Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas, lubos

Gal teko matyt dar kažką panašaus? Gal užkliuvo kam akis bevartant internetinius puslapius ax.gif Kadangi kambary lempai palikta vieta tradiciškai centre, reikia, kad apšvietimas būtų nukreiptas į vieną kambario šoną, virš valgomojo stalo smile.gif Tokia lempa tai ko reikia, bet gal kas pasiūlys dar kokią idėją bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaja888 @ 2009 05 03, 11:26)
Gal teko matyt dar kažką panašaus? Gal užkliuvo kam akis bevartant internetinius puslapius  ax.gif  Kadangi kambary lempai palikta vieta tradiciškai centre, reikia, kad apšvietimas būtų nukreiptas į vieną kambario šoną, virš valgomojo stalo  smile.gif  Tokia lempa tai ko reikia, bet gal kas pasiūlys dar kokią idėją  bigsmile.gif

user posted image

žinau šį šviestuvą, tokį turi kataloguose kone kiekvienas rimtesnis šviestuvų salonas, tikrai žinau, kad Simetrija turi, taip pat Šviesos sistemos.

tik kainelė... ar ne porą tūkstančių...
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 03, 18:08)
žinau šį šviestuvą, tokį turi kataloguose kone kiekvienas rimtesnis šviestuvų salonas, tikrai žinau, kad Simetrija turi, taip pat Šviesos sistemos.

tik kainelė... ar ne porą tūkstančių...

o ta Simetrija ar Šviesos sistemos neturi internetinio puslapio? blush2.gif nes su tais ieškojimais po parduotuves ir salonus, o dar, aišku, katalogų vartymas, nes salonuose nieko jie neturi, daug laiko užima... doh.gif O ir šiaip kiek apėjau, panašaus šviestuvo niekur nemačiau doh.gif
O šitas nuotraukoje tai visai dar padori kaina, apie 650Lt išeina smile.gif pora tūkstančių tai jau kosmosas už šviestuvą mokėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaja888: 03 gegužės 2009 - 20:30
Man atrodo, kad renkantis sviestuvus, svarbiausia yra apsvieciamas plotas ir apsvietimo sanaudos uz elektros energija. Ivertinus sius du kriterijus, as pasirinkau visur, kur tinka prie interjero montuoti liuminescensinius sviestuvus su elektroniniais paleidejais (kad lempa nemirgetu). Turiu Osram atstovybeje Vilniuje pazystama, tai sviestuvus pirkau is jo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Albinas @ 2009 05 04, 11:10)
Man atrodo, kad renkantis sviestuvus, svarbiausia yra apsvieciamas plotas ir apsvietimo sanaudos uz elektros energija.

Aš pridedu išvaizdą mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš pridedu išvaizdą mirksiukas.gif

As dar pridedu logiskai paaiskinama sviestuvo kaina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Albinas @ 2009 05 04, 14:37)
As dar pridedu logiskai paaiskinama sviestuvo kaina  ax.gif

Sutinku biggrin.gif
Atsakyti
Tad, jei kam reikia, galiu duoti kontaktus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaja888 @ 2009 05 03, 10:26)
Gal teko matyt dar kažką panašaus? Gal užkliuvo kam akis bevartant internetinius puslapius  ax.gif  Kadangi kambary lempai palikta vieta tradiciškai centre, reikia, kad apšvietimas būtų nukreiptas į vieną kambario šoną, virš valgomojo stalo  smile.gif  Tokia lempa tai ko reikia, bet gal kas pasiūlys dar kokią idėją  bigsmile.gif

user posted image

Praeitą savaitę mačiau panašų Senukuose, Ukmergės g., Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Gal žinote kokių psl kur būtų galima pažiūrėti miegamojo apšvietimus.
Atsakyti
As rinkausi sviestuvus is katalogu Kaune. Parduotuve vadinasi "Vokiski sviestuvai", Neries kr. Man atrodo, kad as toki ten maciau. Galit ten uzeiti ir parodyti paveiksleli, nes pas juos ten labai daug katalogu, gal suras nors ka nors panasaus. 4u.gif
Atsakyti
Nuėjau lengviausiu keliu, užsisakėm iš Vokietijos internetinės parduotuvės, radau tą patį už 500 litukų smile.gif Nemanau, kad pas mus Lietuvoj pigiau būtų buvę schmoll.gif , turint galvoje nesąmoningus antkainius ant visų prekių doh.gif Tikiuos, kad tiks, neteks nusivilti doh.gif
Atsakyti