Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

nu sedziu su kauke, bet kaip sunkiai isitepliojau doh.gif ir dabar toks klausimas iskilo o reik i sausus plaukus trint ar i dregnus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bliss Pearl @ 2008 11 01, 11:51)
nu sedziu su kauke, bet kaip sunkiai isitepliojau  doh.gif  ir dabar toks klausimas iskilo o reik i sausus plaukus trint ar i dregnus?  g.gif

I sausus. Man irgi pirma karta buvo sunkoka, bet paskui irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos,
as ir turiu problemu su plaukais verysad.gif . Man irgi slenka plaukai, bet as itariu, kad nuo sampuno. Man gydytojai "pripaise" seboreja ir galiu plaukus plauti tik su specialiais sampunais, kurie atrodo yra per stiprus blink.gif . As bandau ta svogunu kauke, apie kuria kalbejot (cia mama kazkur prisiklause). Bandau tik karta per savaite. Buna "linksma", kol svogunu sultis gauna biggrin.gif . Atrodo padeda, nors dar tik menesi eksperimentuoju smile.gif
Atsakyti
Man paskutinius šešis mėnesius plaukai slinko kuokštais. O kai jų ant galvos ir taip nebuvo labai daug, tai jų slinkimas mane baisiai išgąsdino. Išbandžiau daugybė būdų kaip jų slinkimą sustabdyti: pradėjau naudoti gerus šampūnus, kaukes, kondicionierius. Nepadėjo. Iš Eurokos pirkau kažkokias rusiškas ampulytes su augaliniais ekstarktais, nepadėjo. Pirkau kosmetinį žibalą su dilgynių ekstraktu - nepadėjo. O dabar jau mėnesį išiplovusi ir nusausinusi plaukus išsitrinu italų firmos ampulytėmis, į kurių sudėtį įeina placenta. Ir mano didžiausiai nuostabai būtent šitos ampulytės man geriausiai padeda. Tikslus tos apmulytės pavadinimas "SECH PIU' ZOLFO", tamsaus rudo stiklo buteliukas, 10 ml talpos, jo kaina 2,5 lt
Atsakyti
QUOTE(Bliss Pearl @ 2008 10 29, 16:23)
o kokias mieles naudoji?tas sausas paprastas is parduotuves?

tas sausas is parduotuves.
Atsakyti
kur tu ampulyciu pirkt yra?

jau ki bandysiu viska is eiles, kad tik visai nenuplikciau biggrin.gif
Atsakyti
Taip keista, atrodo ko tik nenaudoju, ir kaukių, ir ampolių, aliejukų...plaukai galiu sakyti neslinko,tai naudojau kaip stimuliuojančias priemones plaukų augimui,,,ir pradėjo dabar plaukai slinkti doh.gif gal čia tik sutapimas, ruduo,gal normalu.Bet man tai nepatinka schmoll.gif Gal netinka Tigio šampūnas g.gif Kurį laiką naudoju....Net ir nežinau,kas čia paįtakojo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 10 31, 17:25)
O man, sakyciau, atvirksciai g.gif  Nes as irgi kas antra diena plaunu galva, bet anksciau budavo, kad jau ta antra diena ne labai kokie plaukai(dar is ryto nieko, bet kuo arciau vakaro, tuo baisiau), o dabar iki pat pat vakaro atrodo kaip ir nesusiriebalave rolleyes.gif

o as antra diena ir zmonem pasirodyt nebegaliu - geda blush2.gif ant galvos galiu kiausiniene kept lotuliukas.gif nors anksciau drasiai galedavau kas antra diena plaut.

QUOTE(Masiania* @ 2008 10 31, 20:41)
Vel sedziu su kaukyte. Si karta bandysiu valanda laikyt, o gal ir daugiau, kiek filmas truks blush2.gif

aisku laikyk, net dvi galetum. as maziau nei dvi ir nelaikau. dar net kai uzdedu plevele siek tiek su fenu pasildau. nezinau cia gerai ar blogai, bet manau siluma blogiau nieko nepadarys, tik geriau g.gif ir dar paskutini karta, t.y. sende, i kauke kelis lasus arbatmedziu eterinio aliejaus ilasinau ax.gif

QUOTE(Laurita_22 @ 2008 10 31, 22:40)
Cia nera skirtumo kokio ilgio tavo plaukuciai, juk ta kaukyte dedi tik ant saknu ax.gif Tai ir ruoskis tiek, kiek parasyta yra, tikrai uzteks rolleyes.gif

drinks_cheers.gif o tuo atveju jai kaukytes dar siek tiek liega gali ir ant galiuku uztept mirksiukas.gif

QUOTE(ziedune @ 2008 11 01, 15:34)
O dabar jau mėnesį išiplovusi ir nusausinusi plaukus išsitrinu italų firmos ampulytėmis, į kurių sudėtį įeina placenta. Ir mano didžiausiai nuostabai būtent šitos ampulytės man geriausiai padeda. Tikslus tos apmulytės pavadinimas "SECH PIU' ZOLFO",  tamsaus rudo stiklo buteliukas, 10 ml talpos, jo kaina 2,5 lt

gal eurokos pirkai? nes ten as pirkau su placenta irgi panasi kaina rolleyes.gif
Atsakyti
Gal netinka Tigio šampūnas g.gif Kurį laiką naudoju....Net ir nežinau,kas čia paįtakojo unsure.gif

Visko gali būti g.gif: man Tigis erzino galvos odą, rodos ir slinko daugiau plaukai...
Atsakyti
nu ryt vel darysiu ta kauke, zinokit po pirmo karto, plaukai daug svelnesni patapo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2008 11 01, 17:38)
o as antra diena ir zmonem pasirodyt nebegaliu - geda  blush2.gif ant galvos galiu kiausiniene kept  lotuliukas.gif nors anksciau drasiai galedavau kas antra diena plaut.
aisku laikyk, net dvi galetum. as maziau nei dvi ir nelaikau. dar net kai uzdedu plevele siek tiek su fenu pasildau. nezinau cia gerai ar blogai, bet manau siluma blogiau nieko nepadarys, tik geriau  g.gif  ir dar paskutini karta, t.y. sende, i kauke kelis lasus arbatmedziu eterinio aliejaus ilasinau   ax.gif

Niu va, prisigyriau doh.gif Si karta ir mano plaukai nelabai nori datempt - jau vakar vakare atrode siaip sau, o sian dar blogiau blink.gif
Padariau tokia isvada, o gal cia tik sutapimas, kad tai del kaukes, nes pries tai as ja laikydavau 15 min, o si karta valanda, tai, matyt, aliejus taip giliai isiskverbe i plaukus, kad anksciau laiko ir suriebino juos g.gif
Sildyt gerai, nes nuo silumos dar greiciau visas procesas pradeda vykti, neveltui ja ir pries tepant reikia pasildyt. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masiania*: 02 lapkričio 2008 - 11:41
QUOTE(mellada @ 2008 10 30, 18:16)
Taip, jei slenka plaukai, butiniausiai reikia pasitikrinti skydkliaukę. smile.gif
Pirmas dalykas, ką galima padaryti - tai ištirti skydliaukės hormonus kraujyje. Tiesiog reikia nueiti ten, kur daro visus įprastus kraujo tyrimus ir paprašyti, kad padarytų tyrimą dėl skydliaukės. Tiesiog paims kraujo iš venos ir viskas  ax.gif jei rezultatai bus normoje, o vistiek neramu, galima padaryti skydliaukės echoskopiją (ten išteplioja kaklą tokiu geliu ir su aparatuku tokiu brauko aplink skydliaukę) visai neskausminga  4u.gif O jau remiantis ir kraujo, ir echoskopijos rezultatais, tai tikrai zinosi, ar viskas OK ax.gif

Labai dekoju už išsamų atsakymą mirksiukas.gif
Atsakyti