Paskaicius jusu postus supratau,kad su savo odeles prieziura prasisuku tikrai pigiai.
Seniau irgi bandziau ivairiu kremuku,maniau,kuo brangiau,tuo geriau
Dabar naudoju Vichy Normadem serija(naktinis,dieninis kremai,prausimosi gelis,tonika) ir esu jau keli metai patenkinta.1-2 kartus per savaite pasidarau pilinga, uzsidedu pomidoru arba AOK firmos migdolu milteliu kauke arba kiausinio baltymo kauke.Pries tepdama kaukes pagarinu oda kelias minutes,kad atsivertu potos.
Kas del pilingu,budama Lietuvoje vaistineje nusipirkau rusiska,kuris gal 10lt.tekainavo ir esu laaabai patenkinta,nei per siurkstus,nei per svelnus.Tuo paciu vaistineje prigriebiau ir Margaritos losjona riebiai odai

Siuos net atgal namo issiveziau ir kelios drauges jau uzsisake lauktuviu,kai vel vaziuosiu i Lietuva,kad butinai ir jom po pilinga rusiska ir margaritos losjona nupirkciau,o viena bendradarbe visada praso margaritos sampuno ar kaukes.Taigi,ne kainoje esme.Daugiau tikrai nebeleisiu pinigu visiem brangiem kremam,kurie taip zada kosminius stebuklus.Jei man koks didesnis spuogelis iskyla,neskubu ieskoti stebuklingu maskuojanciu,spugus naikinanciu piestuku,kuriu jau nemaza kolekcija turiu.Paimu paprasciausia aspirino tablete,sutrinu,praskiedziu siek tiek vandeniu ir tepu ant spuogo,darau tai dazniausiai vakarais pries miega,kad per nakti spuogelis pasidarytu ne toks matomas.