Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas, lubos

QUOTE(Diija @ 2009 04 01, 10:41)
O man įdomu ar galima juos vieną su kitu taip sujungti, kad nesimatytų sudūrimo linijos? Jūsų kvardratas bus be tarpelių?  Norėčiau virtuvėj dėti ištisai vieną eilę tų šviestuvų, bet kad būtų be tarpo (nežinau ar aiškiai surašiau  doh.gif ). turėtų gautis apie 3.6 metro  ilgio švietuvų "linija"  ax.gif

O tai ne geriau būtų padaryti įpjovą gipse tokio ilgio, sudėti tas lempas paprastas ilgasias (kur paslėptam apštietimui deda) ir užsisakyti matini atskirai stikla tokiam ilgiui pvz. iš dviejų dalių? Beto, turėtų būti pigiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Uogiux @ 2009 04 01, 10:44)
Merginos, gal turit lubų balkių pavyzdžių?  g.gif  Čia tos stogo sijos (lentos rąstai), kurios viršuje kabo, manau, jų pagalba su apšvietimu ką nors sugalvot  ax.gif

Taip greit pavyzdžių nerandu, nupasakosiu:
- į pačius balkius galima įmuontuoti šviestuvėlius/hologenus, prie jų bra šviestuvai
- prožektorių tipo šviestuvai tvirtinami ant balkio - dažčiausiai šviesa nukreipiama į viršų, kad praplėsti erdvę;
- kanatys šviestuvai tarp balkių
- paslėptas apšvietimas ant balkių - per visą sijų ilgį iš viršaus įmontuojamos tos ilgosios lempos
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2009 04 01, 11:01)
O tai ne geriau būtų padaryti įpjovą gipse tokio ilgio, sudėti tas lempas paprastas ilgasias (kur paslėptam apštietimui deda) ir užsisakyti matini atskirai stikla tokiam ilgiui pvz. iš dviejų dalių? Beto, turėtų būti pigiau g.gif

Kad būtų pigesnis variantas, tai faktas bigsmile.gif bet kažin kas man apsiimtų tokį dalyką padaryt g.gif reiktų pabandyt pakalbėt su elektriku ... g.gif O kaip tą stiklą tvirtint reikėtų? Gi reikia kažkokio rėmelio ar laikiklių... g.gif jau nelabai reali šita idėja ....

Danger, kaip tavo vyras darys tuos įleidžiamus berėmius švietsuvus? papasakok smulkiau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 04 01, 11:11)
Kad būtų pigesnis variantas, tai faktas  bigsmile.gif  bet kažin kas man apsiimtų tokį dalyką padaryt  g.gif  reiktų pabandyt pakalbėt su elektriku ...  g.gif  O kaip tą stiklą tvirtint reikėtų? Gi reikia kažkokio rėmelio ar laikiklių...  g.gif  jau nelabai reali šita idėja ....

Matai, pas gaudrę realūs šviestuvai, o pasidaryt nerealu biggrin.gif Reikia tik išmonės ir darbščių rankelių biggrin.gif Ta stikliuką gi galima ir prisukti prie lubų, ar į rėmelį įdėti smile.gif Kaip sienose tokias nišas su stikliukais padaro, taip ir lubose gi galima smile.gif
Aišku lengviausia nusipirkti, bet man tai kaina kandžiojasi, o reikia irgi panašaus ilgio holui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2009 04 01, 10:01)
Taip greit pavyzdžių nerandu, nupasakosiu:
- į pačius balkius galima įmuontuoti šviestuvėlius/hologenus, prie jų bra šviestuvai
- prožektorių tipo šviestuvai tvirtinami ant balkio - dažčiausiai šviesa nukreipiama į viršų, kad praplėsti erdvę;
- kanatys šviestuvai tarp balkių
- paslėptas apšvietimas ant balkių  - per visą sijų ilgį iš viršaus įmontuojamos tos ilgosios lempos
drinks_cheers.gif

Aga, maždaug įsivaizduoju 4u.gif
Aš noriu pasirankioti balkių pvz. ir pabandyti susikonstruoti 3D vaizda, nes neįsivaizduoju kaip tie balkiai pas mane turėtų atrodyti g.gif O šviestuvus, aš jau mintyse įsivaizdavau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 04 01, 11:41)
O man įdomu ar galima juos vieną su kitu taip sujungti, kad nesimatytų sudūrimo linijos? Jūsų kvardratas bus be tarpelių?  Norėčiau virtuvėj dėti ištisai vieną eilę tų šviestuvų, bet kad būtų be tarpo (nežinau ar aiškiai surašiau  doh.gif ). turėtų gautis apie 3.6 metro  ilgio švietuvų "linija"  ax.gif

sujungus jas viena su kita sudurimas matytusi, na manau labiau matytusi ijungus sviesa. Mes kvadrata is ju darysim su tarpais. Bandem ir be tarpu bet nelabai ziurisi tai bandysim su tarpeliais...
Papildyta:
QUOTE(Renna @ 2009 04 01, 12:51)
Matai, pas gaudrę realūs šviestuvai, o pasidaryt nerealu  biggrin.gif Reikia tik išmonės ir darbščių rankelių  biggrin.gif Ta stikliuką gi galima ir prisukti prie lubų, ar į rėmelį įdėti  smile.gif Kaip sienose tokias nišas su stikliukais padaro, taip ir lubose gi galima  smile.gif
Aišku lengviausia nusipirkti, bet man tai kaina kandžiojasi, o reikia irgi panašaus ilgio holui  smile.gif

Manau, kad tikrai turint darbscias-ismanias rankas, ar darbstu-ismanu meistra eitu sukonstruot ir paciam ka nors panasaus.
Mes ir sugalvojom palei siena ir lubas padaryt pazemejima is gipso ir ten sumontuot apsvietima. Ziuresim kas gausis.
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2009 04 01, 12:32)
...Mes ir sugalvojom palei siena ir lubas padaryt pazemejima is gipso ir ten sumontuot apsvietima. Ziuresim kas gausis.

Gal gerus meistrus turit? Ar savo jėgom konstruojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2009 04 01, 16:04)
Gal gerus meistrus turit? Ar savo jėgom konstruojat?  g.gif

turim meistrus...ar jie geri...nu nezinau pakolkas viskas normaliai...tevukas mano ten juos kontroliuoja(jis mum ir elektra visam namui isvedziojo). Kas gausis ziuresim...
Atsakyti
nu va pagaliau prisiruosiau nusifotografuoti savo sviestuvus ir atiduodu jusu teismui blush2.gif
http://public.fotki....yte7/viestuvai/
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2009 04 03, 08:08)
nu va pagaliau prisiruosiau nusifotografuoti savo sviestuvus ir atiduodu jusu teismui blush2.gif
http://public.fotki....yte7/viestuvai/

Man tie stikliniai rutuliai metalo rėmuose labai patinka, kažkur žiūrinėjom sau, bet jau nepamenu. O kur jūs juos pirkot? 4u.gif
Atsakyti
kelios idėjos kūribingoms nestandartinio interjero apšvietimo mėgėjoms

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Famili: 04 balandžio 2009 - 22:19
QUOTE(Famili @ 2009 04 04, 22:18)
kelios idėjos kūribingoms nestandartinio interjero apšvietimo mėgėjoms

Ne mano stilius, bet labai įdomiai ir išradingai atrodo thumbup.gif

"Šviečiantys" marškiniai kaip vaiduokliai šiek tiek šypseną sukėlė biggrin.gif
Atsakyti
Tokią galima kartu su vaiku nuspalvinti ir i vaiko kambarį bigsmile.gif
QUOTE(almuteee @ 2009 03 16, 00:36)
Merginos, o ka galvojat apie tokias popierines lempas?
kaip tik reikia i miegamaji sviestuvo.. kas turit, pasidalinkit kas blogai su juo.. aciu
user posted image

Geras ne iš karto supratau is ko padaryta ir visai nieko atrodo is plastikinių butelių bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Famili @ 2009 04 05, 00:18)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 05 balandžio 2009 - 15:38