Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip priversti vyrą suprasti ko nori dovanų?

as irgi manau,kad jei nori gauti,ko nori,tai reikia sakyt tiesiai sviesiai
Atsakyti
Tiktai tiesiai šviesiai. Taip ir pigiau (nes vistiek įsigysi tai, ko nori), ir maloniau ax.gif
Atsakyti
Nu aš esu kelis syk išvardijus bent 5 dovanas, kokių norėčiau nuo Kalėdų senio. Na o MB rinkosi iš tų 5ių smile.gif O šiaip man atrodo geriausiai vyrą išmokyti daryti staigmenas tau, tai pačiai jam jas pradėti daryti...Bent man tai pasitvirtino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mandalina @ 2005 06 16, 13:14)
jei jis pas tave toks užmirštuolis, o tu nemėgsti siurprizų ir nereikalingų daiktų, įveskite tradiciją - prašyk gimtadieniui konkrečios pinigų sumos kokiam nors iš anksto nužiūrėtam daiktui nusipirkti. Ir jam bus paprasčiau - nereiks sukti galvos, ir tau bus gerai - turėsi tai, ko nori  4u.gif

O man sitas variantas nepasitvirtina schmoll.gif Man tada visko sau gaila doh.gif Dar dabar turiu vokeli su pinigais gautais per gimtadieni doh.gif
Maniskis nors ir uzuomarsa ir nesiklauso ka sakau, bet geriau pagalvojus, visada nudziugina, nes bent jau progomis sugalvoja kokiu maloniu staigmenu wub.gif

QUOTE(KristinaP12 @ 2007 06 25, 19:45)
Nu aš esu kelis syk išvardijus bent 5 dovanas, kokių norėčiau nuo Kalėdų senio. Na o MB rinkosi iš tų 5ių smile.gif O šiaip man atrodo geriausiai vyrą išmokyti daryti staigmenas tau, tai pačiai jam jas pradėti daryti...Bent man tai pasitvirtino  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš irgi pati pasakau ką noriu gauti dovanų. Tik 1 kartą nesakiau, bet pataikė, nes žino, kad rankinukų galėčiau kad ir 100 turėti ir vistiek mažai būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(joločka @ 2007 07 04, 15:27)
Aš irgi pati pasakau ką noriu gauti dovanų. Tik 1 kartą nesakiau, bet pataikė, nes žino, kad rankinukų galėčiau kad ir 100 turėti ir vistiek mažai būtų  biggrin.gif

šaunu thumbup.gif thumbup.gif
o aš ir dabar išvardinau ir net parodžiau kokių daiktų noriu... unsure.gif
tik deja nesitikiu jų gauti... kaip matote pas mane jisai toksai pats... lotuliukas.gif lotuliukas.gif deja verysad.gif
Atsakyti
Man šioj vietoj pasisekė - užtenka vieną kartą paminėti ko noriu gimtadieniui ir tą gaunu. Bet pasakyti ko noriu vistiek tenka - pats "neužfiksuoja" biggrin.gif
Atsakyti
o as pati dazniausiai nezinau ko noriu ir laukiu staigmenos. tai kartais nustebina labai, bet kartais tik siaip smagu gauti ka nors. smile.gif
Atsakyti
Reikia visada tiksliai pasakyti , ko nori, kur ta daikta rast, uz kiek...Ir tai dar ne visada jam tai pavyksta... ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mure @ 2009 01 19, 14:45)
Reikia visada tiksliai pasakyti  , ko nori, kur ta daikta rast, uz kiek...Ir tai dar ne visada jam tai pavyksta... ax.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Cia tai gerai pasakei mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
parasykite jam rasteli ir duokite perskaityti, paskui tegu nesiojasi ji su savimi, kad nepamirstu;]
Atsakyti
Jeigu jau tiksliai zinote ko norite ir pasakote kokio daikto norite ir kur ji rasti, tai kad tikrai ji gauti, gal geriau nueiti pirkti jo kartu, juk jokio skirtumo ar ji vyras pirks vienas ar kartu, vistiek jau nebebus stagmena, o jei pirksite kartu, tai tikrai gausite ko norite, o vyrui paciam beliks pasirupinti gelemis ir dar kokia galbut kokia miela staigmena..
Atsakyti