Įkraunama...
Įkraunama...

Geri LOR gydytojai

Gal žinot gerą balso stygų specialistą Vilniuje?
Atsakyti
Sveikos gal kas žinot gerą LOR specialistą KMUK, reikalingas ausies patikrinimas dėl susilpnėjusios klausos.
Atsakyti

QUOTE(aureka @ 2013 01 04, 12:00)
O kiek kainuoja jo konsultacija? Privaciai galima ir i kalnieciu poliklinika pas jy kreiptis? O gal galima pvz su siuntimu is savo gyd, bet is kitos poliklinikos ateiti?
BMP tai ziuriu kainos didokos  ax.gif


Reikia turėti siuntimą pas LOR iš savo šeimos gydytojo, bet kurios poliklinikos (mes kitoje prisiregistravę), nieko mokėt tada nereikia.



Gal galit rekomenduot VAIKŲ LOR Kaune?
Atsakyti
Paklausiau ir atsakysiu: gyd.Gutmanas Kalniečių poliklinikoje priima ir vaikus, ir suaugusius.

Gal turit ką rekomenduot Klinikose, operuojantį LOR gydytoją?

Atsakyti
QUOTE(*Jūra* @ 2014 03 12, 15:18)
Reikia turėti siuntimą pas LOR iš savo šeimos gydytojo, bet kurios poliklinikos (mes kitoje prisiregistravę), nieko mokėt tada nereikia.
Gal galit rekomenduot VAIKŲ LOR Kaune?

Šaulys 3 ligoninėj 4u.gif
Klinikose Vaitkus 4u.gif
Atsakyti
Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2008 05 29, 21:22)
man jau daug metu labai daznai sloga, nosis kaip su kamsciais uzkimsta, kartais nei ikvept nei iskvept oro neina..  verysad.gif  o dabar daktare pasake, kad reikes operuot nosies pertvara, nes viduj yra pasistumus kremzle ar pan.. ir nosies kriaukles pasalinti, nes jau surambejusios nuo purskiamu vaistu i nosi  verysad.gif  as kai eidavau pas seimos daktare aiskintis ko ta sloga tokia dazna ir stipri, tai man ji pastoviai lsu ar purskalu i nosi liepdavo palasint, o pasirodo nuo to ir problemos atsirado  blink.gif  esu buvus dar 3ioj poliklinikoj, bet neatsimenu pavardes, labai jau nekokia gydytoja pasirode, o dabar ta Anuzyte iskart ieskojo kame problema. man operacija tik liepos men, nes dabar reik gydyt nosi, labai isbrinkus gleivine.. tai manau klp ligoninej operuos, bet tiksliai nieko nzn  unsure.gif  o ka tau reikia operuoti? is klp esi?



Laba diena, nors ir po tiek metu, taciau turiu tokia pat problema, sakykite, kaip jums sekesi? kaip praejo operacija, kiek pinigeliu mokejot daktarui ar dar kam? kas operavo, gal pati anuzyte? ir kaip jauciates kai jau tiek metu praejo? ar buna dazna sloga?smile.gif buciau dekinga uz atsakyma wink.gif 4u.gif
Atsakyti
KMUK galiu drasiai rekomenduot gydytoja Šiupšinskienę. Sūnus gausiai kraujuodavo iš nosies nuo keturių metukų. Visi gydytojai tik šaipydavosi, sakydavo mažiau nosį krapštyk, visi vaikai išauga............ Niekas nekreipė dėmesio doh.gif susirgo diabetu, nosie kraujavimai suintensyvėjo ir dar gausesni pasidarė.
Vėl dar kartą nusprendžiau vykt pas LOR. Parekomendavo būtent gyd Šiupšinskienę . Ši gydytojai išklausinėjo tikrai labai daug, atkreipė dėmesį į jo odą ir visą kitą......... Su zondu bandė apžiūrėt jo nosyte. Krujagyslės buvo gražios neišsausėjusios, nesutrūkinėjusios. Zondui pralyst buvo sunku, negalėjo visko gerai apžiūrėt. Ryžosi padaryt KT, įtarė angiofibroma. Ir laba diena, sūnus turi jau nemažą auglį nosies pertvaroje verysad.gif doh.gif paskyrė dabar dar patikslint diagnozei MRT Tai gydytoja kuri išklauso ir gilinasi kas yra, o nenumoja ranka į problemą. Dabar turim įtarimą kad diabetą išaukė būtent šitas auglys nes pagal jo pavadinimą internete radom kad organizmas nuo jo ginasi būtent gliukoze, sutrikdo endokrininę sistemą verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sniegas4: 05 balandžio 2014 - 19:41
Gal kas parekomenduotut LOR specialsta uk.del uzesiu ausyse.
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie gyd. Tolocka?
Atsakyti
Teko lankytis Kalniečių pol. pas gyd. Gutmaną, super gydytojas thumbup.gif Kadangi dukra mažytė (2,6m.) Tai svoris per mažas tai deja jis operuoti adenoidų negalėjo, siuntė į kauno klinikas, ten lankėmės pas Alina Kuzminiene , thumbup.gif ji ir operavo dukrytę, gydytojai jokių pinigėlių nedavėm, tačiau rūpinosi nuoširdžiai, puikiai moka bendrauti su vaiku. thumbup.gif
Atsakyti
Kaune - prof. Nora Šiupšinskienė.
Vilniuje - prof Lesinskas, m. Dr. Gradauskienė, Sakalinskas, Paškonienė, Šimulynienė (visi Santariškėse).
Atsakyti