Įkraunama...
Įkraunama...

NAN mišinukai

Laba 4u.gif

Mano vaikutis valgo Nan HA1 ir kakoja žaliai, ar taip turi būti ar kažkas negerai tada?
Atsakyti
mus nuo nan bere,kakojo zaliai tai pakeiciau i belakta ir kagi su belaktu mes draugaujam super! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugaryberry @ 2011 09 03, 17:33)
Sweikos,
Gal zinote ar nera blogai neelergiskam waikui nuoti Nan HA misinuka? As nusipirkau, nes manau jis turetu buti geresnis. Bet db praDejau dvejoti. doh.gif

Nemanau,kad pakenksit, bet mano vaikas ji gert tiesiog atsisake,teko grizt i parduotuve pirkt mums iprasta -skardinej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2011 09 15, 16:54)
Nemanau,kad pakenksit, bet mano vaikas ji gert tiesiog atsisake,teko grizt i parduotuve pirkt mums iprasta -skardinej  smile.gif

Negerai vartoti antialergini nealergiskam vaikui. As ne gydytoja, nepakomentuosiu tiksliai, bet mums pediatre butent taip minejo.
Atsakyti

! 
Mielos mamos,

Jau nebežinau kelintą kartą kartoju: maisto produktų prekyba/dovanojimas (tame tarpe ir mišinukų, tyrelių ir kt.) forume yra draudžiamas!

Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2011 09 08, 18:53)
Laba  4u.gif

Mano vaikutis valgo Nan HA1 ir kakoja žaliai, ar taip turi būti ar kažkas negerai tada?

Maniškis taip pat nuo NAN HA kakojo žaliai, pakeičiau i "Tuteli" ir viskas susitvarkė.
Atsakyti
mes pabandeme nan1,bet nelabai tiko,tad teko pakeisti kitu
Atsakyti
Mes tik NAN valgom, puikiai tinka ir patinka. smile.gif Bandžiau pakeisti į kitus, bet nevalgė, grįžom prie Nan.
Atsakyti
Mes irgi geriam NAN misinuka. smile.gif Mums jau 8 men, tai dabar jau geriam NAN2.
Atsakyti
Sveikos.
Ar gali būti, kad nuo Nan 1 mišinio išberti tik po kelių savaičių?
Mes naudojam jį nuo gimimo (kartu su MP, nuo trijų savaičių tik Nan), o dabar, kai mergytei jau 6 savaitės, ją išbėrė raudonais spuogais-žandus, o dabar vieną šoną galvytės. Buvo jų ir anksčiau, bet gydytoja sakė, kad jai čia panašu, kad valosi oda po gimimo.
Atsakyti
Jeigu valosi toksinai po gimimo, tai paprastai beria veiduka raudonais spuogeliais su gelsva virsunele. Musu vaikui taip buvo iki gal 3 menesiu, keli spuogeliai atsirado pirmom dienom po gimimo, o veliau gausiai isbere visa veida ir truputi galvyte kur plaukuciai. Atrode ziauriai, praejo savaime, paskui nusilupo ir sausa paraudonavusi odele buvo, patepus pusriebiu kremuku visai graziai sugijo, jokiu randeliu ar zymiu dabar nematyti.

O nuo alergijos buvo ruzavi spuogeliai be virsuneliu ant pilvuko, galvoju kad nuo misinio, tai praeidavo po savaites jei misinio neduodavau.
Atsakyti
Kai darot misinuka, tai miltelius i verdanti vandeni pilat?
Atsakyti