..Galvoju tokius sudet hole, tik galvojam naudot skirtingu matmenu ir isdeliot "belekaip"
http://www.gaudre.lt...udre-vindo.html

Man jie labai patinka, dėsim tokius į virtuve greičiausiai. O estetinis vaizdas priklauso nuo to kaip juos išdėliosit, tad sunku vienareikšmiškai atsakyti ar jie gerai žiūrisi, ar ne mirksiukas.gif

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristik: 26 vasario 2009 - 14:53