QUOTE(baggyra @ 2008 08 05, 14:08)
naudoju NAN 1 HA misineli, bet man lyg jis sunkiai tirpsta, leliukui, atrodo viskas gerai, tiesa dar ir MP duodu. kokie jusu atsiliepimai apie si misineli?
Mano vaikutis taip pat sito atsisakydavo vienintelio..
Zinokite Nan 2, du kartus buvau radusi kirmelytes, parasiau VET, bet deja patikrinus ta Nan partija jie nieko nerado, o pagal istatymus is fiziniu asmenu negali priimti daiktinio irodimo
gerai, nors Nan 3 nieko panasaus nebuvo.
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 05 12, 18:49)
Siaubas
, kur ziuri VET, bausciau uz tokius dalykus
Zinokite Nan 2, du kartus buvau radusi kirmelytes, parasiau VET, bet deja patikrinus ta Nan partija jie nieko nerado, o pagal istatymus is fiziniu asmenu negali priimti daiktinio irodimo
o tu siaube siaubeli ar tu rimtaiiiiiii
QUOTE(lore123 @ 2009 05 13, 15:48)
niu as nan niekada nieko neradau o mes i para po dezute sunaudojam:))) tat nemazai tu dezuciu jau sunaudojom:)))
i para po dezute
QUOTE(lore123 @ 2009 05 13, 16:09)
jo i para po pakiuka nes mes 2
ir kas 3 val valgo ir 120-150 ant karto .popieriukuose na kai karstesnis vanduo gerai istirpsta 
nu va matai ant indelio sito kur su probiotikais parasyta kad reikia deti i kuno temperaturos vandeni kad bakterijos gerosios nezutu...tai ir nzn kaip cia dabar yra...gal kuri mamyte pasisaks dar...
QUOTE(lore123 @ 2009 05 13, 18:06)
tai ne i verdanti ir dedam tik karstesnis vaiko burnytei kad istirptu biski paveseni ir duodi
nu zinok sakau bandau ir i kuno temperaturos deti ir i karstesni ir kratau buteliuka kokia 10 min., vistiek nesitirpsta iki galo