Įkraunama...
Įkraunama...

NAN mišinukai

va čia yra lenkiškų pirkti http://www.pirkinuka...eno-miinys.html
Atsakyti
nezinau kur lenkuose situos kur nuoroda idejot pardavineja bet as tikrai netokius perku nan1 arba cia seniena arba is kazkokio uzkampio g.gif
Papildyta:
kaip galima nuotrauka idet nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra @ 2008 08 05, 14:08)
naudoju NAN 1 HA misineli, bet man lyg jis sunkiai tirpsta, leliukui, atrodo viskas gerai, tiesa dar ir MP duodu. kokie jusu atsiliepimai apie si misineli?

Mano vaikutis taip pat sito atsisakydavo vienintelio..
Atsakyti
Zinokite Nan 2, du kartus buvau radusi kirmelytes, parasiau VET, bet deja patikrinus ta Nan partija jie nieko nerado, o pagal istatymus is fiziniu asmenu negali priimti daiktinio irodimo schmoll.gif
gerai, nors Nan 3 nieko panasaus nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 09 lapkričio 2009 - 21:21
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 05 12, 18:49)
Siaubas  g.gif , kur ziuri VET, bausciau uz tokius dalykus  gun_rifle.gif
Zinokite Nan 2, du kartus buvau radusi kirmelytes, parasiau VET, bet deja patikrinus ta Nan partija  jie nieko nerado, o pagal istatymus is fiziniu asmenu negali priimti daiktinio irodimo  schmoll.gif 
gerai, nors Nan 3 nieko panasaus nebuvo.

o tu siaube siaubeli ar tu rimtaiiiiiii blink.gif ir toliau valgot nan'a nu nzn..... doh.gif o tai ka daryti man as kaip tik keiciu vaikui misinuka i nan active 2... g.gif
Atsakyti
niu as nan niekada nieko neradau o mes i para po dezute sunaudojam:))) tat nemazai tu dezuciu jau sunaudojom:)))
Atsakyti
QUOTE(lore123 @ 2009 05 13, 15:48)
niu as nan niekada nieko neradau o mes i para po dezute sunaudojam:))) tat nemazai tu dezuciu jau sunaudojom:)))

i para po dezute blink.gif biggrin.gif tu rimtaiii, o perki popieriniuose ar metal indeliuose, as tai pirkau metaliniuose nes su probiotikais noriu kad butu, tik nzn man tai pav jie sunkokai tirpsta, nes pav vaikui isgerus nat dugno buteliuko matosi kruopelytes labai miniatiurines, pries tai gerem semper tai visai nieko nelikdavo istirpdavo...nesuprantu g.gif
Atsakyti
jo i para po pakiuka nes mes 2 drinks_cheers.gif ir kas 3 val valgo ir 120-150 ant karto .popieriukuose na kai karstesnis vanduo gerai istirpsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lore123 @ 2009 05 13, 16:09)
jo i para po pakiuka nes mes 2  drinks_cheers.gif ir kas 3 val valgo ir 120-150 ant karto .popieriukuose na kai karstesnis vanduo gerai istirpsta smile.gif

nu va matai ant indelio sito kur su probiotikais parasyta kad reikia deti i kuno temperaturos vandeni kad bakterijos gerosios nezutu...tai ir nzn kaip cia dabar yra...gal kuri mamyte pasisaks dar... mirksiukas.gif
Atsakyti
tai ne i verdanti ir dedam tik karstesnis vaiko burnytei kad istirptu biski paveseni ir duodi
Atsakyti
QUOTE(lore123 @ 2009 05 13, 18:06)
tai ne i verdanti ir dedam tik karstesnis vaiko burnytei kad istirptu biski paveseni ir duodi

nu zinok sakau bandau ir i kuno temperaturos deti ir i karstesni ir kratau buteliuka kokia 10 min., vistiek nesitirpsta iki galo doh.gif ta prasme isgerus minuka matau ant dugno kruopelytes neistirpusias
Atsakyti
niu nezinau man nelieka kruopeliu gal lenkiski geresni g.gif
Atsakyti