Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(V.Z. @ 2008 11 21, 17:42)
butent  thumbup.gif  dar sakyciau cesnakas tinka  g.gif

čia nebent su vaiku susitart, kad tokį brudą sukramtytų biggrin.gif , mano nė už ką neima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta123 @ 2008 11 21, 15:45)
Sveikutes, o kokiu vitaminu  galetumet rekomenduoti  is AMWAY 2 metu vaikuciui. Nes visi, kuriuos ziurejau tik nuo 4 metu. Aciu

Seip del profilaktikos tinka ir multikai ir acerola C,tinka bent kokiam amziuj,bet!mazesnems nei 3 metai reiketu pertrinti,nes vaikas kramtidamas gali paspringti,del to ir rasoma nuo 4 metu(amerikieciai labai atsargus tuo atzvelgiu)jai duodate sintetinius lasiukus(vitaminus)geriau pakeisti naturaliais.Jai vaikas mazas pasitarkit su giditoju,kiek kokiu vitaminu miligramais reikia ir paziurekit kieki,koki reikia duoti.Mano dukrele 9 menesiu gere 2 suagusiuji CaMg i 1 Lash Omega3 i diena,mum gyditoja pagal miligramus paskaiciavo,triniau ir duodavau.Geriau nei sintetika lasiukuose
Atsakyti

mane domintu, ar yra kas is moteru bande liekneti su positrim kokteiliais, kiek zinau, vyrams jie padeda, o moterims siek tiek sunkiau.
[/quote]
dar domina, ar padada kremas nuo celiulito? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shiaudas: 21 lapkričio 2008 - 20:54
Sveiki, mane domina kas ilniuje dirba su vokiska linija. Reiketu keletos prekiu ir kaip greitai galima tiketis gauti tas prekes? Aciu uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(V.Z. @ 2008 11 21, 18:42)
butent  thumbup.gif  dar sakyciau cesnakas tinka  g.gif

Cesnako tablete reiktu nuryti blush2.gif , o tai 2-ju metu vaiku gana sudetinga. Sios tabletes yra su spec apvalkalu, kuris tirpsta ne skrandyje, o zarnyne ir ten organizmas pasisavina naudingas medziagas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasiliukas: 22 lapkričio 2008 - 17:31
Aciu uz atsakymus ir patarimus. smile.gif
Atsakyti
Mamytes as cia kaip balta varna paklausiu blush2.gif is kokio puslapio jus cia uzsisakinejate unsure.gif busiu dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2008 11 23, 11:40)
Mamytes as cia kaip balta varna paklausiu  blush2.gif  is kokio puslapio jus cia uzsisakinejate  unsure.gif  busiu dekinga uz atsakyma  4u.gif

Dauguma turi licenzijas ir perkasi pacios tiesiai is gamintojo atstovybes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, atsakykite kas platina Amway Vilniuje ir kada galima butu tiketis prekiu jei uzsakyciau sia savaite? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Ski @ 2008 11 24, 14:50)
Sveikos merginos, atsakykite kas platina Amway Vilniuje ir kada galima butu tiketis prekiu jei uzsakyciau sia savaite? Aciu

atsakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2008 11 24, 18:38)

Aciu, merginoms visoms, kurios parase i az. 4u.gif
Jau prekes uzsakiau is tos, kuri buvo greitesne mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, kam reikia amway prekiu Mazeikiuose ir aplinkiniuose rajonuose? rasykite i az 4u.gif
Atsakyti