Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(SandruksB @ 2008 12 05, 13:31)
Tą supratau o kas galėtų man paaiškinti kuo skiriasi euro narė nuo paprastų platintojų?
Papildyta:
Be to šį mėnesį yra nuolaidos kai kuriems kvepalams. Jei ką domintų prašom. Yra mėginukai.

geriausia tokiu dalyku klausti savo sponsoriaus arba aplaineriu auksciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SandruksB @ 2008 12 05, 12:31)
Tą supratau o kas galėtų man paaiškinti kuo skiriasi euro narė nuo paprastų platintojų?
Papildyta:
Be to šį mėnesį yra nuolaidos kai kuriems kvepalams. Jei ką domintų prašom. Yra mėginukai.

Niekuo nesiskiria biggrin.gif
Esme ta,kad keturis menesius is eiles darant po 100 ar 200 tasku, istojama i euro programa, kuri paskatinimui ismoka siokias tokias premijas. Uz 100 pastoviu tasku 10 euru,uz 200 tasku-30 euru. Ismokos yra imetamos zlotais i krepseli. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiaudas @ 2008 11 29, 18:51)
ritoj RYTOJ darau uzsakyma, kas norite galite prisideti siulau už didmenine kaina  smile.gif

QUOTE(Shiaudas @ 2008 12 07, 21:37)
geriausia tokiu dalyku klausti savo sponsoriaus arba aplaineriu auksciau  smile.gif

Jei jau reklamuojates, tai ir i klausimus nepatingekit atsakyti, manau sis forumas daugiau tam ir skirtas, nes ne visos vienodai ismanom apie prekes ar pati versla, o ir su sponsoriais ne vienodai pasiseka 4u.gif
Atsakyti
a tikrai, viena pazinojau atseit "sponsore" kuri tasem prekiavo tai niekaip neisijungaiu i amway gretas,
bet kai sutikau kita verslininka kuris staigiai moko kaip pasiekti rezultatu iskart apsirasiau lienzija ir nenusivyliau:)
apie prekes daug galiu paasakoti, esu versle pora metu..
kas domina?
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2008 12 08, 15:00)
a tikrai,  viena pazinojau atseit "sponsore" kuri tasem prekiavo tai niekaip neisijungaiu i amway gretas,
bet kai sutikau kita verslininka kuris staigiai moko kaip pasiekti rezultatu iskart apsirasiau lienzija ir nenusivyliau:)
apie prekes daug galiu paasakoti, esu versle pora metu..
kas domina?

oij kaip smagu, kad pakonsultuosit, tikiuosi, be miglos i akis mirksiukas.gif
kodel viziualiai skiriasi baliklis? vokiskas smulkesnis, lenkiskas (0,5 kg) - rupus g.gif
ACIU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2008 12 08, 17:24)
kodel viziualiai skiriasi baliklis? vokiskas smulkesnis, lenkiskas (0,5 kg) - rupus  g.gif
ACIU  smile.gif

Na, aš turiu likučius vokiško ir visiškai naują lenkišką. Nuėjau pažiūrėt, visiškai identiški g.gif Abu po 1 kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružis:) @ 2008 12 08, 18:14)
Na, aš turiu likučius vokiško ir visiškai naują lenkišką. Nuėjau pažiūrėt, visiškai identiški g.gif Abu po 1 kg smile.gif

o mano lenkisko 0,5 kg ir, pavadinkim, isvaizda skiriasi akivaizdziai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2008 12 08, 17:24)
kodel viziualiai skiriasi baliklis? vokiskas smulkesnis, lenkiskas (0,5 kg) - rupus  g.gif
ACIU  smile.gif

i sita klausima jums turi atsakyti tas zmogus is kurio jus isigijote?
pas mus tokiu bajeriu nebuna, jie visiskai identiski, kol neturejau licenzijos pirkau is vokiec , turiu dabar lenku linija viskas identiska,
baliklis yra smulkus milteliai, birus, ir nekitaip
ir jokio skirtumo ner ar per vokeic ar per lenkus,
o jei jus isigijote kazkoki neaisku , uz ji atsako tas is kurio pirkote su visais paaiskinimais biggrin.gif
Atsakyti
o gal galit papasakot/parekomentuot (arba ne) apie dantu pasta?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2008 12 09, 11:02)
pas mus tokiu bajeriu nebuna, jie visiskai identiski, kol neturejau licenzijos pirkau is vokiec , turiu dabar lenku linija viskas identiska,
o jei jus isigijote kazkoki neaisku , uz ji atsako tas is kurio pirkote su visais paaiskinimais biggrin.gif

tuoj as papasakosiu, ka sako...tik smirda klausyti tokiu dalyku. neva, tai gali buti patobulinimas, siek tiek keista sudetis, kad geriau veiktu.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2008 12 09, 11:02)

gerai kai zmogus turi savo tvirta nuomone,bet nepersa jos kitiems mirksiukas.gif deja Jus labai klystat,
ir dar koks skirtumas yra tarp vokieciu ir lenku linijos bigsmile.gif svarbiausia kokybes ir kainu skirtumas smile.gif vitaminu sudetis bigsmile.gif ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 09 gruodžio 2008 - 11:00
QUOTE(sollo @ 2008 12 09, 11:58)
gerai  kai zmogus turi savo tvirta nuomone,bet nepersa jos kitiems  mirksiukas.gif    deja Jus labai klystat,
ir dar koks skirtumas yra tarp vokieciu ir lenku linijos  bigsmile.gif svarbiausia kokybes ir kainu skirtumas  smile.gif vitaminu sudetis  bigsmile.gif  ir t.t.

va va, dar ir vitaminai...nu gi juokingai skamba paaiskinimas, kad lenkams ir lietuviams viena sudetis pagal geografine padeti (tipo kokiu medziagu labiau reikia), o vokieciams kita sudetis blink.gif
Atsakyti