Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

QUOTE(agnule @ 2009 01 13, 23:05)
Aciukas  4u.gif  vat toniko kazkaip nenaudoju  ax.gif  bet reiks susigriebti. del prausiklio tai naudoju DR Herzog veido 'plovikli'.  nesu niekur tokio macius/girdejus bet va man odai labai patinka. Zodziu ant neplauto veido uzsitepi zirnio dydzio to prausiklio kurio konsistencija yra kaip plauku vasko. ir nusiplauni su veido sluoste. kazkaip ten istraukia purvus jis  blink.gif  nu bet patinka man  bigsmile.gif

o ten kasdienis ploviklis? neesu naudojus tokio, kur su veido sluoste nusiplaut reik smile.gif na, bet jei veido odai tinka, tai puiku smile.gif o tonikas reikalingas atgaivinti odai ir taip pat padeda kremui geriau isigert smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo icetooke: 13 sausio 2009 - 23:51
Dar pries N metu aktore Ozelyte sakiusi,kad jai nuo rauksliu ir aplamai nuo senejimo padejo [COLOR=yellow]tepalas nuo hemarojaus, ir tikino kad ji si patarima duoda visom draugem, o tada ir visai LT g.gif Na, manau gi protinga moteris...ne bajeris koks cool.gif
Atsakyti
QUOTE(icetooke @ 2009 01 13, 22:46)

Papildyta:
beje, tam seminare, kur buvau, pasakojo, kad del netinkamos prieziuros, gali net geriausias kremas nepadet. Jeigu tinkamai nenuvalai veido preis tepant kremu, tik apie 30% jo pasiekia oda...

Na, man teko skaityti, kad odą vos 5 proc. visų kremo medžiagų pasiekia.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 12 21, 22:25)
O kaip jums L'Occitane serija su obuoliais ir migdolais, nuo pirmu senejimo pozymiu?  4u.gif Bandet?

Man Loccitane per daug kvapų pridėta kosmetikoje. Kuo daugiau kvapų, tuo ji labiau sausina odą. Buvau nusipirkusi veido kremą su alyvuogėmis iš jų, tai išbėrė nuo jo, teko rankoms sunaudoti. Po to karto kažkaip nebeeksperimentuoju su šia kosmetika.
Papildyta:
QUOTE(Dusele @ 2008 12 16, 10:56)
blink.gif  blink.gif  jau geriau is kosmetologes parinkta dvigubai mazesnem kainom pirkti..

O del universitetines, tai ten moteriskes gudrios.. bizniuka prasukineja... g.gif

Tai gerai, kai gerą kosmetologę turi. Maniškė paskutinį kartą įsiūlė Lakshmi rožių kremą veidui, tai po to ilgai dar alergiją gydžiausi. Nors girdėjau labai gerų atsiliepimų apie Lakshmi kosmetiką, tai gal man tiesiog su ta rūšimi taip nepasisekė.
Atsakyti
QUOTE(icetooke @ 2009 01 14, 00:50)
o ten kasdienis ploviklis? neesu naudojus tokio, kur su veido sluoste nusiplaut reik smile.gif na, bet jei veido odai tinka, tai puiku smile.gif o tonikas reikalingas atgaivinti odai ir taip pat padeda kremui geriau isigert smile.gif

taip kasdienis o sluoste gal ne taip supratai. ne tam butent valikliui o apskritai veidui prausti http://www.hankettes.....els large.jpg
Atsakyti
QUOTE(pikudama @ 2008 12 01, 21:27)
dar norejau prie savo istorijos ir paklausti - mimikos raukslems lyginti skirta VICHY Myokine serija - joje viso kremas visam veidui bei paakiu prieziuros priemone. gal bandete?  4u.gif

Siandien uzsisakiau,paakiu ir naktini.Tai kai isbandysiu -informuosiu mirksiukas.gif Didelis pliusas,kad jie su dozatoriais,patogiau naudot smile.gif
Atsakyti
Pas mane irgi jau išryškėjo kelios mimikos raukšlelės. Turėjau vieną ant kaktos, ir dvi aplink lūpas- nuo šypsojimosi. Aš darausi Galvanic spa procedūras, kurios lygina odą ir naikina raukšleles. Tai ta ant kaktos jau beveik nematoma liko, nes stengiuosi nesiraukyt, ir nesugadinu procedūrų efekto. O juoko raukšlelės po procedūros būna dingusios, bet per porą dienų vėl išryškėja, nes oda labai sausėja ką bedaryčiau, ir šypsausi kuo daugiau. Man jau geriau kelias raukšleles turėt, nei vaikščiot be emocijų, kaip vaškinei figūrai doh.gif
Jei darai mimikas, tai nelabai yra šansų (neskaitant butolino) išvengt kelių mimikos raukšlelių. Jei odą pakankamai drėkinsi, maitinsi, gerai prižiūrėsi, dažnai neskrudinsi soliariumuose, tai ji tikrai ilgiau nepasens. Bet vistiek, su metais pradėsi girdėt jau ne "kokia tu jauna ir graži", o "kaip tu gerai išsilaikiusi" lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2009 01 15, 11:12)
Pas mane irgi jau išryškėjo kelios mimikos raukšlelės. Turėjau vieną ant kaktos, ir dvi aplink lūpas- nuo šypsojimosi. Aš darausi Galvanic spa procedūras, kurios lygina odą ir naikina raukšleles. Tai ta ant kaktos jau beveik nematoma liko, nes stengiuosi nesiraukyt, ir nesugadinu procedūrų efekto. O juoko raukšlelės po procedūros būna dingusios, bet per porą dienų vėl išryškėja, nes oda labai sausėja ką bedaryčiau, ir šypsausi kuo daugiau. Man jau geriau kelias raukšleles turėt, nei vaikščiot be emocijų, kaip vaškinei figūrai  doh.gif
Jei darai mimikas, tai nelabai yra šansų (neskaitant butolino) išvengt kelių mimikos raukšlelių. Jei odą pakankamai drėkinsi, maitinsi, gerai prižiūrėsi, dažnai neskrudinsi soliariumuose, tai ji tikrai ilgiau nepasens. Bet vistiek, su metais pradėsi girdėt jau ne "kokia tu jauna ir graži", o "kaip tu gerai išsilaikiusi"  lotuliukas.gif  doh.gif

Nebegasdink biggrin.gif Jau isivaizduoju, kaip i tokius komplimentus reaguociau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laukyte @ 2009 01 14, 13:44)
Na, man teko skaityti, kad odą vos 5 proc. visų kremo medžiagų pasiekia.

Na, zinau tiek, kad kremas veikia tik pavirsini odos sluoksni, o vidini veikia medziagos, kurias gauname su maistu. O kaip su tais 5% yra tai nzn, bet tiesa ta, kad gerai paruosus oda, kremas geriau susigeria ir aprupina ja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(agnule @ 2009 01 14, 21:14)
taip kasdienis o sluoste gal ne taip supratai. ne tam butent valikliui o apskritai veidui prausti http://www.hankettes.....els large.jpg

Taip, buvau negerai supratus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo icetooke: 15 sausio 2009 - 17:42
QUOTE(icetooke @ 2009 01 15, 18:42)
Na, zinau tiek, kad kremas veikia tik pavirsini odos sluoksni, o vidini veikia medziagos, kurias gauname su maistu. O kaip su tais 5% yra tai nzn, bet tiesa ta, kad gerai paruosus oda, kremas geriau susigeria ir aprupina ja smile.gif
Papildyta:
Taip, buvau negerai supratus smile.gif

isivaizduok jei is tikro buciau sakius su virtuvine sluoste veida mazgot lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 01 11, 11:28)
ka padarysi.... Mano sese pvz nesisypso. ir as stengiuos maziau sypsotis ilgai, nes jau pamazu atsiranda mimikos raukslytes. jei save pagaunu besisypsancia, stengiuos tvardytis - labai gaila veiduko.. zinau kad nesamone, bet ka padarysi...

doh.gif o vargeli... lotuliukas.gif Aš jau geriau su raukšlytėm, bet besišypsanti.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 01 15, 22:33)
doh.gif o vargeli...  lotuliukas.gif  Aš jau geriau su raukšlytėm, bet besišypsanti..  mirksiukas.gif

tai jau tikrai... smile.gif tos rauksles nuo sypsojimosi nera lb baisios, vat smile.gif o be to, besisypsantis zmogus patrauklesnis smile.gif
Atsakyti