Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(merga @ 2008 09 28, 23:42)
Pas mane saltoka,bet galetu ir silciau buti,tik ner kam peckuriu buti smile.gif

o brangiausias irgi neturi kada g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 27, 19:53)
O mano vaikiščias nulaužė antrą žiedkotį,tą ant kurio  pirmą kartą žąliuzė užkrito,taip gražiai skeidėsi cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif nesėkmingas jis kažkoks cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif Tikriausiai čia kažkieno pavydas verysad.gif

Koks cia gali buti pavydas, juk dziaugiames kito dziaugsmo. Ka vaikutis zino, netikiu kad tycia nulauze. labai abydna... o visiskai nuluzo, gal ataugs dar... 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 28, 22:46)
,na o man atsinaujino skausmai.Lipu sienom cry.gif  cry.gif  cry.gif .
Galiu tik pasidaziaugti,kad turi 3xziedstiebius is kuriu vienas eina tiesiai is vidurio smile.gif

console.gif sekmės rytoj, stipruokis 4u.gif
QUOTE(Cinside @ 2008 09 28, 23:14)
Mano pyplės  smile.gif Galvojau, kad nesugebėsiu prižiūrėt, bet lapelius naujus leidžia, kaprizų nerodo  wub.gif
Ačiū katininkei už jas  drinks_cheers.gif

wub.gif kokios simpatulios, tokiems plensiukams jaučiu silpnybę, ypač jei jie aktyviai rodo norą užaugt didžiukais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gekoniuke: 28 rugsėjo 2008 - 22:58
QUOTE(rena @ 2008 09 28, 23:47)
o brangiausias irgi neturi kada g.gif

Labuks.Savo MB paskutinem dienom praktiskai sutinku tik ligoninej smile.gif
Atsakyti
nu merginos pavarot! 12 puslapi per parą swoon.gif

MB išvažiavo į komandiruotę ir namie interneto nepadarė, tai busiu su jumis tik darbo laiku verysad.gif

QUOTE(Capricorn @ 2008 09 28, 12:27)
kur tų vazoniukų jūs randat tokių gražių...taip suprantu stikliniai jie?
griūk negyvas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

šiuos stiklinius vazonus perku žaliajam centre prie rimi šiaurės miestely (jau kažkur rašiau)

visas sveikinu su naujom kvietkom, žiedstiebiais, prasiskleidusiais žiedukais ir vaikučiais 4u.gif 4u.gif jei ką pamiršau sorry biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 29, 08:03)
.Savo MB paskutinem dienom praktiskai sutinku tik ligoninej smile.gif

viskas aisku doh.gif tikiuos vaikai dar nepersikrauste i ligonine gyvent g.gif smile.gif

laba 4u.gif
Atsakyti
Salzos nuotrauka iš parodos

http://public.fotki....sv109195-1.html

ir mano paskutinė pirkta

http://public.fotki....va/img1132.html

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 09 29, 08:18)
MB išvažiavo į komandiruotę ir namie interneto nepadarė, tai busiu su jumis tik darbo laiku verysad.gif

visas sveikinu su naujom kvietkom, žiedstiebiais, prasiskleidusiais žiedukais ir vaikučiais 4u.gif  4u.gif jei ką pamiršau sorry biggrin.gif

na va ir nepasididinsi zinuciu kiekio doh.gif biggrin.gif

mane pamirsai, su mano dendriko spuogeliais lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2008 09 29, 08:21)

niu vienodos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 29, 08:22)
mane pamirsai, su mano dendriko spuogeliais lotuliukas.gif

tai iš sveikinimų gali pasirinkti žiedstiebį arba vaikutį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 28, 22:59)
Raiba phaliuka (baltas fonas su viletiniais taskeliais)smile.gif .Klausot,panos,ar gali buti,kad nuo tempos svyravymo kristu pumpurai g.gif

Paskaitoje p. Andrius sakė, kad nemėgsta orchės skersvėjų, etileno dujų schmoll.gif (gal kur netoliese vaisių laikote) it tarp kitko, kai namie vėsu, dušo geriau nepraktikuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 09 29, 08:25)
tai iš sveikinimų gali pasirinkti žiedstiebį arba vaikutį  biggrin.gif

pioneer.gif

QUOTE(gabe60 @ 2008 09 29, 08:42)
Paskaitoje p. Andrius sakė, kad nemėgsta orchės skersvėjų, etileno dujų  schmoll.gif (gal kur netoliese vaisių laikote) it tarp kitko, kai namie vėsu, dušo geriau nepraktikuoti  mirksiukas.gif

tai apie skersvejus mes zinom g.gif
Atsakyti
PARDUODU du didziuuuuliais lapais phalaenopsius... biggrin.gif
siuo metu nezydi, bet stiprus auginiai, ziedai dideli thumbup.gif vienas auginasi lapuka

spalva siek tiek ryskesne nei foto.. 4u.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti