QUOTE(l.jelena @ 2008 10 10, 17:15)
O jus esat tikra, kad tai, ka jus darot yra 100 proc. TIK del kitu?
Geras klausimas, bandau grizti i kazkokia situacija ir galvoju, kad kazka esu padariu tikrai be naudos sau, bet ta reikes man gerai apgalvoti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 10 10, 17:19)
Čia yra pats geriausias dalykas, kad SUVOKI, kas yra blogai ir ką reikia keisti. Šaunuolė.
Suvokiu, bet padetis sau negaliu, bet tikrai noriu. Esu nuotaikos zmogus gal tas man trugdo siekti pozityvumo gyvenime. Pradejau rasyti ir supratau, kad viskas yra labai paprasta ir igyvendinama tik reikia to ismokti kazkaip, bet dar nesuprantu kaip.
Skaitau Jusu postus ir tiesiog negaliu patiketi, kad zmones istiesu taip masto ir tuo gyvena, o taip noriu izmokti.
Turiu pazistama kuri gyvenime mato tik tai kas gera, o as turbut tik tai kas bloga ir perzvelgus mintyse musu distusijas galima rasyti scenariju komedijai. As tiesiog pradedu kompleksuoti
Papildyta:
QUOTE(Kaktusė @ 2008 10 10, 17:28)
Nelabai turiu laiko plėstis, bet suprantu tave. Aš tau patariu paskaityti J.Murphy ''Jūsų pasąmonės galia'', jei dar neskaitei. Tai mano pirmoji tokio pobūdžio knyga, ir ji buvo pagrindas. Tikrai, pamėgink. Nieko neprarasi. Gal ta knyga atsakys į tavo kokius klausimus. Jei ne, bandysim bendrom jėgom spręsti
tam čia ir esam
Papildyta:
O dėl tingumo, žinok, kad tu ne viena tokia
Labai tau aciu uz viska ka man parasiai. Ypatingai aciu uz isryskintus zodziu, as i juos dabar daznai cia ziuresiu