Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Aisku, vis pasiziuriu i gismeteo.ru Kauno zona, nes nelabai noriu tureti zaliu susalusiu drebuciu orchideju siltnamyje...
As jomis jokiu budu nesigiriu, o tik pasiepiu save, nes visos pirktos nukainuotos PC pradedant vasario menesiu ir dar ne viena nezydejo... Pirkau maziau, tik kai kurias, mano nuomone, reikejo padalinti g.gif -gavosi daugiau... Numarinau kolkas tik viena drauges atiduota phalenopsiuka be sakneliu [dar nemokejau priziureti-perlaisciau]-dabar jau trys tokie leidzia naujas sakneles rolleyes.gif
Idomiausias pirkinys buvo pries menesi didelis phalenopsis Noid is Senuku, vietoj 136lt kainaves kazkur 100lt pigiau g.gif Kas idomiausia, balti man nepatinka, bet neatsilaikiau pries kaina doh.gif blush2.gif ax.gif Sakiau, jei kas, prazydinus bus jegine dovana kai kurioms mano draugems ar giminems doh.gif biggrin.gif O as galesiu nusipirkti nauju bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atenaz: 25 rugsėjo 2008 - 09:04
reikia isvirt zieve, +keramzitas+anglies biski. na jei kuriai gelytei reikia tai ir sfagnum, taip kaip aprasyta saituose
vat ir galvoju, siap zydyncios negalima judint, bet kaip is pardos ir nezinai kas ten viduj? pardaveja sake irgi paziuret, nes sako visaip atvaziouja, ir visokiu cudu ten randi tarp saknu.
Papildyta:
del substrato- velgi as ne specas biggrin.gif bet kolkas (3 metai) visos gyvos ir pas mane ir pas mama. todel ir klausiau ar perkat? gal ten ir geriau (manau) padaryta ir del proporciju ir tt. bet man rodos taip gyvesnis tas substratas gaunasi, nei tas kuris kazzkada kazkur buvo supakuotas..
Atsakyti
QUOTE(pionas @ 2008 09 25, 10:07)
del substrato- velgi as ne specas biggrin.gif bet kolkas (3 metai) visos gyvos ir pas mane ir pas mama. todel ir klausiau ar perkat? gal ten ir geriau (manau) padaryta ir del proporciju ir tt. bet man rodos taip gyvesnis tas substratas gaunasi, nei tas kuris kazzkada kazkur buvo supakuotas..

be to, manau kaip pagamini patio, žinai ko ir kiek tiksliai tenpridėta 4u.gif
Atsakyti
nu tai va jau sugrudau savo orchidejas i ta senuku mesla ziuresiu kas bus, bet jauciu kad reiks eit pirkt to is tarp geliu ir sodint dar karta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(hailiee2 @ 2008 09 25, 10:28)
nu tai va jau sugrudau savo orchidejas i ta senuku mesla ziuresiu kas bus, bet jauciu kad reiks eit pirkt to is tarp geliu ir sodint dar karta wink.gif

supus tavo gėlytės jame..
Atsakyti
nu tai tada leksiu pirkt tu zemiu is tarp geliu? o kokia kaina mazdaug to misinio?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hailiee2 @ 2008 09 25, 10:52)
nu tai tada leksiu pirkt tu zemiu is tarp geliu? o kokia kaina mazdaug to misinio??  4u.gif

kiekviena parduotuvė savo antkainį užsimeta, bet neturėtų kainuoti brangiau nei 20lt
Atsakyti
nu tikiuosi kad uz 20 lt trim gelem uzteks nes uz tas senuku zemes 5 lt mokejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hailiee2 @ 2008 09 25, 11:01)
nu tikiuosi kad uz 20 lt trim gelem uzteks nes uz tas senuku zemes 5 lt mokejau  lotuliukas.gif

dar ir liks, ten 4 litrai
Atsakyti
aaa tai gerai. aciu uz informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hailiee2 @ 2008 09 25, 11:12)
aaa tai gerai. aciu uz informacija smile.gif

prašom smile.gif tik reikės tau labai gerai šaknis išplaut nuo to brūdo
Atsakyti
na jus ir lekiat... blink.gif nespeju su jumis... schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti