is tikruju tai as irgi kartais pagalvoju, kad tas ekologijos klausimas kiek perdetas, ir kainos kartais nesveikai atrodo

.
Nu bet man vis tiek nekyla ranka pirkti pigius ir neaisku is ko pagamintus zaisliukus savo vaikui. Bent jau kol kas, kol dar viskas eina i burna, nes baisu, kad nezinai kokio brudo prisiragaus, o ir pasekmes po daugybes metu gali islist. Mane labiausiai gasdina ftalatai esantys minkstuose plastiko zaisluose. Skaiciau tikrai rimta straipsni, kuriame pasakojama, kad tyrimai parode, jog zaisluose (ir ne tik) esantys ftalatai sukelia daug problemu, tame tarpe - nevaisingumas. Savo vaikui tokiu problemu tikrai nelinkeciau, tai ir nerizikuoju. Pora lelyciu is plastiko paslepiau kol labiau paaugs ir ju nebekramtys, dabar sekmingai zaidzia su medziagine lelyte, ja glaudzia, myluoja, buna kad ir i burna susikisa, bet man ramu.
Iki metuku dukrytei nebuvau pirkus nei vieno zaislo, tai gimtadieniui su vyru nusprendem, kad rinkdami i kaina uzsimerksim, tai ir isrinkau medini nuostabiausia pasaulyje leliu vezimeli uz... 250lt

is www.pauksciupienas.lt Bet ne sekundes nesigailejom, superinis dalykas
Taigi cia kaip paziuresi i sita reikala. Mes nusprendem, kad geriau maziau zaislu, bet geri. Ekologiskom kreidelem irgi labai dziaugiuosi, nes piesdama ir pakramto kartais...