Man tas prausiklis neutralus, nei geras, nei blogas, o vat tonikas tai tikrai košmaras.
Kremo labiausiai tinkančio dar neatradau, dabar naudoju Bioderma Sebium Mat, tai visai neblogas palyginus su dauguma matiškumą suteikiančių kremų.
QUOTE(te verde @ 2009 10 14, 21:08)
Sveiki, sakykite, o tai kaip valote oda, kaip prausiates?
Man cia del toniko siurprizas, valomuju pieneliu nenaudojau ir nenaudoju, bet toniku visada nusipraususi nuvalau.
Pastebejau, kad per sia vasara atsirado kelios gana smarkaii issipletusios poros, valau, kaukes dedu, bet neuzsitraukia, ka daryti?

Pastebejau, kad per sia vasara atsirado kelios gana smarkaii issipletusios poros, valau, kaukes dedu, bet neuzsitraukia, ka daryti?

As tai sutvarkiau su gaminamais losjonais veido oda, o krema naudoju lierac mat-chrono emulsija riebiai-problematiskai odai, jis turi salocilo rugsti, kuris sutvarkia poras, tai vat butent siuom priemonem ir susitvarkiau viska

Medimix arba Sebamed muiliukas ir Rasos kremas -gelis probleminei odai
dar bandziau Nivea young tonika ir kremuka anti shine, bet rasa zymiai geriau pagelbejo

Visa laika turejau oda i misruma, bet tragedijos nebuvo, paskutiniais metais ir apsitvarkius buvo, bet per paskutini menesi taip kakta pradejo riebaluotis ir spuogeliu iskilo, kad baisu. Kuri laika naudoju Rasos serija su rugstim, labai tiko, bet kas cia vyksta su kakta nesuprantu. Likes veidas normalus, gal turite patarimu?

QUOTE(kotrynuke @ 2009 12 01, 17:28)
oj mergaites kiek cia skirtingu nuomoniu
as tai turiu riebia oda,daug uzsikimsusiu poru,kylantys spuogai,blizgesys..zodziu vargeki turiu
gal kas tokia pacia problema kaip mano,kad visos bedos viename turit ?
pasidalinkit,aciu 

Ir as noreciau rasti krema, kuris bent kiek islaikytu matiskuma, nuo dabar naudojamu vishy normaderm ir vishy termal fix mat oda blizga jau po keliu valandu

Papildyta:
QUOTE(kastone @ 2009 10 13, 13:49)
mano baisiai problematiška mišri oda. šiltu metų laiku labai tinka barbados kremas, o dabar, kai jau šildytuvus teko įsijungt. pajutau, kad sausėja oda, šerpetot nori. kosmetologės patarimu pylinguoju kas antrą dieną. vakar pirkau SM išgirtą 'Babuškos agafjos' kaukę su sidabro jonais ir nosies šerpetojiams dingo.
lankausi pas kvalifikuotą kosmetologę, kuri rekomendavo man toniką su rūgštimis. poveikis tikrai geras ir nemanau, kad kemša poras
lankausi pas kvalifikuotą kosmetologę, kuri rekomendavo man toniką su rūgštimis. poveikis tikrai geras ir nemanau, kad kemša poras

man nuo rasos toniko su AHa taip grauzia veida, kad negaliu naudoti. dar negirdejau, kad kokybiskas tonikas kimstu poras

Papildyta:
QUOTE(sineja @ 2009 10 14, 06:42)
valio!!!! nors kazkas pritaria mano parasymams
Papildyta:
o tu nemanai, kad tai kosmetologei buvo naudinga isiulyti tau savo prekes? juk ar kadanors girdejote kaip gamintojas peiktu savo prekes?? kaip pvz imkim garsiaja "Aktivija" kuria reklamuoja ir vartoja visi, o kad ten nera nei vienos geros medziagos organizmui niekas neparaso... todel manau reikia kuo maziau ziureti reklamu ir paciai ieskoti ir dometis sudetinemis medziagomis

Papildyta:
o tu nemanai, kad tai kosmetologei buvo naudinga isiulyti tau savo prekes? juk ar kadanors girdejote kaip gamintojas peiktu savo prekes?? kaip pvz imkim garsiaja "Aktivija" kuria reklamuoja ir vartoja visi, o kad ten nera nei vienos geros medziagos organizmui niekas neparaso... todel manau reikia kuo maziau ziureti reklamu ir paciai ieskoti ir dometis sudetinemis medziagomis

teko skaityti, kad jogurtas aktivija veikia kaip ir kiti jogurtai- visi turi zarnynui teigiamu jogurto bakteriju. o kad jis "stebuklingas" tai jau reklama
Papildyta:
QUOTE(viola**** @ 2009 10 13, 09:06)
Galite paskaityti apie Mirra Liuks Kosmetika, tikrai verta demesio,ir pasirinkimas didelis, o kainos normalios. mirra liuks-produkcija -Mirra Liuks
uztenka jau tu reklamu po galais, kiekvienam puslapy arba avon, arba amway arba mirra liuks

Savo misria oda siuo metu priziuriu taip:
1.Ryte/vakare jei ta diena nesidazau veida prausiu Dr. hauschka CC arba Suki cukriniu prausikliais, jei ta diena buvau pasidaziusi makiaza nuo veido prausiu su druide gabaliniu muilu su ozkos pienu bei migdolais
2. Nuprausus veida paslakstau dar ja saltu vandeniu kad uzsitrauktu poros, tuomet nusausinu ir papurskiu roziu hidrolatu is Kvapu namu ir kol veidas dregnas pasitepu Dr. Hauschka svarainiu kremuku, o vakare lengvai patepu Ciel dazur alijosiaus geliu su roziu ekstraktu kad per nakti padrekinti oda nes nuo sildymo sauseja
3. Karta per savaite butinai darausi Ciel dazur grozio kauke su baltuoju moliu kad pravalyti odele... Tuomet nuprausus molio kauke dedu Dr. hauschka rejuvenating (raminamaja) kauke, po jos odele lieka labai svelni, nuraminta bei karta i menesi pagarinu su ramuneliu bei medetku nuoviru.....
Na oda tikrai apsitvarkiusi
1.Ryte/vakare jei ta diena nesidazau veida prausiu Dr. hauschka CC arba Suki cukriniu prausikliais, jei ta diena buvau pasidaziusi makiaza nuo veido prausiu su druide gabaliniu muilu su ozkos pienu bei migdolais
2. Nuprausus veida paslakstau dar ja saltu vandeniu kad uzsitrauktu poros, tuomet nusausinu ir papurskiu roziu hidrolatu is Kvapu namu ir kol veidas dregnas pasitepu Dr. Hauschka svarainiu kremuku, o vakare lengvai patepu Ciel dazur alijosiaus geliu su roziu ekstraktu kad per nakti padrekinti oda nes nuo sildymo sauseja
3. Karta per savaite butinai darausi Ciel dazur grozio kauke su baltuoju moliu kad pravalyti odele... Tuomet nuprausus molio kauke dedu Dr. hauschka rejuvenating (raminamaja) kauke, po jos odele lieka labai svelni, nuraminta bei karta i menesi pagarinu su ramuneliu bei medetku nuoviru.....

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 12 02, 10:24)
Savo misria oda siuo metu priziuriu taip:

jau ne pirma karta girziu apie druide muiliuka gerus zodzius

merginos ir as vargstu su misria oda, ji man probleminese vietose visa kaip apelsino zievele, ypac kakta ir skruostai ir linkusi i giluminius pulinius...dermatologe rekomendavo derinti Bioderma su NeoStrata kremais turinciais glikolio rugsties, kad nusluoksniuotu oda ir nesikimstu poros...gal kuri bandet NeoStrata Biodrėkinamaji krema
NeoStrata Bio-Hydrating Cream", pH 3,2 ?
aciuks
Papildyta:
va cia radau http://www.nimfali.l.......=49&lang=lt
NeoStrata Bio-Hydrating Cream", pH 3,2 ?
aciuks

Papildyta:
QUOTE(julija.s @ 2009 12 02, 12:34)
jau ne pirma karta girziu apie druide muiliuka gerus zodzius
atskleiskit paslapti kur pirkot? 

va cia radau http://www.nimfali.l.......=49&lang=lt
as vis ieskau ieskau tinkamu priemoniu misriai odai, ir nerandu.. vis beria spuogais... tai nieko nenaudoju apart kremines pudros ir oda lygut lygutele.
QUOTE(Eve-line @ 2009 12 21, 16:24)
as vis ieskau ieskau tinkamu priemoniu misriai odai, ir nerandu.. vis beria spuogais... tai nieko nenaudoju apart kremines pudros ir oda lygut lygutele.
O su kuo tu nuplauni ta pudra?Kuo patepi pavieni iskilusi spuogeli?
QUOTE(Eve-line @ 2009 12 21, 16:24)
man irgi įdomu, kaip tą pudrą valai, ar pieneliu, ar prausikliu kokiu

db mano odos priežiūra susideda iš nuprausimo (rytais medimix muiliuką naudoju, o vakare neutrogenos prausiklį) ir tepu riebokais kremais, ir kaip nekeista, nesikemša poros, atvirkščiai, oda šviežesnė, lygesnė būna ir susigeria gerai, ryte drėkinamuoju patepu kuo ilgiau prieš einant į lauką, o vakare tepu su riebiuoju nivea tuo tamsiai mėlynu, nu ir nesikemša poros, nieko, net keista, nes tas kremas žiauriai riebus, bet dabar labai tinka