Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas, lubos

QUOTE(vassara @ 2011 01 25, 12:54)
pas mane tokie sviestuvai imontuoti gipso lubose. gerai sviecia wink.gif
tik man regis kad istysines tos juostos nepadarysit  g.gif

Kodėl sakote, kad nedarysim, ar negražiai atrodo ar dėl kažkokių kitų priežaščių ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 01 25, 12:56)
Kodėl sakote, kad nedarysim, ar negražiai atrodo ar dėl kažkokių kitų priežaščių ?  unsure.gif

jei neklystu ilgiausias tos serijos sviestuvas 150cm. tai kas kiekviena sviestuva bus tarpelis. nors gal ir klystu. kaip matau is klaipedos esate. nuvaziuokite i ju ofisa, ten labai maloni moteryte dirba, tikrai patars kaip jums geriau padaryti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 01 25, 13:56)
Kodėl sakote, kad nedarysim, ar negražiai atrodo ar dėl kažkokių kitų priežaščių ?  unsure.gif

todel,kad bus sujungimai 4u.gif gaudres dizainere sake,kad kai sviecia ju nesimato- bet realybej nemaciau... jus i gaudre pasiskambinkit,ten buna karta i dvi savaites ar i savaite dizainere nemokama- ji gal daugiau jums ideju ir patarimu duos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2011 01 25, 13:00)
jei neklystu ilgiausias tos serijos sviestuvas 150cm. tai kas kiekviena sviestuva bus tarpelis. nors gal ir klystu. kaip matau is klaipedos esate. nuvaziuokite i ju ofisa, ten labai maloni moteryte dirba, tikrai patars kaip jums geriau padaryti wink.gif

Tai mes jau buvome tenai, tikrai labai faina moterytė ten dirba, viską patarė, mūsų klaidas ištaisė...
Ji mums ir patarė dėti 150+150+150, visus tris jungti. Aš jų klausiau ar vienodas šviesos srautas bus, kur bus sujungimai du, sako kad vienodas... bet kažkaip internete kiek žiūrinėju sujungtus šituos šviestuvus, tai per tą sujungimą truputį tamsiau... dėl to ieškau, kas realiai juos turi susidėję ir sujungę, ir kaip atrodo ax.gif
O pas jus yra berėmiai ar su baltu rėmeliu?
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2011 01 25, 13:01)
todel,kad bus sujungimai  4u.gif  gaudres dizainere sake,kad kai sviecia ju nesimato- bet realybej nemaciau... jus i gaudre pasiskambinkit,ten buna karta i dvi savaites ar i savaite dizainere nemokama- ji gal daugiau jums ideju ir patarimu duos  4u.gif

Tai, kad daugiau niekas nebetinka tokiam ilgiui, o halogenų nelabai norime... ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritaram: 25 sausio 2011 - 13:22
QUOTE(Ritaram @ 2011 01 25, 13:07)
Tai mes jau buvome tenai, tikrai labai faina moterytė ten dirba, viską patarė, mūsų klaidas ištaisė...
Ji mums ir patarė dėti 150+150+150, visus tris jungti. Aš jų klausiau ar vienodas šviesos srautas bus, kur bus sujungimai du, sako kad vienodas... bet kažkaip internete kiek žiūrinėju sujungtus šituos šviestuvus, tai per tą sujungimą truputį tamsiau... dėl to ieškau, kas realiai juos turi susidėję ir sujungę, ir kaip atrodo  ax.gif
O pas jus yra berėmiai ar su baltu rėmeliu?

pas mus yra tie kuriuos nurodet wink.gif imontuoti i gipso lubas, bet jie nesujungti.
o kad per sujungima tamsiau tai aisku, juk per pati sujungima lempos nera wink.gif
Atsakyti
Taip, per sujungimą lempos nėra, tai kaip gali šviesti vienodai g.gif bet gaudrėje sako, kad švies vienodai g.gif nežinia...
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 01 25, 13:21)

Tai, kad daugiau niekas nebetinka tokiam ilgiui, o halogenų nelabai norime... ačiū už patarimus  4u.gif

As irgi nusiziurejau tuos Vindo sviestuvus, bet mes pasirinkome kita varianta: padareme lubose nisas, tokius kampucius (jie uzsispakliuos ir nusidazys su lubomis kartu), tada desime pasirinkta stikla (nusiziurejom balta matini). Na o viduj, ten jau elektriko ismone kaip jis delios lempas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2011 01 25, 12:54)
pas mane tokie sviestuvai imontuoti gipso lubose. gerai sviecia wink.gif
tik man regis kad istysines tos juostos nepadarysit  g.gif

gerai kad užsukau, man patiko šitas šviestuvas. pagaliau halogenais atsikratysiu bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 01 25, 16:09)
As irgi nusiziurejau tuos Vindo sviestuvus, bet mes pasirinkome kita varianta: padareme lubose nisas, tokius kampucius (jie uzsispakliuos ir nusidazys su lubomis kartu), tada desime pasirinkta stikla (nusiziurejom balta matini). Na o viduj, ten jau elektriko ismone kaip jis delios lempas ir t.t.

Tegul elektrikas jas montuodamas šiek tiek užkeičia , tada švies tolygiai mirksiukas.gif ir imkite kiek galima vienodo ilgio šviestuvus su lempomis, bus tolygus apšvietimas.

O tokio tipo kaip Vindo šviestuvai yra thumbup.gif virtuvėje. Pakeičia halogenus ir yra ekonomiški ir duoda daug šviesos.
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2011 01 22, 16:59)

labai idomus sviestuvai thumbup.gif

as taip apt ieskau kazko panasaus tik niekur nerandu pigiau, gal kas zinot ??

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2011 01 25, 14:40)
Taip, per sujungimą lempos nėra, tai kaip gali šviesti vienodai  g.gif  bet gaudrėje sako, kad švies vienodai  g.gif  nežinia...

kol ikais tai tikrai matysis kur lempos baigiasi, gal kai ikaista susivienodina. as norejau deti 2 L raides, bet mano patalpa per maza, butu labai stiprus sviesos srautas
Atsakyti
QUOTE(styga31 @ 2011 02 05, 16:52)
as taip apt ieskau kazko panasaus tik  niekur nerandu pigiau, gal kas zinot ??

http://img225.images.../4240/7005w.jpg

Ermitaze toki maciau siandien,tik nezinau kiek jis kaiuoja,bet ten dabar 30proc.nuolaida sviestuvams,tai gal pigiau. Senukuose dabar 459lt.
Atsakyti