O plaukai tai krenta
Poveikio nuo ricinos aliejaus ant blakstienu tai nelabai pastebejau - bet bent nekrito jos 
O plaukai tai krenta
O plaukai tai krenta
man padeda nuo plauku slinkimo kauke is mieliu ir kefyro.jau po trecio-ketvirto karto yra rezultatas,kad maziau islenka.pabandykit.
mano plaukai vos zemiau peciu,(jei ilgesni tai dviguba porcija reikia)tai imu puse pakelio mieliu ir1.5- 2 saukstus kefyro.ta kosele tepu pirma saknis o paskui ir visus plaukus.tada reikia uzsidet maiseli as dar ir ranksluosciu apsivinioju ir 2 -3 val. laikau.po to isplaut .
mano plaukai vos zemiau peciu,(jei ilgesni tai dviguba porcija reikia)tai imu puse pakelio mieliu ir1.5- 2 saukstus kefyro.ta kosele tepu pirma saknis o paskui ir visus plaukus.tada reikia uzsidet maiseli as dar ir ranksluosciu apsivinioju ir 2 -3 val. laikau.po to isplaut .
o kokias mieles naudoji?tas sausas paprastas is parduotuves?
idomus sitas receptas gal ir nieko turetu buti?
jo tikrai, o mieles sausas naudoji?
QUOTE(Maluna @ 2008 10 29, 18:41)
Veidui kauke kazkada su mielem darydavau
merginos, o kiek laiko reikia laikyti ta kauke su medum ir cinamonu?
QUOTE(Bliss Pearl @ 2008 10 30, 10:42)
merginos, o kiek laiko reikia laikyti ta kauke su medum ir cinamonu?
Aš tai naminės kaukės net nedarau jei neturiu laiko pora val palaikyti
QUOTE(Karamel'e @ 2008 10 30, 08:45)
Aš tai naminės kaukės net nedarau jei neturiu laiko pora val palaikyti
laikau kuo ilgiau, jei laiko turiu tai ir per naktį 
Aš irgi dažniausiai per naktį laikau. Žinau, kad užtektų poros valandų, bet tada man reikėtų atsikelti nežinia kada, gal 4-tą ryte, tai jau geriau užsitepu iš vakaro ir palaikau visą naktį. Vakar prieš miegą išmasažavau galvos odą su sezamų aliejumi, tada įtryniau ir į plaukus ir palikau nakčiai. Kitą kartą prieš plovimą įtrinsiu druska - dabar pabijojau, nes krumpliai nutarkuoti, neužgiję, tai druskytės nesinori...
Isigyjau si suomiska tonika nuo slinkimo, ziuresim kaip rezultatai bus
patogu tuo, kad nereikia isskalauti ar isplauti, tik imasazuoti i galvos oda ir palikti isdziuti, gydo taip pat ir nuo pleiskanu, reguliuoja riebalu issiskyrima, skatina nauju plaukuciu augima, stimuliuoja galvos odos kraujotaka.
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 10 30, 11:58)
Isigyjau si suomiska tonika nuo slinkimo, ziuresim kaip rezultatai bus
patogu tuo, kad nereikia isskalauti ar isplauti, tik imasazuoti i galvos oda ir palikti isdziuti, gydo taip pat ir nuo pleiskanu, reguliuoja riebalu issiskyrima, skatina nauju plaukuciu augima, stimuliuoja galvos odos kraujotaka.

Kur pirkai? kiek kainavo?
QUOTE(Karamel'e @ 2008 10 30, 11:01)
Kainavo gana nemazai 50lt., nezinau ar parduodamos sios priemones Lietuvoje, bet kaip supratau is internetinio puslapio Paul Mitchell yra taip pat is sios firmos, tai galvoju gal ir pas mus bus
Vakar pasitepliojau saknis, kadangi plaunu kas antra diena plaukucius, greitai riebaluojasi, tai siandien bent ziuret galima i juos, netokie susiriebalave, o nuo slinkimo rezultatu reiketu ilgeliau pavartojus laukti