QUOTE(Agile @ 2011 02 08, 19:28)
Gal galėtumėt rekomenduoti kokią gerą kaukę riebiai/mišriai odai? Įdomu būtų išgirsti apie molio kaukes

.
Ir dar turiu klausimėlį apie pienelius? Ar naudojate? Man kažkaip atrodo, kad jie netinka mišriai odai ir niekad nebandžiau

. Vietoje to naudoju prausiklius, bet mano odai labai nepatinka vanduo, parausta ir peršti

.
Mano oda misri, bet dideliu problemu neturiu. Pasiriebaluoja daugiausia nosis ir smakras, bet dabar oda ypac susitvarke naudojant gera prausikli, pieneli ir krema. Mane ismanancios turbut subartu, bet dabar naudoju truputi skirtingu gamintoju gaminius, ne visa istisa linija. Nors mano oda nera labai riebi, naudoju prausikli riebiai odai - puikiai pasalina visa riebalu pertekliu, bet nesausina veido, labai patinka, jau antra buteliuka nusipirkau. Ir pienelis sitos linijos linijos, Natura House, italų, pirkau parduotuvėje, bet parodyti cia yra (http://www.juara.lt/index.php?sec=4&cid=18) - tie zali, su cinamonu. Toniko ju neisbandziau, perku Hortus Fratris, jis dar geras tuo, kad saugo kapiliarus, kas ziema aktualu, kai veidas patiria nemazus temperaturu skirtumkus bunant patalpose ir lauke. Ir krema irgi dabar naudoju Hortus Fratris misriai odai, tai kaip ir viskas tinka ir oda mano, tfu btfu, siuo metu man problemu nekelia jokiu. ASiswku, cia gerai buvo sakyta, reik ziuret ir ka valgai. Labai sumazinau visokiu majonezu, pusfabrikaciu, itraukiau i savo valgiarasti avizinius dribsnius ir naturalias sultis (kaledu seniui parasiau toki njeromantiska nora rasti po egle gera sulciaspaude
Papildyta:
QUOTE(Chardonnay @ 2011 02 03, 09:51)
Ir jums nesikemša poros?

O patys veido riebalai jų nepašalinus neužkemša porų?
Gal kas gali patartti kaip išsirinkti tinkamą kremą? Šiaip man oda neblizga niekada. Tik aplink nosies sparnelius pabraukus pirštu jaučiasi riebumas. Šiek tiek riebumo jaučiasi tarp antakių ir po lūpomis. Visur kitur oda normali, į sausumą nešanti. Buvau pas 3 dermatologus, visi šneka skirtingai ir nė vienas negali pasakyti koks kremas ar priemonės tiktų. Viena patarė bandyt Bioderma, ir viskas. Sumoki, o naudos gauni nulį
Pati negaliu patarti, bet kai kur buna nemokamu konsultaciju, aisku, pasiulo kazkokiu savo produktu, bet pirkti neprivaloma. Vilniuje berods kas penktadieni daro PC Mada II aukste Juara krautuveleje tokiu aparatu tiria, ankstesniame poste idejau nuoroda i svetaine, ten skelbia ir kokiuose miestuose kada darys nemokamus odos tyrimus - vaistinese, Sarmose. O nuo mokamu dermatologu as kaip reikiant esu nukentejusi, nuejau su alergija po apelsinu dietos, tai man parinko itin uzterstai odai kazkoki M120 krema, nuo kuriuo po savaites naudojimo atsirado kazkurio laipsnio odos nudegimas, pora menesiu paskui vaiksciojau pas kosmetologe kas savaite darytis atstatomasias kaukes...