Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai iš audinių, atlasinių juostelių ir pan.

ingauk sagučiai pas mane ,tie krokodilai ,pirma aš ant jų užklijuoju juostelę,tada priklijuoju kaspinėlį ir klijuodama tą juostelę per vidurį apsuku per visą kaspinėlį ir sagutį,bet jei pvz.toks kaspinėlis ,kaip pirmoje foto,tas margas,tai jis tik priklijuotas,na mums laiko,bet šiaip stengiuosiu,kad ir gumytės ir sagučiai būtų priklijuoti aplinkui apsukant,nes kaip tu ir sakai,tas priklijavimas tikrai netvirtas,aš todėl ir pradėjau pati daryti šiuos papuošimus,nes kiek būdavo nusiperkam,tai vienas išėjimas ir nukrenta visos dalys.

Va radau sagučių foto :
user posted image

Gal stipriau laiko,todėl kad klijuoju prie juostelės,o ne ant pačio metalo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidosee: 28 lapkričio 2012 - 17:52
QUOTE(Vaidosee @ 2012 11 28, 18:44)
ingauk sagučiai pas mane ,tie krokodilai ,pirma aš ant jų užklijuoju juostelę,tada priklijuoju kaspinėlį ir klijuodama tą juostelę per vidurį apsuku per visą kaspinėlį ir sagutį,bet jei pvz.toks kaspinėlis ,kaip pirmoje foto,tas margas,tai jis tik priklijuotas,na mums laiko,bet šiaip stengiuosiu,kad ir gumytės ir sagučiai būtų priklijuoti aplinkui apsukant,nes kaip tu ir sakai,tas priklijavimas tikrai netvirtas,aš todėl ir pradėjau pati daryti šiuos papuošimus,nes kiek būdavo nusiperkam,tai vienas išėjimas ir nukrenta visos dalys.

Va radau sagučių foto :
user posted image

Gal stipriau laiko,todėl kad klijuoju prie juostelės,o ne ant pačio metalo  g.gif

Sveiki,
o kur galima rasti tokių segiukų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lektuvelis @ 2012 11 30, 12:46)
Sveiki,
o kur galima rasti tokių segiukų? blush2.gif

Ebay mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki, bigsmile.gif
o ant kokiu lankeliu lipinti bantukus ir gelytes? ir kur gauti patikimu? nes kiek maciau - lankelis yra apklijuojamas juostele, o po to pridedamas bantukas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,
na siandien ir as pabandziau mazajai pagaminti gumeles . Tik galvoju ar jos ilgai laiko susisuke g.gif . Nes pirmoji kuria dariau , kazkaip leidziasi jau .Gal nuo juosteliu priklauso g.gif .
As tik nelabai supratau ar jas susuktas reikia ,, kepti ,, orkaiteje , ar tik palikti ikaitintoje . As palikau 25 min . ikaitintoje .Gal kazka ne taip darau .Nors gal toj ruzavoj mazai juosteliu idejau .

user posted imageuser posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(musyte015 @ 2013 03 18, 18:36)
Sveikos  4u.gif ,
na siandien ir as pabandziau mazajai pagaminti gumeles . Tik galvoju ar jos ilgai laiko susisuke  g.gif . Nes pirmoji kuria dariau , kazkaip leidziasi jau .Gal nuo juosteliu priklauso  g.gif .
As tik nelabai supratau ar jas susuktas reikia ,, kepti ,, orkaiteje , ar tik palikti ikaitintoje . As palikau 25 min . ikaitintoje .Gal kazka ne taip darau .Nors gal toj ruzavoj mazai juosteliu idejau .

as visada maniau, kad jas su medziagu standikliu supurskia apsuktas ir kai isdziuna - jos laikos g.gif sakai kepa .... einu pagooglinsiu.
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 03 18, 20:42)
as visada maniau, kad jas su medziagu standikliu supurskia apsuktas ir kai isdziuna - jos laikos  g.gif  sakai kepa .... einu pagooglinsiu.

youtube ziurejau , bet ten angliskai tai ne viska supratau blush2.gif gal gerai . Bet cia irgi gal gerai supurksti , nes kur buvau dukrytei ruzavas tas irisus , tai pavaiksciojo kokias 3 val.ir beveik issitiesino . Na o ta melsva , tai tik truputi tokia pasileidus .Idomu , kaip is tikro reikia jas daryti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musyte015: 18 kovo 2013 - 22:50
QUOTE(musyte015 @ 2013 03 18, 23:50)
youtube ziurejau , bet ten angliskai tai ne viska supratau  blush2.gif gal gerai . Bet cia irgi gal gerai supurksti , nes kur buvau dukrytei ruzavas tas irisus , tai pavaiksciojo kokias 3 val.ir beveik issitiesino . Na o ta melsva , tai tik truputi tokia pasileidus .Idomu , kaip is tikro reikia jas daryti .

geras paziurejau as sita
http://www.youtube.c...h?v=hpGYoV2t-os
ji tik iskepa apie 20-30 min ir tiek .... Tai galvoju, kad tavo juosteles per skystos ax.gif Nes kiek matau jos naudoja kitokios rusies juosteles.
sitam supurske ir islygino - bet daugiau problemu nuimant
http://www.youtube.c...h?v=GtYQ7vlarZE
Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 03 19, 01:38)
geras paziurejau as sita
http://www.youtube.c...h?v=hpGYoV2t-os
ji tik iskepa apie 20-30 min ir tiek .... Tai galvoju, kad tavo juosteles per skystos  ax.gif Nes kiek matau jos naudoja kitokios rusies juosteles.
sitam supurske ir islygino - bet daugiau problemu nuimant
http://www.youtube.c...h?v=GtYQ7vlarZE
Sekmes  mirksiukas.gif

Ten kur pirkau buvo tik tokios verysad.gif , na jos tikrai tokios skystokos . Bet jei kur uzmatysiu tu tvirtesniu tai is tu dar pabandysiu . Dar turiu purskiamo krakmolo , gal dar su tuo pabandysiu , kai tu tvirtesniu nusipirksiu .
Atsakyti
QUOTE(musyte015 @ 2013 03 19, 15:31)
Ten kur pirkau buvo tik tokios  verysad.gif  , na jos tikrai tokios skystokos . Bet jei kur uzmatysiu tu tvirtesniu tai is tu dar pabandysiu . Dar turiu purskiamo krakmolo , gal dar su tuo pabandysiu , kai tu tvirtesniu nusipirksiu .

pabandyk ant plonu su krakmpolu, zinosi ar laiko ar ne, jei laiko tai galesi naudoti ir tokias juosteles .... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte015 @ 2013 03 19, 15:31)
Ten kur pirkau buvo tik tokios  verysad.gif  , na jos tikrai tokios skystokos . Bet jei kur uzmatysiu tu tvirtesniu tai is tu dar pabandysiu . Dar turiu purskiamo krakmolo , gal dar su tuo pabandysiu , kai tu tvirtesniu nusipirksiu .

Suktukams geriausiai naudoti Grosgrain ribbon, galima nusipirkti pigiau eBay arba brangiau ir su mazasniu pasirinkimu Lietuvoje 4u.gif Atlasines ilgai nelaikys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 03 19, 18:43)
pabandyk ant plonu su krakmpolu, zinosi ar laiko ar ne, jei laiko tai galesi naudoti ir tokias juosteles ....  mirksiukas.gif

4u.gif , bandysiu . Nes kazkaip fainiau kaip pati pasidarai blush2.gif

QUOTE(Dijura @ 2013 03 19, 23:19)
Suktukams geriausiai naudoti Grosgrain ribbon, galima nusipirkti pigiau eBay arba brangiau ir su mazasniu pasirinkimu Lietuvoje  4u.gif Atlasines ilgai nelaikys  verysad.gif

4u.gif aciu , paieskosiu . Pabandysiu pas kinus paieskoti psl .
Atsakyti