Doduk dabar zinau,kodel vakar nerasei,ogi kopinejai 9stiklaini medaus......... SVEIKINAM!!!!!!!!!!!!!

.
O del nuovargio,tai ir man pasitaiko irgi. Be mazyles dar yra sese,kuriai taippat reikalingas demesys.Gerai,kad vyras nereiklus,nei maisto,nei tvarkos,o dar ir uki apeina. Tik va dabar sugedo masina tai 3 diena taiso,tai parlekia, kai jau bunu is kelinto miego atsibudus.Maze visai nemato.
Mes keliaujam nuo 5 dienu su masina kedutej ir i kavine nuvaziojam su leliuku.Ir i maxima ar norfa, tiesa norfoj kedute telpa i vezimeli maximoj netelpa tai i rankas pasiimu. O kad nors kiek pailseciau maze guldau 8vakaro, ir neuzilgo pati krentu, nes be isimciu keliuos puse 6ryto.
Beje man taip pat nugara skauda,mama sake jog visai kupra igavau, tai stengiuo pasimankstinti vyras pamasazuoja. O paaiskinimas paprastas ka laikaiklebyje,ant ranku,siuo atveju lelius, kiek jis sveria. pvz mano sveria apie7 tai nugarai tenkantis kruvis yra apie 49 kg, na svori padauginti is 7, kai tiek reik leliukus panesioti tai kur ta nugara gali neskaudeti.Beje vitaminas B nei vienai mums nepakenktu, as susileidziu 2kart per metus. Nes jau buvau ant issekimo ribos ir ligon gulejau,buvau numetusi 30 kg. Buvo baisu.
Taigi saldziu sapnuleliukam ir mamytem.
Papildyta:
QUOTE(Agnestar @ 2008 10 06, 21:05)
sveikos gyvos, mamytes
zinokit mes su savo gydytoja snekejom del to roto skiepuko...sake, kad dbr tuos visus skiepukus jei puikiai susiskiepysim, tai net nelabai verta nuo roto dar skiepytis, nes ir taip vaikutis gauna daug skiepuku, mes jau 4 turim
o musu aukselis taip reaguoja i teti, kad net pavydas ima

mato ji teveli tik vakarais, bet jai jis yra viskas

jau taip sneka, taip kalbina, rankom mojuoja ir t.t.

pavydu man....su manim tai ji taip nebendrauja
o jau kumstuka kaip ismoko graziai i burnyte pataikyti, naj naj naj
ir kiekviena diena vvis daugiau sneka
girdejau si savaite bus lyg bobu vasara
niu begu as jau migdyti savo maziukes
aghestar ir tave sveikinam iskopinejus 6 stiklainius medaus