Įkraunama...
Įkraunama...

NAN mišinukai

Labutis. Mano mažiukas geria NAN HA 1 mišinuką. Bet jį vis tiek beria. Gal tai ne nuo mišinuko, o vandens, nes mišinuką gaminu su paprastu vandeniu. Šio mišinuko pliusai:
1. panašus skrandžio ištuštėjimas kaip ir valgant MP
2. rečiau užkietėja viduriukai
3. mažiau beria
Minusai:
1. brangokas (16 Lt)
2. truputėlį kartus ( mano lelius nė nepastebėjo, kad duodu jam šį mišinuką. Valgė, nors labai bijojau, kad nepatiks ir nevalgys)
Atsakyti
Jei vaikas alergiškas karvės pieno baltymui, tai jį gali berti ir nuo HA mišinių. Vandenį įtarinėčiau paskutinėje vietoje mirksiukas.gif Patarčiau dėl bėrimų konsultuotis su alergologu.
Atsakyti
Kažin, ar mano miestelyje yra alergologas, nes kiek buvau pas gydytoją, tai vis siųsdavo pas odos gydytoją. O kokį mišinuką pirkti, jeigu yra alergiškas? Girdėjau, kad yra mišinukai, kurių baltymai visiškai suskaldyti, o HA tik iš dalies. Sojos mišinuką pirkti nelabai norečiau, nes skaičiau, kad jei vaikelis alergiškas karvės pienui, tai tuo labaiu netiks sojos mišinukas.
Atsakyti
Tutteli Pepttde -40Lt - skonis kartus
Alfare -40Lt- skonis labai kartus ( bet alergologas jam gali skirti 100 proc kompensaciją)
Neocate -180 Lt- skonio nežinau nes akyse nemačaiu.

Bet šiai dienai gal yra šių mišinių daugiau, nežinau. Užeik į skyrelį alergiškų vaikų mityba, ir ten užklausk mamų jos jau labiau patyrusios. mano žinios 2 metų senumo smile.gif
Atsakyti
Labai ačiū. Tutteli Peptidi reikės paeiškoti, tik prieš tai dar pasitarsiu su savo gydytoja. Pasakysiu, kad paskui nesakytų, kodėl nepasitarei.
Atsakyti
mes nuo vakar vartojam nan ha 1,jokiu berimu.
mano vaikas irgi alergiskas,tai yra daug alergiskiems vaIkam,dar sakyciau mum tiko aptamil ha 1 600gr.30lt,yra dar hipp ha 1,,,,nu ziuresim kaip toliau bus,nes jau visus prabandem su ha ir manau ar tik ne nan ha 1 mums tiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neraska @ 2005 06 16, 12:20)
Kažin, ar mano miestelyje yra alergologas, nes kiek buvau pas  gydytoją, tai vis siųsdavo pas odos gydytoją. O kokį mišinuką pirkti, jeigu yra alergiškas? Girdėjau, kad yra mišinukai, kurių baltymai visiškai suskaldyti, o HA tik iš dalies. Sojos mišinuką pirkti nelabai norečiau, nes skaičiau, kad jei vaikelis alergiškas karvės pienui, tai tuo labaiu netiks sojos mišinukas.

Labas, kraštiete mirksiukas.gif Aš savo mažei duodu NAN HA 2, jai yra ištirta alergija, buvo ryški alergija pienui, gydytoja patarė naudoti Tutteli Peptidi, bet jo kaina g.gif Pabandėm minėtą Nan ir mums tiko, jokiu bėrimų neliko drinks_cheers.gif

Neraska, užeik pas Tauragės mamytes, tema yra Kaimynuose drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū, užeisiu, crazy. O dar vienas klausimėlis, jeigu NAN Ha truputėlį beria, tai ar kitų firmų mišinėliai, pvz Aptamil Ha negali berti? Ar čia panašiai kaip ir paprastų mišinėlių, nuo vienų beria, nuo kitų ne?
Atsakyti
QUOTE(neraska @ 2005 06 17, 11:26)
Ačiū, užeisiu, crazy. O dar vienas klausimėlis, jeigu NAN Ha truputėlį beria, tai ar kitų firmų mišinėliai, pvz Aptamil Ha negali berti? Ar čia panašiai kaip ir paprastų mišinėlių, nuo vienų beria, nuo kitų ne?

Manau, kad čia sunku ką ir pasakyti, gal pabandyk doh.gif Jei ką,tai tutteli peptidi pabandyk, ten visiškai nėra pieno baltymo smile.gif Laukiam pas tauragiškes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mišinių kaitaliot nepatarčiau. Jei kam tiko HA mišiniai, baltai pavydžių. Vadinasi jūsų alergija nebuvo tokia jau didelė.
Atsakyti
Kai gėrėme paprastus mišinukus, mus labai bėrė. Kada pradėjome gerti NAN HA, tai bėrimų žymiai sumažėjo. Pats bėrimas kartojasi rečiau ir silpniau. Odelė lyg pradeda atsigauti, be to nuolat drėkinu. Prieš tai odelė buvo labai šiurkšti, grublėta, sausa. Atrodo geriau, bet geriausiai būtų, kad išvis nebertų, nes jeigu tai atopinis dermatitas, tai tada mums ne pyragai. Jaučiuosi bejėge, nes Tauragėje gydytojai nelabai ir rūpinasi. Dabar kai eisiu pas gydytoją, tai taip legvai neišsuks. Liepsiu viską detaliai išaiškinti apie bėrimus ir spręsti šią problemą. Jeigu pati nežino, tegul siunčia į didmiestį tyrimų darytis.
Atsakyti
mano vaikui alerginis dermatitas,labai tiko ir visisikai nebere aptamil ha 1,tikrai rekomenduociau pamatysi tiks,bent as tiap manau,nors aisku kiekvienas vaikas individualus,bet pabandyky,o keiciau nes tustinosi tik kas 4 dienas,bet supratau dabar ,kad toks juau mano vaiko organizmas ir cia nieko detas aptamilis,bet dabar perejom prie nan ha 1,nes jie pygesni uz aptamili ax.gif
Atsakyti