Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma cigaretė po gimdymo

Apklausa: Kada pirma karta paruket? (339 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
CIa toms kur kalba apie ilga staza. Mano mama ruke virs 30 m.(pridekim,kad jos abu tevai ruke) Bandziusi irgi n kartu buvo , labai save grauzdavo, bet sustoja ,neruko menesi du ir vel ateina drauges, kavute, cigarete ir vel prasideda...Padejo ta knyga, bet aisku ir pats vidinis noras. DAr manau, kad labai padejo vienos drauges patarimas, sako tu negrausk saves, rukai nu ir rukyk, kol norisi, stenkis kiekviena cigarete surukyti su malonumu ir labai samoningai. Ne tai kad automatiskai pasiimu ir rukau, bet i kiekviena veiksma susitelki. O knyga labai duoda gera suvokima ,kaip tie narkotikai veikia ir suvokimas padeda issilaisvinti.
Bet manau, yra dvieju rusiu zmones, kurie kazka pamegina, ai, neisejo ir nuleidzia rankas. O kiti daro kol padaro, mano mamai prireike 30 m, bet jei zmogus toki tiksla uzsibres , ji pasieks anksciau ar veliau. Mano mamos didziausia motyvacija buvo bent, kad anukai nematytu rukancios mociutes, nors siaip ir prie musu ji niekad neruke, vis slapstydavosi, kaip sakoma ir geda, ir beda biggrin.gif
Brolis irgi ruke, mete beveik tuo pat metu irgi perskaites knyga smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gabriell_ @ 2012 10 28, 08:55)
nu su šituo nesutinku smile.gif  g.gif

Is dalies sutinku. Laime nera nuolatine busena, visi mes liudime ir verkiame kartais ir pasidziaugiam, ir nerimaujam ir t.t. Visi turim trukumu, ydu ir t.t.
Tik tiek, kad ppastebejau, tie kas ruko buna nervingesni ir kas meta sako daug daugiau ramybes, dziaugsmo patiria , jau vien is daugiau kvapu ir skoniu pajautimo biggrin.gif ir lengvumo, kad nereikia priklausyti nuo kazkokiu cigareciu. 4u.gif
Vien reikia pamatyti rukanti zmoghu,kai jam baigiasi cigaretes ir nera kaip nusipirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriell_ @ 2012 10 28, 08:55)
nu su šituo nesutinku smile.gif  g.gif

Kodėl? smile.gif
Užduokit sau klausimą, kodėl pradėjot ir tęsiat ir bus viskas aišku smile.gif
Tiesa paprasta - laimingiems žmonėms nereikia dirbtinio laimės centrų stimuliavimo.
Atsakyti
QUOTE(Gabriell_ @ 2012 10 28, 09:32)
jei nerukyčiau... Tikriausiai kalbėčiau kitaip, bet. ... smile.gif

Jūs pabandykit mesti mirksiukas.gif Paskaitykit būtinai knygą.Tikrai tikrai mesit.Pamatysit.

Aš kažkada sakiau: Jeigu mesiu rūkyti,vadinas tai gali padaryti bet kas.
Kadangi buvau žiauri rūkorė ir man tas patiko be proto.Visada sakiau,kad niekada nemesiu rūkyti,nes man tai patinka daryti.Bet nėštumas ir vaikas privertė pakeist požiūri.Aš tiesiog nesugebėjau nuodyt nekalto vaikučio.Aišku,visų rūkymo ritualų neišėjo pakeist iškart.Eidavau su rūkančiais darbe kartu "parūkyti",tiksliau jie rūkydavo koridoriuj,o aš lauke pastovėdavau ax.gif Tai irgi įpročio dalis,kad ne tik patraukt dūmelį,bet ir su kolektyvu pabendraut.Mašinoj vairuodama ilgą laiką vis tiesdavau ranką paimt cigaretę doh.gif Ir prisiminus,kad aš nerūkau,toks keistas pasitenkinimo jausmas užplūsdavo bigsmile.gif O dabar man nėr šlykštesnio vaizdo už vairuojančią ir rūkančią moterį.Pagalvoju,jog aš ir ne ką geriau atrodydavau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 10 29, 07:26)
Jūs pabandykit mesti mirksiukas.gif Paskaitykit būtinai knygą.Tikrai tikrai mesit.Pamatysit.

Aš kažkada sakiau: Jeigu mesiu rūkyti,vadinas tai gali padaryti bet kas.
Kadangi buvau žiauri rūkorė ir man tas patiko be proto.Visada sakiau,kad niekada nemesiu rūkyti,nes man tai patinka daryti.Bet nėštumas ir vaikas privertė pakeist požiūri.Aš tiesiog nesugebėjau nuodyt nekalto vaikučio.Aišku,visų rūkymo ritualų neišėjo pakeist iškart.Eidavau su rūkančiais darbe kartu "parūkyti",tiksliau jie rūkydavo koridoriuj,o aš lauke pastovėdavau ax.gif Tai irgi įpročio dalis,kad ne tik patraukt dūmelį,bet ir su kolektyvu pabendraut.Mašinoj vairuodama ilgą laiką vis tiesdavau ranką paimt cigaretę doh.gif Ir prisiminus,kad aš nerūkau,toks keistas pasitenkinimo jausmas užplūsdavo bigsmile.gif O dabar man nėr šlykštesnio vaizdo už vairuojančią ir rūkančią moterį.Pagalvoju,jog aš ir ne ką geriau atrodydavau cool.gif

grįžus Lietuvan paieškosiu knigynuose knygų jei nerasiu teks skaityti iš interneto.
Mano mamos giminaitės užsikodavo nuo rūkymo kretingoje yra sakė senas daktras kuris koduoja nuo tokio dalyko . Sumokėjo 60lt ir jos iki dabar nerūko jau apie 7 8 mėnesius.
Čia irgi variantas g.gif
Atsakyti
Aš tą knygą tiesiog iš interneto atsispausdinau 4u.gif Ir akių nevargina ir pinigų nereikėjo mokėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 10 29, 08:10)
Aš tą knygą tiesiog iš interneto atsispausdinau 4u.gif Ir akių nevargina ir pinigų nereikėjo mokėt blush2.gif

neturiu aš spausdintuvo. O žinai kažkur nešt ... g.gif
O pinigų man negaila jai man tai padės mest rukyti. Nes iš ties kartais save graužiu labai.
Atsakyti
štai prašom, audioknyga lietuviškai.. jei neturit prisijungimo prie LM - einat į tam skirtą temą ir gaunat pakvietimą. jei turit - siunčiatės. arba ieškot pasiteisinimo to nedaryti nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriell_ @ 2012 10 29, 08:57)
grįžus Lietuvan paieškosiu knigynuose knygų jei nerasiu teks skaityti iš interneto.
Mano mamos  giminaitės užsikodavo nuo rūkymo kretingoje yra sakė senas daktras kuris koduoja nuo tokio dalyko . Sumokėjo 60lt ir jos iki dabar nerūko jau apie 7 8 mėnesius.
Čia irgi variantas  g.gif

Klaipėdoje dirba akupunktūristas, kuris per 5-6 seansus padeda mesti rūkyti. Tačiau žmogus pats turi to labai norėti 4u.gif Pati niekada nerūkiau, tačiau labai rūko mano tėvas, tad domėjausi dėl jo. Tai žinau jau apie 5 atvejus, kai žmogus metė rūkyti ir nerūko jau 2-3 metus g.gif

Mano brolis pagal tą Kerr knygą buvo metęs rūkyti- ištvėrė 6 mėnesius. Bet, galvoju, kad moteriai, esamai, būsimai mamai, gal didesnė motyvacija laikytis nerūkius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 29 spalio 2012 - 10:30
QUOTE(Gabriell_ @ 2012 10 29, 08:57)
Mano mamos  giminaitės užsikodavo nuo rūkymo kretingoje yra sakė senas daktras kuris koduoja nuo tokio dalyko . Sumokėjo 60lt ir jos iki dabar nerūko jau apie 7 8 mėnesius.
Čia irgi variantas  g.gif

Kodavims neiseitis ,tikrai. 4u.gif Pasidomekite jei jau noresit, kas vyksta kodavimo metu. Jei trumpai, tai visos perkeliamos dazniausiai vaikams. Nes juk stebuklu nebuna, ir jei pats neissprendi savo problemu,akzkas turi jas uz tave isspresti. Kodavimas tai tarsi uztvankos pastatymas.
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2012 10 29, 10:33)
Kodavims neiseitis ,tikrai. 4u.gif  Pasidomekite jei jau noresit, kas vyksta kodavimo metu. Jei trumpai, tai visos perkeliamos dazniausiai vaikams. Nes juk stebuklu nebuna, ir jei pats neissprendi savo problemu,akzkas turi jas uz tave isspresti. Kodavimas tai tarsi uztvankos pastatymas.

tuomet aš noriu tą užtvanką pastatyt bent jau 3 5 metam...
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2012 10 29, 08:33)
Kodavims neiseitis ,tikrai. 4u.gif  Pasidomekite jei jau noresit, kas vyksta kodavimo metu. Jei trumpai, tai visos perkeliamos dazniausiai vaikams. Nes juk stebuklu nebuna, ir jei pats neissprendi savo problemu,akzkas turi jas uz tave isspresti. Kodavimas tai tarsi uztvankos pastatymas.

Pakele nuotaika biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Niekada nebuvau didele rukore ir stiprios priklausomybes nejauciau cigaretem.. Su sunum surukiau pirma cigarete per savo gimtad, kai jam buvo 7men, maitinau pati, su dukra dar nerukiau, jai jau 3men smile.gif Niekur neskubu biggrin.gif
Atsakyti