QUOTE(JurgaSim @ 2008 09 30, 10:15)
Del maudyniu, tai pagal naujausias gydytoju rekomendacijas, tokio amziaus leliukams turi neva tai pakakti poros kartu per savaite. Kadangi sis mazylis man pirmas, tai siu rekomendaciju laikiausi tiksliai

, taciau dabar jau is patirties galiu pasakyti, kad poros kartu mums nepakanka ir maudomes kas antra diena, nes mano maziukas bent keleta kartu per diena atpila pienuko, jis patenka tarp kakliuko raukslyciu, o su vatyte vis tiek taip gerai neissivalo kaip maudyniu metu

(na, tai tik viena is padaznejusiu maudyniu priezasciu

). Beje, mano mazyliui labai raudonuoja tos kakliuko raukslytes, nors atrodo, isbandem nemazai priemoniu (pradzioje bephanten tepalas, po to avent aliejukas, dabar excipial hidrolosjonas), taciau kaip buvo jos raudonos taip ir liko. Galbut kuri nors is jusu turejo panasiu problemu ir galetu man patarti kaip kovoti su tuo kakliuko paraudimu ( visos kitos raukslytes neparaudusios)? Busiu labai dekinga uz patarimus
As naudoju HiPP kremuka nuo isutimu. Pas mus buvo paraude juo patepiau ir praejo. Gali pabandyt.

Ir sveika atvykus i musu buri!!!
Papildyta:
QUOTE(Agnestar @ 2008 09 30, 14:15)
laba visoms mamytems
norim prisijungti prie jusu saunaus burio
as noreciau paklausti kiek jusu maziukas suvalgo per diena misinuko?
Papildyta:
ir l.l.l. buciau dekinga, jei kuri paaiskintumet kaip ideti nuotraukyte
Sveika prisijungus Agnestar.!!!

Na mes tai valgom mamytes pieneli. O del nuotraukyciu jei suprasi cia yra sekanciam puslapi mano paaiskinta.