Siuo metu naudoju Max Masterpiece, tai esu labai patenkinta
, jei nenoreciau isbandyti kitu tai pirkciau antra kart

O kaip jum Givenchy tušai? Esu tik GIVENCHY PARAD`EYES išbandžius pas draugę, patiko bet kai vieną kart bandytas tai tiksliai neprisimenu.. O gal kiti Givenchy geresni?
Taip pat domiuosi gražiuoju LE2 de Guerlain
, bet kažkas minėjo kad nieko ypatingo...
Kokį patartumėt trumpoms blakstienoms?

Šiandien po ilgų dvejonių tarp HR lash queen ir MF masterpiece max vis dėlto nusipirkau MF (kaina nugalėjo
dar nuolaida gavau tai tik 38Lt tesumokėjau). Aišku neiškenčiau ir grįžus namo iškart išbandžiau
Šiaip pirmas įspūdis labai neblogas, mano blakstienos praktiškai visai tiesios, tai gan gražiai užrietė, sutankino, vienintelis minusas pakolkas kad suvėlė šiek tiek, bet gal čia mano blakstienų arba nemokėjimo dažytis, o ne tušo problema
Žiūrėsiu kaip rytoj visą dieną išlaikys.
Atsisveikinau su savo YSL auksiniu, kad ir kaip jisai man patiko bet kaip už tokią kainą tikrai per greit tirštėja, nors ir šepetuką sąžiningai ploviau..
Sekantį manau bandysiu HR leopardinį, jeigu niekas daugiau nesugundys

Atsisveikinau su savo YSL auksiniu, kad ir kaip jisai man patiko bet kaip už tokią kainą tikrai per greit tirštėja, nors ir šepetuką sąžiningai ploviau..
Sekantį manau bandysiu HR leopardinį, jeigu niekas daugiau nesugundys

QUOTE(levrete @ 2008 10 06, 10:10)
Nusivyliau Masterpiece max tusu. Savaite kaip naudoju, gal nepriprantu, bet man jis kose tepa ant blakstienu ir sulipina
Anksciau naudojau paprasta Masterpiece, tai buvo daug geresnis - ne toks tirstas, atksirdavo blakstienas ir pailgindavo. Tikejausi, kad Max'as ar daugiau pailgins, bet nesulipins. Daugiau jo nepirksiu.

Tikrai turbūt senas buvo

QUOTE(Langete @ 2008 10 06, 18:20)
Šiandien po ilgų dvejonių tarp HR lash queen ir MF masterpiece max vis dėlto nusipirkau MF (kaina nugalėjo
dar nuolaida gavau tai tik 38Lt tesumokėjau).

Kur dabar jam taiko nuolaidą?

P.S. Aš išbandžiau abu tušus, man MF MasterpieceMax geresnis už HR Lash Queen

Ir as susigundziau LE2 de Guerlain. Rytoj pat pirkti leksiu:)
QUOTE(Ferrari @ 2008 10 05, 00:25)
su mano blakstienom daro stebukus

QUOTE(valkiria @ 2008 10 06, 23:22)
Kur perkat ji ir kokia jo kaina?
QUOTE(Elegant @ 2008 10 06, 16:15)
O kaip jum Givenchy tušai? Esu tik GIVENCHY PARAD`EYES išbandžius pas draugę, patiko bet kai vieną kart bandytas tai tiksliai neprisimenu.. O gal kiti Givenchy geresni?
, bet kažkas minėjo kad nieko ypatingo...

man Captive eyes - pats geriausias tušas, nors bandžius labai daug esu ir brangių ir kelis pigesnius. Labai juodas, super tankina visai nesulipina. Blakstienos mano normalios natūraliai - ne ultra ilgos, bet ir nevisai trumpos. Vienintelis trūkumas - labai greitai tirštėja....

QUOTE(valkiria @ 2008 10 07, 00:22)
QUOTE(Fishbone @ 2008 10 07, 11:33)
As forume Guerlain pirkau, pigiau zinoma, gavos nei pardej, bet yra ir Kristej, ir Douglas Vilniuje.... Papasakokit ispudzius, kai pasibandysit 

Papasakokit apie tą gražųjį Guerlain visos kas tik esat bandę... !!!
Jau tikriausiai greit lėksiu ir aš jo pirkt...

QUOTE(Tiffany @ 2008 10 07, 08:10)
su mano blakstienom daro stebukus
siaip jos yra ilgos, bet tiesios, o sitas tusas labai graziai jas uzriecia ir padazo, issukuoja ir nesulipina
myliu myliu myliu 

Cia tu apie ta kur kartu pirkom?