Įkraunama...
Įkraunama...

NAN mišinukai

QUOTE(neraska @ 2005 06 16, 11:42)
Labutis. Mano mažiukas geria NAN HA 1 mišinuką. Bet jį vis tiek beria. Gal tai ne nuo mišinuko, o vandens, nes mišinuką gaminu su paprastu vandeniu. Šio mišinuko pliusai:
1. panašus skrandžio ištuštėjimas kaip ir valgant MP
2. rečiau užkietėja viduriukai
3. mažiau beria
Minusai:
1. brangokas (16 Lt)
2. truputėlį kartus ( mano lelius nė nepastebėjo, kad duodu jam šį mišinuką. Valgė, nors labai bijojau, kad nepatiks ir nevalgys)

Mano mergina alergiska nuo gimimo unsure.gif maitinti pati galejau tik iki 1,5 men. Tad perejom prie misiniu, aisku su HA. Gan ilgai pirkom Hipp HA (jis brangesnis nei NAN) ~19Lt tada buvo 300gr, ir nusipirkti galima tik Rimi arba Nuko parduotuvej doh.gif (dabar jis kainuoja ~13,5Lt tiesa HA2, bet ir HA1 turbut panasi kaina) Pasirode per brangu, tad perejom prie NAN HA, bet trukumas tas, kad nuo gelezies pradejo pusti pilveli ir dar maziuke pradejo atpilineti unsure.gif taip kad grizom prie Hipp'o.
Iki 6 men. pirkdavau Neptuno vandeni, o paskui paprasta is krano ax.gif
Del berimu, jie po truputuka turi praeiti.
Visi HA misiniai kartus.
Labai retas atvejis kada beria nuo HA misiniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nata: 29 liepos 2005 - 21:10
Sveikutes,

mano mažyliui nustatė atopinį dermatitą, irgi teko pereiti prie hipoalerginių mišinukų. Prisipirkau nulėkus į nuką Hipp HA, tai varge, tik pinigus į balą išmečiau. Nė per kur neįkišau to šlykštaus mišinio . Be galo kartus! Tada bandžiau Nana HA 2. Jis tikrai mažiau kartus, vaikiukas noriai jį gėrė. Bet bėda, kad jis su didesniu kiekiu geležies, tai užkietėjo viduriukai, gaila net žiūrėti į vaikelį buvo, kiek pastangų jam reikėjo išsituštinti. tada nulėkiau į euro vaistinę ir nusipirkau Aptamil HA 2 su prebiotinėm skaidulom. Na fantastika. Mano mažiuko odelė susitvarkė, geria noriai, skonis nėra blogas, kiek kartokas, bet tikrai labai toli iki Hippo kartumo, kur ten....O dar gi prebiotikai. Tikrai esu laiminga, na kainuoja, tai kainuoja, bet pagaliau išsprendėm problemą. Tiesa, labai apsimoka pirkti savaitgaliais euro vaistinėje nes 15 procentų nuolaida, tokį mišinuką 600 gramų pakuotę galima nusipirkti už 25 litus. Tai va mielosios kas dar ieškote, tai pabandykite. Tiesa, ten baltymai hidrolizuoti tik dalinai, pavyzdžiui kur hidrolizuoti visiškai, dar brangesni Aptamil Peptidi skarbonkė kainuoja 33 litai, o tik 400 g. atrodo ten. Be kadangi viskas susitvarkė, vadinasi nebuvo labai stipri alergija.
Atsakyti
Labai džiaugiuosi dėl tavęs martyna mx ir tavo leliuko. Tiesiog fantastika, kad jums pakako vien šio mišinuko. O mūsų alergijos istorija be galo ir be krašto...
Atsakyti
Sveiki,

Naudojame Nestle NAN HA 1, tačiau vis sunkiau juos gauti - prekybiniuose centruose yra tik NAN 1 (ne Hipoalerginis) arba NAN HA 2...
Gal Kaune yra Nestle firminė parduotuvė ar kas nors panašaus, kur galėtume jų įsigyti?

Ačiū už atsakymus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SmelioJuosta @ 2007 01 07, 12:51)
Sveiki,

Naudojame Nestle NAN HA 1, tačiau vis sunkiau juos gauti - prekybiniuose centruose yra tik NAN 1 (ne Hipoalerginis) arba NAN HA 2...
Gal Kaune yra Nestle firminė parduotuvė ar kas nors panašaus, kur galėtume jų įsigyti?

Ačiū už atsakymus.  4u.gif

La,
as taip pat naudou ši mišinuka.perku HIPER RIMI Žirmūnuose.tarp kitko ten net 14 lt nekainuoja thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jurarr @ 2007 01 07, 13:32)
La,
as taip pat naudou ši mišinuka.perku HIPER RIMI Žirmūnuose.tarp kitko ten net 14 lt nekainuoja thumbup.gif

ups nepažiūrejau kad Kaune.bet Kaune perka mano draugė tai sakė jog MAXIMOSE yra
Atsakyti
as visada H.A. tik IKI randu. dabar perejom prie H.A.2, bet ir H.A. 1 tik IKI rasdavau. maximoj dazniausiai nebuna schmoll.gif
Atsakyti
vakar kauno hiper rimi maciau man atrodo
Atsakyti
klaba..jei nerandi prekybos centre ieškok euro vaistinėse ten net 2 numeris yyra(mano sesuo perka savo mažei)...šiaip bent jau kaune yra maximose.....rimi....kartais būna išperka ir vėl nebūna bet po kiek laiko vėl centruoseyra...smile.gif
Atsakyti
siandien kaip tik "iki" mačiau. Ieškok, tai ir rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai daznai matau Rimi buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SmelioJuosta @ 2007 01 07, 13:51)
Sveiki,

Ačiū už atsakymus.  4u.gif
As irgi turejau tokia problema ir kada man nusibodo ieskoti po visa miesta ta NANa HA, as nupirkau paprasta NANa, pradejau juo maitint savo dukra ir jokios alergijos neisvidau
Atsakyti
Šiandien pirkau NAN HA 2, bet šalia tikrai buvo ir pirmukas RIMI, Partizanų gatvėj.
Atsakyti