Prisimenu viena atveji is savo praktikos,kai bunant kieme su kazkur 3 m.savo dukryte,ji uzsimane...kaku. Aplink namai,langai,daug tetulyciu su vaikais,zodziu,niekaip nepasislepsi. Iki namu - toli. Ka daryt? Kol as bandziau mazaja klausinet -,, o gal tu dar pakentek?" arba ,,O gal nueisim iki namuciu?" Dukra klause,klause kvailu mamos klausimu,galu gale kad riktels : ,,Nu mama,MAN JAU LENDA!!!"-ant viso kiemo....Nu nepamirsiu bobulyciu zvilgsniu ir mamu krizenimo...
QUOTE (meya @ 2003 08 29, 23:12) |
Bet va pati prisimenu, kai kieme zaisdavom ir uzsinoredavom i tulika, visas kiemas i tokius didziulius krumus lisdavom ![]() |
Na mes mazuliai, tai po balkonais lisdavom (o po to tam paciam smeliuki secretus darydavom

QUOTE (Mamy @ 2004 01 20, 18:55) |
Dukra klause,klause kvailu mamos klausimu,galu gale kad riktels : ,,Nu mama,MAN JAU LENDA!!!"-ant viso kiemo....Nu nepamirsiu bobulyciu zvilgsniu ir mamu krizenimo... |
Mamy, linksma ir PAMOKANTI tavo istorija

Maniske irgi nesutinka i kelnes daryti lauke, ir pilnai suprantu, kai vis kartojama, kad reikia i tualeta...
Bet nelabai kreipiu demesi i pasalinius, kai papraso, tupiam po krumu ir darom
Aisku, stoteliu suoliuku vengiam
Bet kai bus vesiau, tai nzn.. Reiks neiti toli i kiema, prie namu daugiau vaikstineti, visada nesiojuosi antras kelnytes, jei netycia nelaime atsitiktu..

Bet kai bus vesiau, tai nzn.. Reiks neiti toli i kiema, prie namu daugiau vaikstineti, visada nesiojuosi antras kelnytes, jei netycia nelaime atsitiktu..

Mano mazylis is tokiu dalyku problemos nedaro, eina prie artimiausio krumo, pats nusimauna kelnes ir pavaro
. (jam jau 2,10m.), o as tuo tarpu vaidinu, kad nieko nematau
...

Maniskiui dar nera dvieju.Kai einam i lauka trumpam,tai viskas tvarkoj.O kai ilgam tai pampersa uzmaunu,nes kitaip su avarija pareitume.pasiprasyt dar nemoka.Gerai,kad namie nebeturim problemu su puodu,o laukas dar ateity

O mano mergyte atsisako daryti lauke, tad tenka su pampersu draugauti.
Tik sode begdavo ant keliuko sisiuko daryti, jei puodika pamirsdavome pasiimti.

QUOTE(dani @ 2003 08 29, 23:26)
Oi mamkos, jus pagalvokite, kas blogiau: mazas vaikas pasiusines ar didziulis suo (dogo tipo) pakakines :
Ir bus ramiau. Medelis tikrai nenudzius 

Va sita paskaiciau ir apsiraminau

Mums tai buvo istorija Chikagoje. Mano mergina jau i lauka pampersu nebesidedavo, bet - kaip ir daugeliui, chia parashiusiu - ilgai laukt dar nemokejo. Zhodzhiu, vazhinejam mes po vakarejanchia Chikaga, po down-town'a, o mano mergichka sako: syyyysiu noriu. Visiems - striokas: juk nei normaliai sustosi, nei kas veikia tokiu metu... Na, sakau, pakentek pakentek... Sustojom prie prabangaus Radisson'o vieshbuchio, kur stovi dede patarnautojas, paima tavo mashina ir nuvezha ja kur nors pastatyt. Mes su mazhe ishshokam ir mano dukra pasiusiojo vieshbuchio paauksuotam tualete
Vel vazhiuojam, praeina kiek laiko: syyyysiu noriu... Shi karta ishgelbejo italishkas restoranas, prie kurio buvo nemokamas parkavimas. Vazhiuojam jau namu link, o ji vel - syyysiu... Nu netoli jau iki tu namu... Pradejau uzhkalbinet danti: ar tikrai nori? Aha, noriu. Ar labai? Labai labai! O gal tu kaku nori? Ne - syyyysiu noriu. O gal visgi kaku?.. Ne! Syyyysiu! Ir juoko visiems. Dukrai truputi nervas, bet irgi juokias. Zhinokit - daneshem iki namu

QUOTE(Dama @ 2003 09 09, 11:57)
Mes tai mašinoj puoduką vežiojamės 

Nu gerai, situacija tokia: žiema, šalta baisiai (-20C ir šalčiau), vaikas užsimano kakutį daryti - ką tas puodukas mašinoj gelbės? O jeigu ir vasara - kur turinį paskui dėt?

Girdėjau, kad berniukus kai kurios mamos nusysina į butelį, kai nėr kur kitur

Aš visuomet saviškį nuvedu į WC prieš išvykstant iš namų, o paskui jau taip taikau laiko intervalais, kai įtariu, kad gali gamta pašaukt, būti netoli žinomų WC. Jeigu nusimato ilga kelionė automobiliu, užmaunu "popierinius triusikus" (pull-up), bet jis dažniausiai iki WC išlaukia

Nu patarimu tai nereaaaaaaaaaaliai daug
Mano mazius nors jau tokio amziaus kai pasidaro si problema aktuali, bet nera taip buve. Bet pastovi problema - iseini is namu, tik isvaziuoji is kiemo ir mano kleckas - ,,kaka". Griztam, padarom kaka. Ir taip pastoviai. Nu ka darysi. Bet siaip tai jei namai toli, jei aplinkui nera potencialaus tualeto - vesciau uz pirmo pasitaikiusio krumo. ir nieko cia tokio

Mano mazius nors jau tokio amziaus kai pasidaro si problema aktuali, bet nera taip buve. Bet pastovi problema - iseini is namu, tik isvaziuoji is kiemo ir mano kleckas - ,,kaka". Griztam, padarom kaka. Ir taip pastoviai. Nu ka darysi. Bet siaip tai jei namai toli, jei aplinkui nera potencialaus tualeto - vesciau uz pirmo pasitaikiusio krumo. ir nieko cia tokio

Mes irgi tokią turim problemą, prieš mėnesį važiavom į Druskininkus, o kadangi esam iš Klaipėdos , tai kelias gan tolimas. Tai "sysių" darėm mašinoj ant puodo, nesinori , kad vaiką perpūstų. Būna, aišku, kad ir to puodo po ranka nėr, tada jau prašau, kad pakentėtų. Ačiū dievui, kad pūslė stipri, tai iškenčia.