Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Skykit, kurios naudojat placentos ampules, kokiu šampūnu plaunat prieš tai plaukus? Ar perkat kokį specialų?
Atsakyti
QUOTE(Medūna @ 2008 10 18, 16:36)
Skykit, kurios naudojat placentos ampules, kokiu šampūnu plaunat prieš tai plaukus? Ar perkat kokį specialų?

as dabar naudoju su placenta ampoles, tai sampuna naudoju toki,koki turiu nusipirkus, dazniausiai perku nuo slinkimo ir stiprinancius plaukus.
Papildyta:
QUOTE(Masiania* @ 2008 10 18, 16:24)
bet svogunai juk smirda baisiai g.gif

smirda tai nerealiai, bet kaukes su svogunu tai labai efektingos
Atsakyti
QUOTE(cognac @ 2008 10 18, 20:58)

smirda tai nerealiai, bet kaukes su svogunu tai labai efektingos

jei atmintis neapgauna, kazkada bandziau su svogunais kauke - poveikio neatsimenu, bet uztat smarve atsimenu doh.gif blink.gif
Atsakyti
Nusipirkau šiandien Vichy Dercos ampulių nuo plaukų slinkimo. Gal kas bandėte?
Atsakyti
QUOTE(cognac @ 2008 10 18, 09:27)
irgi saukstas. viska sumaisius dar idedu i mikrobangine kelioms sekundems, kad medus pasilydytu ir butu silta kauke. svarbiausia istrinti sia kauke saknis, jei dar lieka ir per plauku ilgi. as uzsidedu maisiuka, ranksluostuka ir pabunu su sia kauke valanda.

o aliejus gal nera labai butinas? nes man per riebiai gautusi, plaukus ir taip jau kadien plaut turiu, labai riebaluojas doh.gif koki poveiki tas aliejukas daro? jei as ji pakeisciau kokiu alijosium g.gif

QUOTE(kerera @ 2008 10 18, 11:31)
O as pasidalinsiu savo patirtimi. po gimdymo islinko lakai tai, kad sonuose tuscia buvo, nes ir siai jie mano silpnoji vieta.  Tai kirpeja pasake recepta: viskas o sauksta medus, svoguno, majonezo  ir alijosio sulciu. Du menesiai, du kartus per savaite darau, tai  tai jau turiu karciukus  ir nebeslenka plaukai  thumbup.gif

o svoguno tai kaip suprantu sulciu sauksta? ar kosyte padaryt? jei sultis tai kaip jus isspaudziat jas? g.gif
dauguma forumieciu giria svoguno poveiki, tai manau kad ir kaip smirdetu reiks isbandyt tongue.gif nes jau vienas smilkynis sveciasi be plauku blink.gif nenoriu visai plika likt verysad.gif

QUOTE(Medūna @ 2008 10 18, 14:36)

as tai naudojau ta, kuri ir pries tai naudojau, head&shoulders, o kai tas baiges nauja nusipirkau - su kofeinu. bet kazko specialaus nereikia pirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
Va paskaiciavau, jau tris menesius siaubingai slenka plaukai doh.gif unsure.gif .Buvo tarpas, kai naudojau placentos ampoles, apstoje slinkt.Paskui vel ta pati melodija.Nu jei dar per savaite neapstos slinkt, teks eit pas gydytoja.Tirt skydliauke, krauja. blink.gif .Tie plauku kuokstai jau igriso.Bijau, kad viena ryta atsikelsiu, o visi plaukai paliks ant pagalves verysad.gif .Jau taip isretejo plaukai, kaip niekad iki siol.Puse, tai tikrai nuslinko, nemeluoju.Nes jai cia dietos pasekme doh.gif , nors ta dieta siaip subalansuota buvo, neagresyvi ir laikiaus tik1.5 men.
Atsakyti
QUOTE(fresh @ 2008 10 18, 22:31)
Nusipirkau šiandien Vichy Dercos ampulių nuo plaukų slinkimo. Gal kas bandėte?

Bandžiau, man padėjo. Tąsyk sąžiningai suvartojau visas 18 ampulių, ir tikrai apstojo slinkimas, tiesa, labai baisus ir nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 10 19, 13:23)
Bandžiau, man padėjo. Tąsyk sąžiningai suvartojau visas 18 ampulių, ir tikrai apstojo slinkimas, tiesa, labai baisus ir nebuvo.

o nauju pridygo? kuriam laikui apstojo slinkt?o gal ir greiciau augti pradejo?
visgi pinigai nemazi,tai labai idomu ar verta ,ar zymiai geriau (nes zymiai brangiau) negu placentods ampules po 2lt
Papildyta:
QUOTE(Maluna @ 2008 10 19, 12:53)
Va paskaiciavau, jau tris menesius siaubingai slenka plaukai doh.gif  unsure.gif .Buvo tarpas, kai naudojau placentos ampoles, apstoje slinkt.Paskui vel ta pati melodija.Nu jei dar per savaite neapstos slinkt, teks eit pas gydytoja.Tirt skydliauke, krauja. blink.gif .Tie plauku kuokstai jau igriso.Bijau, kad viena ryta atsikelsiu, o visi plaukai paliks ant pagalves verysad.gif .Jau taip isretejo plaukai, kaip niekad iki siol.Puse, tai tikrai nuslinko, nemeluoju.Nes jai cia dietos pasekme doh.gif , nors ta dieta siaip subalansuota buvo, neagresyvi ir laikiaus tik1.5 men.

Tikrai nemanau kad dietos pasekme,taip greitai vos per 1.5 men (ir jeigu net nebadas) sureguot neturejo,priezastis kazkur kitur. Pati su draugem visa gyvenima badaujam ir su kupetom ant galvos vis dar.
O tai manekenes, balerinos, sokejos visos puplikes jau turetu buti???!
Cia panasiau,kad sunku jums tos dietos laikytis taigi ieskot priezasciu kodel jos atsisakyt..geriao u butu paieskot tinkamu vitaminu ar maisto papildu ( jei su krauj uir skydliauke problemu nera)
Atsakyti
Rudenį plaukai aktyviau auga ir ... išslenka
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 19, 13:35)
o nauju pridygo? kuriam laikui apstojo slinkt?o gal ir greiciau augti pradejo?
visgi pinigai nemazi,tai labai idomu ar verta ,ar zymiai geriau (nes zymiai brangiau) negu placentods ampules po 2lt

Tada buvo tik prasidėjęs slinkimas, tai iš karto griebiausi tų ampulių, slinkimas sustojo gal po savaitės ar dviejų, bet suvartojau visą kursą. O plaukai man ir taip gana greitai auga, didelio skirtumo nepastebėjau.
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 10 06, 16:52)
Labai gerai akmenyne druska padeda, ir plaukai greitai pradeda augt. Itrink slapia druska, pavaiksciok 20min ir isplauk.

nereik nė vaikščiot, pati esmė masažiukas, suaktyvinantis kraujotaką ir pylingas

QUOTE(kabesita @ 2008 10 06, 17:04)
Rimtai, pati bandziau, be to girdejau atveji kai moteris po vezio ligos, su druska daug plauku uzsiaugino.  smile.gif

paprastai po chemoterapijos ir taip sparčiai atauga plaukai, beje gerogai vešlesni nei prieš tai buvę

QUOTE(Vitulka @ 2008 10 07, 16:00)
man daug trūko geležies, bet plaukai neslinko, storiausi buvo
kai pradėjau gert geležį neslinko, o dbr po 5 mėn. gerimo slenka kaip niekad  doh.gif

druską norėtųsi išbandyt, bet sudėtinga turėtų būt ją išsitept  g.gif

Gal padauginai geležies?

QUOTE(Miaška @ 2008 10 08, 10:38)
Girdėjau. Bet girdėjau ir tai, kad iš daugelio alijošiaus rūšių tik keturios yra gydomojo, tai kaip žinoti, ar tas, kur pas mus namie auga - būtent tas gerasis? g.gif

lyg ir tas pats senovinis, bet dar girdėjau jog augalas turi būt mažiausiai 5metų amžiaus, kad jo sultys turėtu vertės

QUOTE(Hottea @ 2008 10 10, 20:01)
Merginos, kurioms staiga pradejo slinkti plaukuciai, gali pakeitete kontraceptikus g.gif Nes mano viena drauge su asaromis akyse papasakojo, kai prisiklijavus pleistra plaukai is galvos odos tiesiog su svoguneliais slenka verysad.gif  Dbr nutrauke si kontraceptika, bet plaukai labai suprasteje unsure.gif

Čia atskira katastrofa, reta kuri metė kontraceptikus nedadėjus kasų verysad.gif

QUOTE(Medūna @ 2008 10 13, 13:50)
Mačiau Faberlic kataloge yra serumas nuo plaukų slinkimo.Gal kuri bandėt? Gal turit atsiliepimų? Kažkodėl jis mane vilioja ax.gif .Su naminėm kaukė neturiu laiko žaisti, nes užima daug laiko.

uošvienė sako kad geras, bet man kiaušinio trynys geriausias

QUOTE(Ingese @ 2008 10 13, 20:26)
Kai išsiplauni, jei pakliūna ant kaktos, tai raudonos dėmės būna, bet jos gretai pranyksta, na žešenio poveikis. šiaip yra ir slenkantiems plaukams su arnikos ekstarktais.Tame psl. teisingai nedaug informacijos...

va per tokius "stebuklingus" preparatus žmonės ir užsitaiso alergijas, dabar pati nuo tokios gydaus, buvo kažkada šioje temoje giriamas toks šakar makar su pipirai. Iš pradžių degina(ir parausta)- tipo stimuliuoja, paskui praeina(man neppraėjo).

QUOTE(Miaška @ 2008 10 15, 12:20)
Na va, ir aš panašiai banguoju: kažkada rinkausi priemones pagal logiką jei brangios - tai veiksmingos, o paskui spjoviau į tą reikalą, dabar bandysiu tvarkytis pačiomis pigiausiomis - druskyte, aliejumi, chna, žuvų taukais... biggrin.gif

thumbup.gif dar dadėk šaltalankių aliejaus šaukštelį kasdien prieš valgį, ir skrandžiui gerai ir karotino gausi mirksiukas.gif

QUOTE(lotute @ 2008 10 16, 00:13)
mano draugė kažkokia kauke darosi su svogunasi, tai patenkinta, jaučiu ir man reiks tepliotis, bo visai prapliksiu  doh.gif

jei ištversi smarvę. Aš ištvėriau tik tris seansus, po to dar mėnesį jaučiau tą kvapą(nors manasis sakė jog nebsmirda), paskui nusipirkau svogūnų ir česnako tabl.
Pati dabar plaukų priežiūros priem. perku tik vaistinėj, nedažau, nenaudoju lako, putų ir stengiuos dažniau susirišt plaukus ypač kai nėr prieš ką puikuotis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 10 19, 19:15)

Pati dabar plaukų priežiūros priem. perku tik vaistinėj, nedažau, nenaudoju lako, putų ir stengiuos dažniau susirišt plaukus ypač kai nėr prieš ką puikuotis tongue.gif

gal gali pasakyti kodel stengies dazniau susiristi plaukus? ar tam yra koks poveikis?
Atsakyti