Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai iš audinių, atlasinių juostelių ir pan.

QUOTE(jaukuciukas @ 2014 05 13, 22:54)
Sakykit,o kur perkat audinius ir visokias grozybes? pvz nerinukai,ivairios juosteles,kiti dekoro elementai? Pvz klaipedoje neuzejau ne vienos audiniu parduotuves kur turetu ko nors grazsnio idomesnio,apart iprastiniu spalvu audinio, paprastuciu tampriu juosteliu, arba nezinau kur geros parduotuves iskot:) galkas pasidalinsit vietomis geromis?

Audiniai, juostelės
https://www.facebook...t/photos_albums
Atsakyti
QUOTE(vedrynai @ 2014 05 14, 00:08)

IR AS PAS SIA MALONE PARDAVEJA PERKU biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodykit ka naujo ir idomaus sumeistraujat:)
Mano pastarieji darbeliai.
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
juosteles darom, kad susigarbanotu reik orkaitėj kept o ant kiek laipsnių? 20min?
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2014 06 12, 18:30)
Pasirodykit ka naujo ir idomaus sumeistraujat:)
user posted image

user posted image

user posted image

labai grazu, o is kokios medziagos daret gelytes?
Atsakyti
Kur su rausvais - tai sifonas, ir pamusaline medziaga, neriniai, kitos is pamusalines medziagos bet plonesnes.
Jei gerai pamenu ligu ant 160laipsniu kept juosteles reik, bet bijau suklysti, pati nedarau dar ju. Pazystama garbanoja mikrobangej:)
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2014 06 12, 16:30)

koks grožis wub.gif norėčiau ir aš taip mokėt blush2.gif
mano kuklus darbelis ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2014 06 12, 18:02)
juosteles darom, kad susigarbanotu reik orkaitėj kept o ant kiek laipsnių? 20min?

As ant 120 kepu, nes pirma karta, paziurejus jutubej amerikonku vaizdeli, isgirdau kad sako 220, tai ir idejau ant tu 220 biggrin.gif tai mano justeles greit susvilo. galvoju-kodel???? o todel, kad pas mus pagal celsiju, o ten pagal farengeita skaiciuoja laipsnius biggrin.gif geriausiai viska paciam isbandyt :DDDD
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mila*: 13 birželio 2014 - 08:43
QUOTE(mila* @ 2014 06 13, 09:43)
As ant 120 kepu, nes pirma karta, paziurejus jutubej amerikonku vaizdeli, isgirdau kad sako 220, tai ir idejau ant tu 220 biggrin.gif tai mano justeles greit susvilo. galvoju-kodel???? o todel, kad pas mus pagal celsiju, o ten pagal farengeita skaiciuoja laipsnius biggrin.gif geriausiai viska paciam isbandyt :DDDD

Ir as taip pat pavariau biggrin.gif visi namai paskui kelias dienas smirdejo prisvilusiom juostelem biggrin.gif o ant ko jus merginos jas sukat? nusipirkau parduotuvej tokius bambukinius pagaliukus gelem skirtus paremt, bet man jie nelabai...
Atsakyti
120 laipsniu apie 20 minuciu.Laikosi puikiai paskui.Suku ant mediniu pagaliuku nestoru.Turetu buti parduotuveje kokioje geliu.Ne bambukines,o tiesiog medines lazdeles.
Cia mano keletas darbeliu
Derantys aksesuarai visai seimai
user posted image
Pagalvele ziedams
user posted image
Sage
user posted image
Papildyta:
Kaip padaryti, kad ikeltu mazesnes nuotraukas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita-d: 16 birželio 2014 - 17:09
user posted image

Labas merginos. Neteko su medziaga dirbti visai. Bukite geros pasakykit cia spec formos iskirptos gelytes veriamos? Kaip techniskai tai apdaryti ir kokios rusies medziaga geriausiai naudoti. Nenoriu deginti krastu.

user posted image

Ir dar vienas klausimas kaip toki grozi suverti? 4u.gif

Is anksto dekoju uz ats
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vika007: 11 liepos 2014 - 17:34
Sveikos,
reikia patarimo - kokias zirkles naudojate? Kazkokias spec ar ne? Su mano turimomis labai sunku kirpti sifona....

Vika007 - kad nedeginti krastu, reikia imti neyrancia medziaga, manau cia ismustos formos su aparatu yra, o gal ir ne. Man irgi idomu kaip toki padaryti, bandziau kazka panasaus bet ne tas gavosi:)

Atsakyti