Įkraunama...
Įkraunama...

Plauku galiukai

QUOTE(ernesin @ 2009 05 18, 22:57)
Prašau 4u.gif

O gal kas nors esate bandę kitas šios firmos priemones? bigsmile.gif

Buvau nusipirkusi kauke Biotraitement, tiesinancia plaukus su Chitosanu. Kadangi turiu nepaklusnius, beisbanguojancius ir kitaip einancius is proto plaukus tai pagal aprasyma issirinkau butent ta (tokia chaki-geltonos spalvos linija). BET..po jos man plaukai garbanodavosi ir raitydavosi dar labiau biggrin.gif doh.gif vienu zodziu, turbut nepataikiau ir netiko man tas chitosanas biggrin.gif o vat aliejuko sunaudojau 2 buteliukus, tikrai geras buvo, bet paskui atradau The Body Shop su vynuogiu seklom, kuris pasirode dar geresnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 05 18, 23:24)
na aš turėjau omenyje Bio Traitement firmos priemones, kur parodytos toje mano nuorodoje po aliejuku, kadangi jas taip pat esu mačiusi eurovaistinėje g.gif

anksciau, kai balinau plaukus, naudojau balta kauke - puikus rezultatai buvo, plaukai pamaitinti, blizgantys wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Na va, vakar vel kirpausi galiukus, toks jausmas, kad puse plauku nukirpo doh.gif po milimetra, po milimetra ir visumoj plauku nebera unsure.gif tai nusprendziau griebtis naturaliu metodu galiuku gaivinimui. Seip kasdien naudoju inecto kokosu alieju galiukams, cia is vienos mamytes pirkau, tai fainas, bet db sugalvojau dar darytis tokias klaukytes galiukams is linu semenu aliejaus, nusipirkau pilstomo aliejaus parduotuvej. Tikiuosi puikiu rezultatu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2009 05 19, 16:42)
Sveikutes 4u.gif Na va, vakar vel kirpausi galiukus, toks jausmas, kad puse plauku nukirpo doh.gif po milimetra, po milimetra ir visumoj plauku nebera unsure.gif  tai nusprendziau griebtis naturaliu metodu galiuku gaivinimui. Seip kasdien naudoju inecto kokosu alieju galiukams, cia is vienos mamytes pirkau, tai fainas, bet db sugalvojau dar darytis tokias klaukytes galiukams is linu semenu aliejaus, nusipirkau pilstomo aliejaus parduotuvej. Tikiuosi puikiu rezultatu biggrin.gif

Gerai jei galiukai sveiki, bet is patirties sakau kad jei galiukai nudeginti, numire tai niekas ju neatgaivins.. smile.gif
Atsakyti
gal zinote kur gauti citer shine produktu? g.gif naudojau aliejuka plauku galam tai man patiko ir padejo, bet dabar sarmoje jau issimtas is apyvartos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 05 19, 17:14)
Gerai jei galiukai sveiki, bet is patirties sakau kad jei galiukai nudeginti, numire tai niekas ju neatgaivins.. smile.gif

Deja deja, tie galiukai yra kazkada ziauraus sviesinimo sruogelemis rezultatas, tik db uzdazyti juodai ax.gif tiesiog trukinejo galiukai. paaukojau ilgi, bet dabar tikiuosi sveikesniu plauku. O gal kas geriate papildus? As vis svarstau, gal mertz special draze ar ka kito pagerti? Trys men iki vestuviu, reikia kazkaip vel kasas uzsiauginti, nes nebus is ko sukuosena daryti blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 05 18, 23:57)
Buvau nusipirkusi kauke Biotraitement, tiesinancia plaukus su Chitosanu. Kadangi turiu nepaklusnius, beisbanguojancius ir kitaip einancius is proto plaukus tai pagal aprasyma issirinkau butent ta (tokia chaki-geltonos spalvos linija). BET..po jos man plaukai garbanodavosi ir raitydavosi dar labiau biggrin.gif  doh.gif  vienu zodziu, turbut nepataikiau ir netiko man tas chitosanas biggrin.gif  o vat aliejuko sunaudojau 2 buteliukus, tikrai geras buvo, bet paskui atradau The Body Shop su vynuogiu seklom, kuris pasirode dar geresnis smile.gif

man toks pats efektas buvo doh.gif g.gif

QUOTE(fantamsagorija @ 2009 05 19, 16:42)
Seip kasdien naudoju inecto kokosu alieju galiukams, cia is vienos mamytes pirkau, tai fainas, bet db sugalvojau dar darytis tokias klaukytes galiukams is linu semenu aliejaus, nusipirkau pilstomo aliejaus parduotuvej. Tikiuosi puikiu rezultatu biggrin.gif

svarbiausia, kad aliejus nerafinuotas butu, o linu semenu aliejaus kaukytes plaukams thumbup.gif

QUOTE(padruzhke @ 2009 05 19, 18:56)
gal zinote kur gauti citer shine produktu? g.gif  naudojau aliejuka plauku galam tai man patiko ir padejo, bet dabar sarmoje jau issimtas is apyvartos doh.gif

man atrodo dar kosmadoj budavo, nebent ir ten iseme is apyvartos g.gif
Atsakyti
gal kas nors is jusu esate naudoje s-factor plauku galiuku aliejuka? kaip manot, ar verta ji pirkti? pardavejos sake, kad jis YPATINGAS lotuliukas.gif tik kaina atbaido - ~100lt.
Atsakyti
QUOTE(sonya87 @ 2009 05 20, 14:37)
gal kas nors is jusu esate naudoje s-factor plauku galiuku aliejuka? kaip manot, ar verta ji pirkti? pardavejos sake, kad jis YPATINGAS  lotuliukas.gif tik kaina atbaido - ~100lt.

Du sunaudojau,nieko ypatingo nepastebejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sonya87 @ 2009 05 20, 14:37)
gal kas nors is jusu esate naudoje s-factor plauku galiuku aliejuka? kaip manot, ar verta ji pirkti? pardavejos sake, kad jis YPATINGAS  lotuliukas.gif tik kaina atbaido - ~100lt.

As viena buteliuka sunaudojau, bet nepatiko man visai, galima sakyt is pareigos "damusiau" as ji nes gaila buvo sumoketu litu smile.gif man tai nieko gero, nevertas kainos
Papildyta:
QUOTE(fantamsagorija @ 2009 05 19, 19:15)
Deja deja, tie galiukai yra kazkada ziauraus sviesinimo sruogelemis rezultatas, tik db uzdazyti juodai ax.gif  tiesiog trukinejo galiukai. paaukojau ilgi, bet dabar tikiuosi sveikesniu plauku. O gal kas geriate papildus? As vis svarstau, gal mertz special draze ar ka kito pagerti? Trys men iki vestuviu, reikia kazkaip vel kasas uzsiauginti, nes nebus is ko sukuosena daryti blush2.gif  g.gif

As geriu Pantogar papildus, prisiskaciau kad tikrai veiksmingi, dabar pradejau 3 menesiu kursa. Plaukai slenka maziau, bet nezinau ar butent nuo papildu, nes ir siaip visko naudoju. bet gersiu saziningai toliau, ziuresim kaip cia bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 20, 12:38)

o linu semenu aliejaus kaukytes plaukams thumbup.gif

ir gert dar tą aliejuką reikia 4u.gif tada ir odai ir plaukam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 05 20, 20:05)
ir gert dar tą aliejuką reikia  4u.gif tada ir odai ir plaukam  thumbup.gif

Bandziau, 2 dienas istveriau..nelabai jis gardus blush2.gif
Atsakyti