QUOTE(Krissstina @ 2008 10 27, 11:16)
Jai prieš 30 metų diagnozuotas kiaušidžių vėžys, išoperuota gimda, daugybė spinduliavimų.
Dabar ji sveikut sveikutėlė, tik spaudimas aukštokas.

Galėtum skaityti ir skaityti tokius žodžius, ir kiekvieną kartą VILTIS suvirpina širdį.
Papildyta:QUOTE(romantikė @ 2008 10 27, 16:42)
Kaulu scintigrama parode, kad sioj srity viskas tvarkoje. Bet suleist vaistu negalejo, subade 3 venas...Per 4 praleido vaista per sona...

Jau savaite praejo, o vis jauciu pasekmes...
Patino rankos riesas is operuotos puses

Siaip, stengiuosi nepersidirbti, bet kazkas uzkliuvo tikriausiai. Masazuoju pati pastoviai, tai atslugsta-tai vel grizta. Uzsirasiau i masazus tik po 2 savaiciu.
Sveikute,
Romantike,
Būtinai pasaugokit ranką. Gaila, kad masažų teks palaukti. Tikiu, kad viskas susitvarkys.

Kol bus masažai, galite pati kompresiukų kokių padėti, lengvai pamankštinti, ar labai švelniai pamasažuoti.
Papildyta:QUOTE(romantikė @ 2008 10 27, 16:42)
Beje, (jei kam idomu) mano kraujo rodikliai(leukocitai, neutrofilai) po biski atsistatineja

Man tai nuostabi dziugi zinia...Nes kai prigasdino, kad kaulu ciulpus tirs
Įdomu, įdomu.

Sveikinu. Pamatysit - dabar jie gerės ir gerės .

Tiesa, ar Tamoksifeno jau visai nebevartojat?
Sveikos,
Mergaitės, šį niūrų ir lietingą vakarą. Na, bent jau taip yra vakarų Lietuvoje. Grįžau aš iš daktariukų

Rytoj kelioms dienoms guldo į ligoninę išsamesniems tyrimams. Eina kalba ir apie moteriškus dalykėlius, ir apie žarnyną.

Tiesiog nori įsitikinti, ar tai tik mioma. Tai šiam kartui tiek. Susitiksime po kelių dienelių. Visos laikykitės tvirtai.

Nesvarbu, kad už lango dargana - svarbu, kad širdyje Šviesa. ( oho - susirimavo

)