Sveikos senbuvės ir naujokės.
Iš kart radusi laisvą minutę puoliau ieškoti temos.Dėkuju rasų lankai.
Kiekvienoje gyvenimo akimirkoje slypi beribė kuriamoji galia, o visatos gausa neišmatuojama. Tik tvirtai išreikškite savo norą ir gausite visa, ko trokšta Jūsų širdis. S.Gawain
Labai gera pozityvi mintis, nes man jos šiuo metu ir pritrūko.
Problema tame , kad vakar kalbėjausi su onkologu , kuris domisi ir vaistažolėmis.
kadangi mano "draugelis " linkęs keliauti, tai negavau jokių receptų , sakė :Gydaisi mokslo išrastais metodais ir kol kas niekas man geriau nepadės.Štai taip.Jei būtų kitokia pagalba , tai tas išradėjas gyventų aukso rūmuose.
Persakysiu jo mintis.
Vienas žinomas žolininkas , gana nenusipyginantis, noriai dalina vaistažoles nuo vėžio ir IV stadijos ligonims.Į klausimą kodėl mulkina žmones, atsakė, kad suteikia viltį.Aišku kuo už viltį brangiau moki, tuo ja labiau tiki.O gal kas betikėdamas ir pasveiksta.Deja savo gėdai, nežiūrint blaivaus proto irgi įsivaizdavau, kad vaistažolės gali nors pratęsti remisiją.
Kita ką sužinojau:
kad ežiuolė stiprina imunitetą, bet kartu ir blogąsias lasteles.Lazda su dviem galais.Ežiulę galima gerti mėnesį maksimaliomis dozėmis.kada kartoti nepaklausiau.
Apie seleną rašė vaistininkas.
Vitamino C paros dozė 2000 mg., geriausias Prolong C, jo būna ir su ežiuole, po valgio.
Dar man naujiena , kad negerai A vitaminas ir jo šaltinis morkos.
Naudotini vitaminai Tera M,Super Tera M.
Negalima B12
Musmirės rizikinga dėl nuodingumo, apie efektą nepasakė.
Amalas mažo efektyvumo vėžiui , bet stiprus nuodas organizmui .
Reikia maiste amino baltymų.telefonu jau nepaklausiau , kokia forma jų gauti.
Rekomendavo varškę, kefyrą, jogurtą, kadangi jų mano kepenys netoleruoja, sakė gali būti nemodifikuota soja.
Ugniažolės efektas diskutuotinas, gali paveikti vidaus organus.
Tai tiek spėjau paklausti.
Onkologė pasakė, kad turi naują chemiją.
Vakar skrandis vėl pasiuto, nugesinau.Jau bijau kaip jis elgsis per chemo.
Dar klausimas šeimininkėms.Nusipirkau aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus, nes jis rekomenduojamas .Bet gana kartus .Tai jis toks turi ar jau Maxima sugedusi iš italų veža? Tundra , bet nežinau.
Gero savaitgalio.