Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(dirty_kiss @ 2008 12 30, 11:34)
Ta prasme rūdžių nevalo ar kas ten per geltonumas?

pas mane geležies apnašos.
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 12 30, 12:34)
Kodas koks jo?

Multifasteris - papasakokit ką jis daro?

Kodas 104283. Valo organizma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2008 12 30, 13:12)
Kodas 104283. Valo organizma.  4u.gif

Aišku, ačiū 4u.gif
Atsakyti

Nusipirkau Amway vitamino C nepilna pokuote,nes daugiau neturejo platintoja,o as nenorejau laukti.O koks skonis-siaubas schmoll.gif ,grazinau atgal.
Nieko nesupratau, praejusia ziema pirkau skonis normalus- rugstus,o dabar- š... g.gif
Atsakyti
QUOTE(shaiba @ 2008 12 30, 14:06)
Nusipirkau Amway vitamino C nepilna pokuote,nes daugiau neturejo platintoja,o as nenorejau laukti.O koks skonis-siaubas  schmoll.gif ,grazinau atgal.
Nieko nesupratau, praejusia ziema pirkau skonis normalus- rugstus,o dabar- š... g.gif

Na,turbūt ne tokį pirkot, nes būtent natūralus vitaminas C ,kuris yra išskiriamas iš Acerola vyšnių,jokio rūgštumo ir neturi 4u.gif Jis yra saldus,o ne rūgštus ,bet kadangi Nutrilite gamina koncentratus, tai skonis nėra saldus, bet atrodo,kad net neskanus, bet jis tikrai neturi būti rūgštus 4u.gif Rūgštus yra vaistinėse, sintetinis, kur natūralumo yra 0 ir kuris kainuoja kelis litus ir yra išgautas tikrai ne iš Acerola vyšnių, o neaišku iš ko....4u.gif
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2008 12 30, 13:41)
Na,turbūt ne tokį pirkot, nes būtent natūralus vitaminas C ,kuris yra išskiriamas iš Acerola vyšnių,jokio rūgštumo ir neturi 4u.gif Jis yra saldus,o ne rūgštus ,bet kadangi Nutrilite gamina koncentratus, tai skonis nėra saldus, bet atrodo,kad net neskanus, bet jis tikrai neturi būti rūgštus 4u.gif Rūgštus yra vaistinėse, sintetinis, kur natūralumo yra 0 ir kuris kainuoja kelis litus ir yra išgautas tikrai ne iš Acerola vyšnių, o neaišku iš ko....4u.gif

Supratau,bet as buvau pirkusi per austru linija,o ne per lenku ,tai tikrai skonis buvo kitoks.Pati platintoja sake,kad anksciau gaudavo kitoki.
Gal kas turite Europietiskaji kataloga,ne Lietuvos,noreciau suzinoti apie BIO DETOXIK voneles ar dar yra? kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(shaiba @ 2008 12 30, 14:52)
Supratau,bet as buvau pirkusi per austru linija,o ne per lenku ,tai tikrai skonis buvo kitoks.Pati platintoja sake,kad anksciau gaudavo kitoki.

Nuo to, kad produktą perki per kitą liniją, to produkto kokybė nesikeičia 4u.gif Tai faktas, apie kurį diskutuoti tiesiog nėra prasmės, nes apie tai jau buvo daug kalbėta 4u.gif Šalis, į kurios sandėlius atkeliauja produkcija tik užklijuoja etiketes tos šalies gyventojams suprantama kalba 4u.gif Pačio produkto niekas nepakeičia kelionės iš JAV į kitą šalį metu... 4u.gif Aš beveik tikra, kad kalbame ne apie tą patį vitaminą C. Esant progai palyginkit abiejų sudėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shaiba @ 2008 12 30, 15:52)
Gal kas turite Europietiskaji kataloga,ne Lietuvos,noreciau suzinoti apie BIO DETOXIK voneles ar dar yra? kokios kainos?

Nera tu voneliu, as pries puse metu ieskojau... , net Amerikoj isimta is sortimento ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 12 30, 11:34)
Kodas koks jo?

Nr.104283
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2008 12 30, 08:04)
šis valiklis man taip pat nevalo, įtariu, nuo vandens kokybės priklauso. koks pas jus vanduo: miesto ar gręžinio?

Miesto ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 12 30, 10:34)
Ta prasme rūdžių nevalo ar kas ten per geltonumas?

Ka as zinau, nuo vandens tekejomo susidaro pageltonavusios demes. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Armaneda @ 2008 12 30, 15:34)
Ka as zinau, nuo vandens tekejomo susidaro pageltonavusios demes. blink.gif

Man nuvalė puikiai. Ištryniau vonią valikliu, palaukiau kokia 10-15min ir tada valiau. Jokio šveitimo ir pan.
Atsakyti
QUOTE(shaiba @ 2008 12 30, 14:06)
Nusipirkau Amway vitamino C nepilna pokuote,nes daugiau neturejo platintoja,o as nenorejau laukti.O koks skonis-siaubas  schmoll.gif ,grazinau atgal.

Nelabai supratau,jus ta Acerola C kramtot? Ji gi nuryt reikia smile.gif Kramtomos yra vaikiskos Acerola.
Atsakyti