Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai iš audinių, atlasinių juostelių ir pan.

QUOTE(vilze @ 2013 09 29, 12:58)
gal zinot kaip toks kaspinelis padaromas?
http://i.ebayimg.com...jnbg~~60_57.JPG

Čia atskiri žiedlapiai siūti. Išsikerpat apskritimą, perlenkiat per pusę, o tada dar kartą per pusę. Kad gautųsi ketvirtadalis apskritimo. O tada likusį "apvalumą" reikia sudygsniuoti ir sutraukti. Taip gaunasi vienas žiedlapis.
Turint tokį galima net ir apskritimų nekarpyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moliuskas @ 2013 09 29, 15:50)
Čia atskiri žiedlapiai siūti. Išsikerpat apskritimą, perlenkiat per pusę, o tada dar kartą per pusę. Kad gautųsi ketvirtadalis apskritimo. O tada likusį "apvalumą" reikia sudygsniuoti ir sutraukti. Taip gaunasi vienas žiedlapis.
Turint tokį galima net ir apskritimų nekarpyt smile.gif

aciu labai 4u.gif o ten kas per prietaisas tai visai nesupratau blush2.gif
Atsakyti
Mano naujieji "jurginai" iš atlasinių juostelių thumbup.gif Žiauriai smagiai gaminami thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dijura @ 2013 10 06, 20:38)
Mano naujieji "jurginai" iš atlasinių juostelių  thumbup.gif Žiauriai smagiai gaminami  thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

kaip jos gaminamos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(l-u-x @ 2013 12 04, 15:44)
kaip jos gaminamos? blush2.gif

Cia galima pasiziureti puslapis
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=bFMwmT2FNT0
cia gal idomu bus nes as irgi mokausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijura @ 2013 10 06, 21:38)
Mano naujieji "jurginai" iš atlasinių juostelių  thumbup.gif Žiauriai smagiai gaminami  thumbup.gif

user posted image

isbandziau ir as tokia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai smagiai darosi. Dukrytes Naujametiniam karnavalui papuosiau smile.gif
Atsakyti
sveikos, keliu laipsniu ir kiek laiko panasiai "kepate" garrbaneles? o galima sukt ant mediniu piestuku?
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 01 27, 11:54)
sveikos, keliu laipsniu ir kiek laiko panasiai "kepate" garrbaneles? o galima sukt ant mediniu piestuku?

As savo dukrytei dariau pries pora dienu.Kepiau ant 140 laipsniu apie 25-30min.Dejau jau i ikaitusia orkaite.Laikosi puikiai.
Piestukus bijociau naudoti,kad dazai nuo ju neatsisluoksniuotu karstyje ir neprikibtu prie juosteles.Turiu keleta mediniu tam tinkamu lazdeliu parduoti.Netycia per daug uzsisakiau. Jei domina rasykit asmenine zinute wink.gif
Atsakyti
QUOTE(-kitsune- @ 2013 12 17, 17:03)
isbandziau ir as tokia  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Labai smagiai darosi. Dukrytes Naujametiniam karnavalui papuosiau smile.gif

Super kad patiko ir pavyko kurti 4u.gif

Mano paskutinieji darbeliai smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Dijura @ 2014 01 28, 01:38)

kaip jus apviniojate lankeli taip graziai? gal yra kokia pamokele internete? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-kitsune- @ 2014 01 28, 13:24)
kaip jus apviniojate lankeli taip graziai? gal yra kokia pamokele internete?  ax.gif

http://www.youtube.c...h?v=4mJ20d2CCE4
Atsakyti