As dovanojau grandinele auksine ir kryzeli, angeliuka vitrazini.... bet dabar kai kriksto dukrai bus pirma komunija, nezinau, ka dovanoti..... norisi kazka i tema, bet ka??? Jai 10 metu..
Papildyta:
QUOTE(dolly` @ 2010 04 18, 17:37)
vat susiziurejau... nusprendem

sidabro luiteli savo krikstukui dovanosime,isgraviruosim,gales pasidaryt koki nores papuosala... kaina nuo 200lt,tai nepasakyciau,kad labai jau kosminiai pinigeliai
labai grazi dovana

turbut grandinele reguliuojamu ilgiu,nes kitaip neuztektu iki "kai uzaugs"
Mano vieni pazistami paprase, kad mano vyras padarytu plokstele is 3gr aukso, idejo i grazia dezute ir padovanojo, sake dovanos tokia dovana per kiekviena gimtadieni- va, o kai uzaugs, tures nemazai aukso ir pasidarys is jo ka nores pats.
Papildyta:
QUOTE(Skinte @ 2010 04 18, 15:36)
O tai Jūs norėjot ir berniukui papuošalo?
Aš pati šią vasarą pakviesta būt krikštamote. Galvoju ką galėčiau padovanot berniukui, kad liktų prisiminimas. Bet papuošalai man kažkaip mergaitei labiau... Tai ir suku galvą ką čia tokio padovanojus..
Mano vieni pazistami paprase, kad mano vyras padarytu plokstele is 3gr aukso, idejo i grazia dezute ir padovanojo, sake dovanos tokia dovana per kiekviena gimtadieni- va, o kai uzaugs, tures nemazai aukso ir pasidarys is jo ka nores pats.
CIA DOVANA MAZAM BERNIUKUI