Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(Kris_ @ 2009 01 15, 10:20)
yra amway kas nors organizmo valymui?  g.gif

Taip, yra mirksiukas.gif Multifiber vadinasi. Is visokiu zoleliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2009 01 15, 10:35)
Taip, yra mirksiukas.gif  Multifiber vadinasi. Is visokiu zoleliu 4u.gif

o kokia butu kaina ir gal koks aprasymas yra?
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2009 01 15, 00:07)
Gal kas turi lenkiska Daily? as turiu vokiska, butu irgi idomu palyginti sudeti smile.gif

o tas Daily tai ir yra tie patys multikai. bent jau man taip sake g.gif tik pavadinimas pakeistas.
Atsakyti
Labukas, mergaitės,

Norėčiau Jūsų paklausti, koks valiklis labiau tinka viryklei su stiklo keramika? 4u.gif
Atsakyti
daugkas sako kad valo su LOC pieneliu melynos spalvos toks kaina apie 20lt, jis svelnesnis... pati stiklo keramikos neturiu , tai tegirdejus esu..
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 01 15, 12:34)
daugkas sako kad valo su LOC pieneliu melynos spalvos toks kaina apie 20lt, jis svelnesnis... pati stiklo keramikos neturiu , tai tegirdejus esu..

ačiū, ir aš tokį įtarimą turėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 01 15, 12:34)

taip tas pienelis, kiek visko isbandziau, geriausiai valo. jei yra prikepimu, tai pienelio uzpili ir palaikai apie 15min. su kempinele patrini ir nusivalo. jei ne, kartoji procesa. rekomenduociau, nes su juo dar puikiai galima issivalyto kriaukles, vonia, kranus. nedirgina kvapas (jis vos juntamas), galima dirbti be pirstiniu.
Atsakyti
Aš tai savo stiklo keramikos kaitlentę su LOC baltu pieneliu valau thumbup.gif
Atsakyti
tas pienelis baltas, tik etikete melyna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2009 01 14, 23:07)
Gal kas turi lenkiska Daily? as turiu vokiska, butu irgi idomu palyginti sudeti smile.gif

Turiu "Daily" iš Lenkijos linijos. Galim lyginti

QUOTE(Mur mur @ 2009 01 15, 10:17)
o tas Daily tai ir yra tie patys multikai. bent jau man taip sake  g.gif  tik pavadinimas pakeistas.

Mutivitaminai jei neklystu yra vaikams, o Daily suaugusiems. Ar aš čia kažką ne taip supratau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 01 15, 13:12)
Turiu "Daily" iš Lenkijos linijos. Galim lyginti
Mutivitaminai jei neklystu yra vaikams, o Daily suaugusiems. Ar aš čia kažką ne taip supratau?  g.gif

drinks_cheers.gif as ir taip manau, ir negirdejau, kad daily vadintusi multivitaminais schmoll.gif

kai grisiu namo - surasysiu vokisko daily sudeti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2009 01 15, 14:18)
drinks_cheers.gif as ir taip manau, ir negirdejau, kad daily vadintusi multivitaminais schmoll.gif

kai grisiu namo - surasysiu vokisko daily sudeti mirksiukas.gif

gal jau kas bandet ta svorio programa kur sausi 20 proc nuolaida? g.gif
Atsakyti