Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(Jucy @ 2008 10 28, 10:01)
Merginos. gal paaiškinsit kuri, kaip nadotis amway dozatorium? Tuo, kur purškia, tipo jame skiest galima, bet nesuprantu aš tų proporcijų, brūkšniukų visokių pripaišyta ant jo, o ką iki kiek pilt - neaišku  unsure.gif

pasakyk, ką ir kam nori skiest. kaip pvz. jei nori 1:9, pili vandens iki 9/1 brūkšnio ir tada koncentrato iki 500 ml žymos.

kris, ar kas nors atsakė tau? tas skubiai tai 31 d. vakare būtų.
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2008 10 28, 11:58)

atsake, aciu mergytems 4u.gif
Atsakyti
Kris, bet Jūs dar pati galite spėti užsakyti tiesiogiai, be jokių tarpininkų, šiandien užsakot, ketvirtadienį gautumėte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2008 10 28, 11:58)
pasakyk, ką ir kam nori skiest. kaip pvz. jei nori 1:9, pili vandens iki 9/1 brūkšnio ir tada koncentrato iki 500 ml žymos.

Jei pvz noriu atskiest LOC'a santykiu 1:5, kiek ko tada pilt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2008 10 28, 12:52)
Jei pvz noriu atskiest LOC'a santykiu 1:5, kiek ko tada pilt?  4u.gif

tada vandens per vidurį tarp 3/1 ir 9/1 padalų ir loc iki 500 ml žymos.
Atsakyti
QUOTE(Inguliukas.s @ 2008 10 28, 13:06)
Kris, bet Jūs dar pati galite spėti užsakyti tiesiogiai, be jokių tarpininkų, šiandien užsakot, ketvirtadienį gautumėte 4u.gif

galiu, bet tam reikia pervesti pinigus is vienos korteles i kita, tada padaryti uzsakyma, o kad ji issiusciau reikia vaziuoti pas viena zmogu, nes siuntimo tvarka keitesi ir jis turi man papasakoti...zodziu, man dabar taip yra paprasciau 4u.gif be to mano uzsakymas nesieks 250lt ir teks moketi papildomai+atvezimas...tikrai nesigaus pigiau unsure.gif
siaip man prekes amway patinka, bet labai svarstau, ar man verta pratesti licenzija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2008 10 28, 15:04)
galiu, bet tam reikia pervesti pinigus is vienos korteles i kita, tada padaryti uzsakyma, o kad ji issiusciau reikia vaziuoti pas viena zmogu, nes siuntimo tvarka keitesi ir jis turi man papasakoti...zodziu, man dabar taip yra paprasciau  4u.gif be to mano uzsakymas nesieks 250lt ir teks moketi papildomai+atvezimas...tikrai nesigaus pigiau  unsure.gif
siaip man prekes amway patinka, bet labai svarstau, ar man verta pratesti licenzija  unsure.gif

O jus grupinio nedarote uzsakymo? Ta prasme uzsakyma galima siusti bet kam savo linijoje ir tada nereikia moketi papildomai 15 zl, jei suma nesiekia 250 zl.
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2008 10 28, 16:41)
O jus grupinio nedarote uzsakymo? Ta prasme uzsakyma galima siusti bet kam savo linijoje ir tada nereikia moketi papildomai 15 zl, jei suma nesiekia 250 zl.

va va, gerai sakot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2008 10 28, 16:41)

Bet tada prekes ateina pas kazka kita, o kai reik skubiai, tai ne visada patogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2008 10 28, 16:53)
Bet tada prekes ateina pas kazka kita, o kai reik skubiai, tai ne visada patogu 4u.gif

musu linijoje jokio skirtumo kaip darai uzsakyma:grupini ar savarankiska, vis tiek reikia tartis del atsiemimo ar atvezimo. Visos prekes atkeliauja pas grupes lyderi ir tada tariames kaip atsiimt.
O pas jus kaip?
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2008 10 29, 11:42)
musu linijoje jokio skirtumo kaip darai uzsakyma:grupini ar savarankiska, vis tiek reikia tartis del atsiemimo ar atvezimo. Visos prekes atkeliauja pas grupes lyderi ir tada tariames kaip atsiimt.
O pas jus kaip?

Manau, kad pas visus taip pat, nes mes irgi dirbam šia sistema smile.gif
Atsakyti
Kai as pati darau uzsakyma, tai prekes man atveza i namus smile.gif Jei darau grupini, tai atkeliauja prekes pas ta zmogu, kuris prijunge mano uzsakyma wink.gif
Atsakyti