Man trecias nestumas ir tik pastoju,spaudimas sokteli iki 150/100,o jau i pabaiga apie 180/120.Tai nuo pat pradziu vaistai ir didinamos dozes,ligonines ir tt.

Man visada buvo normalus kraujo spaudimas, ir tik apie 27 sav soklteli 140/90. Tyrimai visi buvo geri. Guleju ligonineje savaite. Geriu Dopegita. Po biski pradejo tinti kojos. Dabar kai jau 31sav, jauciu kaip pradejo lb baladotis sirdis. Galva sunkesne tapo. Nz, bet ryt eisiu pas daktare ir pasakysiu.
Pas mane visada 100/60 arba 110/60

mano 100/60 paskutini karta buvo, nekeista kad man visada salta

na man su spaudinu kaip ir rodos ner problemu, taciau nesuprantu pakausi ziauriai spaudzia, jeigu prigulu rodos kad kas per galva su kumsiu dauzytu. bet kai pasimaatuoju spaudima (poliklinikoje ar pas anyta) tai jis normalus, 130/80, tai pradejau galvoti gal mano spaudimas ne nestumo metu buvo didesnis o dabar nukritus iki normalaus jis man jau per zemes?
Su pirmu nestumu tai iki gimdymo isbuvo tobulas spaudimas aisku ir savijauta gera, nors ir gyd stebejosi, nes turejau (ir tebeturiu) dar ir savo virsvorio labi daug.
Su pirmu nestumu tai iki gimdymo isbuvo tobulas spaudimas aisku ir savijauta gera, nors ir gyd stebejosi, nes turejau (ir tebeturiu) dar ir savo virsvorio labi daug.
As pries nestuma geriau vaistus nuo spaudimo, veliau dar pries pastojant, spaudimas susinormalizavo irkolkas tfutfutfu geras yra, bet kadangi daug metu geriau vaistus ir turiu polinki i auksta spaudima, reikia labai stipriai save stebeti, nes jei tik prades kilt reikes gerti vaistus. Na zinoma ne tuos kur anksciau geriau, o specialiai nestukem.
Bet labai tikiuosi kad neuzkils..

Sveikos, mamos
aš nėštumo metu gėriau Dopegyt kraujospūdžiui mažinti, turiu 3 naujas dėžutes (nepradėtas) ir tris buteliukus pradėtus (galiojimas iki 2016 m.). visa tai, Jums, mamytės, galiu dovanoti, sunaudosit, o ir man nereikės jų išmesti.
http://www.egis.pl/u...0_50_but_01.jpg

aš nėštumo metu gėriau Dopegyt kraujospūdžiui mažinti, turiu 3 naujas dėžutes (nepradėtas) ir tris buteliukus pradėtus (galiojimas iki 2016 m.). visa tai, Jums, mamytės, galiu dovanoti, sunaudosit, o ir man nereikės jų išmesti.
http://www.egis.pl/u...0_50_but_01.jpg
O man tai būna kartą per dvi savaites, kad smarkiai nukrenta spaudimas, paskutinį kartą, kai matavau per kritimą, buvo 77/55

Aš jungiuosi prie tų, kurioms
metu spaudimas nukrenta. Taip visada būna normalus, tik laukiuosi ir viskas-100/60. Aš irgi vos pasivelku, dar ir hemoglobinas tik 103, tai ir šiltomis dienomis darbe sėdžiu apsikutojusi, nes kitaip sušalti galiu.
5 metus negėriau kavos, o dabar net kavą pradėjau gerti, nes kitaip rytais iš lovos nebeišlipčiau.