QUOTE(alexxandra @ 2009 05 15, 18:37)
ir RIMI visuomet būna. Ir konservuotų ir sausų.
cia kurioje RIMI? nes as kazkaip pastaruoju metu neberandu...
QUOTE(ne mama @ 2009 05 15, 18:44)
na raudonasis bazilikas tikrai astresnis, bet man labiau patinka tradicinis zalias. visada perku seklas tik "genovese" rusies- tradicinis pesto butent gaminamas is genovese baziliku- ju labai malonus aromatas, kazkada mama augino zalius bazilikus be veisles nusipirkus seklu maximoj, tai ju aromato buvo gal puse tiek kiek genovese. dabar jau visad tik tuos sejam, tiesa man nesiseka augint zoliu ant palanges ar balkone, tai dziaugiuos kad pas mama darzelio kampe isskirtas kampas zolems- visai ziemai prisiruosiu baziliku, levandu lapeliu, salavijo, raudoneliu, mairunu. dar galvoju reiktu meta pasodint. siaip visus tuos zalumynus dziovinam ziemai, bet bazilikas tai praranda labai daug aromato ir skonio sudziovintas, tai pernai sekmingai isbandem saldyti saldiklyje- issiemi kiek reik, atitirpsta ir kaip sviezias- aisku vaizdo jau ner, bet kvapas
super

man ant palanges irgi nesiseka, irgi pas mam i darzeli prasausi

del metu tai siulau i atskira kampa sodynti nes jos gerai auga ir megsta uzkariauti plota ir kitus isstumti...
Aš visuomet žinojau, kad tobulybės siekimas yra mirtinas įprotis...