Įkraunama...
Įkraunama...

NAN mišinukai

Niekada nebuvo problemos rasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(budvista @ 2009 05 15, 18:12)
Aciu 4u.gif  Gal reikes pabandyti g.gif Neturetu labai skirtis nuo NAN1, bet turetu buti geriau smile.gif

mum tai lenkiskas tik tiko nes nuo lietuvisko nan1 uzkietejo viduriukai o nuo lenkisko susitvarke... g.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgela @ 2009 06 07, 00:14)
mes geriam NAN1, tuoj bus 5 men. Nuo kada pradeti gerti Nan 2? g.gif

nuo sesto arba nuo 7 men. Nan 2 sotesnis nei Nan 1
Papildyta:
QUOTE(magiliene @ 2009 07 11, 00:28)
mum tai lenkiskas tik tiko nes nuo lietuvisko nan1 uzkietejo viduriukai o nuo lenkisko susitvarke... g.gif

ar lietuviskas ar lenkiskas jokio skirtumo, indelio turinys identiskai toks pat, tik ant indelio kita kalba viskas surasyta mirksiukas.gif
man lenkiskas labai patinka, nes jis pigesnis nei lietuviskas thumbup.gif
Atsakyti
Pradejom butent nuo NAN1, jokiu nusiskundimu neturiu, tik po keliu menesiu mano mazylis jo atsisake(matyt nusibodo), teko ieskot kito, tada valge Hipp, bet ir tas matyt pabodo tai dabar Aptamil kapoja smile.gif
Atsakyti
yra pirkti nan 1 4u.gif mes juo primaitinam salia MP rolleyes.gif
Atsakyti
NAN netiko mums ax.gif
Atsakyti
Mes nuo pat dukrytes gimimo naudojam NAN 1. Puikiai tinka, vaikas mazai atpylineja ir gerai tustinasi. Buvom nupirke APTAMIL ten su kazkokiom imuno bakterijom, tai nelabai jis man patiko, nes suputoja kai paplaki, o ir vaikas nuo jo atpylinejo. Gryzom prie NAN ir nebezadam keisti.
Atsakyti
mes daug misinuku isbandem ir NAN 1 mums tinka geriausiai thumbup.gif
Atsakyti
na nan nelabai,drauges isbere nuo sito misinuko vaika.
Atsakyti
Visada naudoju NANa , dabar jau NAN 3 , tai esam patenkinti smile.gif
Atsakyti
Mes iki siol skaniai valgome Nan ir dukryte net nesiruosia jo atsisakyti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
mes valgem ji paciom pirmosiomis savo gyvenimo dienomis ir jis mums tiiko thumbup.gif
Atsakyti