QUOTE(akvilevile @ 2010 04 23, 16:03)
Viena geriausių kol kas sutiktų idėjų

ačiū
Manau nebūtinai turi būti ribotos galimybės. Ir šiaip - biblija labai simbolinė dovana, tinkanti tokiai progai. Geriau nei visokie šaukštai... (vis dar nesuprantu graviruotų šaukštelių dovanojimo prasmės...)
Ne butinai jei galimybes labai rybotos,gal but ir as dovanociau biblija,na nes tai tikrai susije su tikejimu,bet pati dovanosiu grandinele su pakabuku-angeliuku,o biblija paliksiu pirmai komunijai.
QUOTE(syri @ 2010 04 23, 19:20)
O ką reiškia biblijos dovanojimas jei pvz. tam būsimam katalikui yra 5 mėnesiai? Skaityti jis dar ilgai nemokės... Na?
nuo 5men. jis greit bus 1metuku,o nuo kiek laiko mama vaikuciui pasaqkas skaito?Tai galima paskaityt biblija kad ir pries miega,ar butinai tik pats vaikutis turi ja skaityti?
QUOTE(daivulka78 @ 2010 04 23, 21:52)
Nežinau kodėl, bet man tie buteliai tai nepraeina nors tu ką. Suprasčiau, kad butely būtų linkėjimai arba būsimos profesijos spėjimai ir tada pakasti iki kokių vestuvių. Gal aš kažkokia senamadiška bobelė, bet alkoholis ir krikštynos nesiderina ir viskas. Aišku to neišvengsi, bet norisi jo kuo mažiau
As tai nesuprantu krikstynu proga dovanojamu zaislu.Na bent jau is kriksto tevu manau turetu gaut kazka turinti isliekamaja verte:biblija,pakabuka,saukstuka,na nesvarbu bet kad tas daiktas isliktu ilgam,visam gyvenimui.Cia mano nuomone.