Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas

QUOTE(F_A @ 2008 10 11, 17:45)
issimozoji pvz tusu, nelygiai pravedima nubrezi ar pan. - trintukas puikiai viska nuvalo rolleyes.gif nereik jokiu ausu krapstuku mirkyt makiazo valiklyje smile.gif

Cia tau naujiena mano akiraty, o LT kokiu yra? Uzpsipuoliau cia tave.. bet gali zinosi blush2.gif Niekad akis nebuvo uzstrigusi ties tokiu daiktu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes, jau kelis metus pries rinkdamasi blakstienu drauga, uzsuku cia patarimo. Sysyk nebuvau nusiteikusi permoketi, tad ieskojau kokybes bei kainos santykio.
Taigi pasirodzius karsciausiai naujienai Givenchy burbuliukui suzavejo ne jis pats o jusu zavejimasis juo 4u.gif ejom su drauge i Kristiana 'tik pabandyti ir isitikinti, kad stebuklu jis nedaro' ir kaip mes klydom! Blaktienos ilgos, silkimes, riestos akimirksniu. Tusas nealergizuoja mano jautriu akiu, deja tepa.. Vertas jis visu tu dideliu pinigu iki paskutinio cento. Dazytis malonumas, greita bei patogu.
P.s. Pati megstu ryskias ilgas riestas, tokiomis dabar ir dziaugiuosi (ideciau nuotraukyte, deja nzn kaip smile.gif )

Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 10 11, 18:30)
Cia tau naujiena mano akiraty, o LT kokiu yra? Uzpsipuoliau cia tave.. bet gali zinosi  blush2.gif  Niekad akis nebuvo uzstrigusi ties tokiu daiktu  unsure.gif

Lietuvoj nemaciau, uztat nustebau pamacius kazka panasaus tame Avon tusiuke rolleyes.gif Siaip nemazai firmu tokius trintukus turi (pvz., Sephora, Revlon, Shiseido), jie labai patogus ypac issimozojus tusu biggrin.gif Nezinau kaip anksciau be tokio daikto gyvenau cool.gif
user posted image
user posted image

Filmukas kaip naudoti makiazo piestuka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 11 spalio 2008 - 20:49
Na super, cia aisku genialumas paprastume good.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif ir as sita naujiena pirma kart pamaciau,jau susidomejau isigyti g.gif
Atsakyti
o kokia kaina sio tuso?
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 10 11, 22:44)
Lietuvoj nemaciau, uztat nustebau pamacius kazka panasaus tame Avon tusiuke rolleyes.gif Siaip nemazai firmu tokius trintukus turi (pvz., Sephora, Revlon, Shiseido), jie labai patogus ypac issimozojus tusu biggrin.gif Nezinau kaip anksciau be tokio daikto gyvenau cool.gif
user posted image
user posted image

Filmukas kaip naudoti makiazo piestuka 4u.gif

Niu kokia F_A saunuole, ne tik apie naujoves mus informuoja,bet ir dar vaizdines medziagos randa .... 4u.gif
P.S. Ne i tema, F_A, katinukas tavo wub.gif Mano svajone.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishbone @ 2008 10 13, 14:44)
Niu kokia F_A saunuole, ne tik apie naujoves mus informuoja,bet ir  dar vaizdines medziagos randa ....  4u.gif
P.S. Ne i tema, F_A, katinukas tavo  wub.gif Mano svajone.... doh.gif

P.S. jei labai labai nori, visos svajones issipildo mirksiukas.gif anksciau ar veliau smile.gif
Atsakyti
Nu va, būtinai reikėjo jum užšnekėt apie tuos trintukus, dabar ir aš užsimaniau biggrin.gif labai geras daiktas atrodo, o dar aš kai apsiteplioju pastoviai.. smile.gif
Atsakyti
Taigi. Guerlain Le 2.
Puikiai atskiria blakstienas ir jas pailgina. Mazasis sepetelis ypatingai patogus dazant pati blakstienu pagrinda - toks labai subtilus pravedimas gaunasi. Labai lengvai nusiplauna, taciau dregnoj aplinkoj savaime nenuteka - tiesiog budama padazytom blakstienom pagulejau karstoj vonioj, bet paakiai pajuode neliko. Tik nepatinka man tas guminis sepetelis. Konkreciu priekaistu jam neturiu, bet man labiau patinka sepeteliai ilgesniais sereliais. Bet tai jau greiciau skonio reikalas.
Papildyta:
rozyteaa, malonu, kad pastebi. Bet gimimo metai tikriausiai skiriasi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valkiria @ 2008 10 13, 22:27)
Taigi. Guerlain Le 2.
Puikiai atskiria blakstienas ir jas pailgina. Mazasis sepetelis ypatingai patogus dazant pati blakstienu pagrinda - toks labai subtilus pravedimas gaunasi. Labai lengvai nusiplauna, taciau dregnoj aplinkoj savaime nenuteka - tiesiog budama padazytom blakstienom pagulejau karstoj vonioj, bet paakiai pajuode neliko. Tik nepatinka man tas guminis sepetelis. Konkreciu priekaistu jam neturiu, bet man labiau patinka sepeteliai ilgesniais sereliais. Bet tai jau greiciau skonio reikalas.
Papildyta:
rozyteaa, malonu, kad pastebi. Bet gimimo metai tikriausiai skiriasi? mirksiukas.gif

Siektiek skirias.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(valkiria @ 2008 10 13, 22:27)
Taigi. Guerlain Le 2.
Papildyta:

kuris iš jų guminis? tas didelis? ir jei gali pasakyk kainą ir kur įsigijai? cool.gif
Atsakyti